Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az! Szten te má direkt érted fére a hszamiat!Rapika írta:Jól látom,h ez most egy hiszti?LG írta:AZ NEM TARTOZIK IDE, AMIT EN NEM IRTAM LE, CSAK GONDOLTAM, ES CELOZTAM RA!!!Rapika írta: annyira zavaró volt?
nem tereltem el a szót,ez is hozzátartozik!
Jól látom,h ez most egy hiszti?LG írta:AZ NEM TARTOZIK IDE, AMIT EN NEM IRTAM LE, CSAK GONDOLTAM, ES CELOZTAM RA!!!Rapika írta:annyira zavaró volt?LG írta: Nem az nem tartozik ide, hanem az, h nem minden halál értelmetle...
AZ NEM TARTOZIK IDE, AMIT EN NEM IRTAM LE, CSAK GONDOLTAM, ES CELOZTAM RA!!!Rapika írta:annyira zavaró volt?LG írta:Nem az nem tartozik ide, hanem az, h nem minden halál értelmetle...Rapika írta: Mi az,h nem tartozik ide?
Kulcsár Anita autóbalesetben hunyt el!
annyira zavaró volt?LG írta:Nem az nem tartozik ide, hanem az, h nem minden halál értelmetle...Rapika írta:Mi az,h nem tartozik ide?LG írta: Nem. de ez nem tartozik ide!
Nem az nem tartozik ide, hanem az, h nem minden halál értelmetle...Rapika írta:Mi az,h nem tartozik ide?LG írta:Nem. de ez nem tartozik ide!Rapika írta:Sztem az autóbalesetes halál az egyik legértelmetlenebb halál!
Bár szinte az összes halál értelmetlen...
Mi az,h nem tartozik ide?LG írta:Nem. de ez nem tartozik ide!Rapika írta:Sztem az autóbalesetes halál az egyik legértelmetlenebb halál!
Nem. de ez nem tartozik ide!Rapika írta:Sztem az autóbalesetes halál az egyik legértelmetlenebb halál!