Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Na, ebben a játékrészben már jobban játszik Alexis, mennek az 1vs1-ek..
Song játéka nagyon tetszik. Kizár jobbra ha kell, kizár balra ha kell, kihasználja testi erejét, pontosan passzol. Jó lesz ő
Ez kb millimétereken múlt, szóval szerencsénk van. Rúgni kéne még1et hogy ne legyen gáz..
Sánchez ma remekel, nagyon szeretem a játékát, Adriano is pazar!
Jön Iniesta egyébként. Garantált a 2. gól
Fabregas-t helyretehetné már valaki. 7 hónapja nem lőtt gólt a Barca-ban, bajnoki meccsen pedig a decemberi Klasszikuson talált be utoljára. A tavaszi szezonunk is nagyrészt az ő bénázásai miatt ment el, jó lenne ha most már összakapná magát.
Most vagy csak ennyit bírt Alves, vagy valami más, de remélhetőleg semmi gond nem lesz vele, gyengébbek nem lettünk szerintem, Adriano remekül játszik a jobboldalt is!
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3