Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem onnan jött az ötlet,hogy Montoya nagyon jól játszik,nagy jövő előtt áll.Ha Alves nem javul(29évesen nem fog) és nem lesz fiatalabb(nem lesz) akkor mehetne.Még most lenne jó eladni 29-30évesen amikor kapnánk érte még pénzt.ab1daL írta:A világ egyik legjobb jobb hátvédje, nonszensz az eladása, nem is tudom honnan jött ez megint.Jah de igen, egy gyengébb meccs után, amikor is 3 hetes sérülésből tér vissza.. Montoya majd átveszi a helyét idővel, addig Alves betonbiztos kezdő.
Vallatni lehetne a játékával, olyan rossz nézni. Nem olvastam vissza, de annak is járna egy kitiltás, aki esetleg említette a 3 név valamelyikét. Fejben vannak gondok nála, ezen kéne változtatni, mindig is nagyképű, flegma volt és sokszor szabálytalankodott, ellenben kitűnő játék párosult mellé. Jelenleg a neve teszi a kezdőbe.menczel írta:De gusztustlaanul hálátlan fajta a barca-drukker... eladni Alvest és olyan kontárokkal pótolni mint Ivanovic, Fabio, Sagna... gyalázat
Krisztusom...Richards a 0 technikájával meg játékintelligenciájával biztos remekül értené elől Messivel meg Iniestával a háromszögeléseket, kényszerítőket, kiugratásokat...védekezésben meg sokszor az angol középszar játékosok is elküldik gyufáért, amikor rössel, ész nélkül nekik rohan. a cityből sem kirobbanthatatlan, nem véletlen. Micah 4 éve nagy tehetségnek indult, lett belőle egy közepes játékos, kb semmivel nem lett jobb.Dr.Dre írta:Szerintem is túl kéne adni Dani Alvesen. Egy City vagy egy PSG minimum 25 milliót adna érte szerintem.
Nekem az álmom a jobbhátvéd posztra az Micah Richards a Cityből. Szerintem eszméletlen ember,gyors,erős fizikumú,támadásban és védekezésben is egyaránt jó. Mondjuk nem nagy esély van rá,hogy ő jöjjön.
A másik meg akinek örülnék,az Gregory Van der Wiel. Sajnos a PSG lenyúlta idén nyáron,szóval nem hiszem hogy olyan nagy esély lenne rá...
Na majd hátha lesz egy Dani - Richards , vagy Dani - V.d Wiel csere...
Jó is lenne
Én a gyenge formája ellenére még megtartanám,szerencsére Montoya elég bíztató eddig.Dr.Dre írta:Szerintem is túl kéne adni Dani Alvesen. Egy City vagy egy PSG minimum 25 milliót adna érte szerintem.
Nekem az álmom a jobbhátvéd posztra az Micah Richards a Cityből. Szerintem eszméletlen ember,gyors,erős fizikumú,támadásban és védekezésben is egyaránt jó. Mondjuk nem nagy esély van rá,hogy ő jöjjön.
A másik meg akinek örülnék,az Gregory Van der Wiel. Sajnos a PSG lenyúlta idén nyáron,szóval nem hiszem hogy olyan nagy esély lenne rá...
Na majd hátha lesz egy Dani - Richards , vagy Dani - V.d Wiel csere...
Jó is lenne
detto. kb 1 honappal ezelott írtam, h ő lenne az egyik akit ha eladnánk, nem sajnálnék. 29 éves még van értéke, 20-25 milliot bőven adhat érte psg, city, akárki.Sanama írta:Én inkább azt mondanám, hogy nem hiányzott a játéka, személy szerint nekem legalábbis nem.csabcsi007 írta:A mai meccs alapján is mondhatom, hogy a télen távozhat. Remélem a M.City 20-25 milláért viszi. A sérülés után sem fedezhető fel javulás a játékában, továbbra is csak hanyagság, csínybe adott labdák, buta szabálytalanságok, rossz beadások...
Felőlem nyáron mehet ahova akar.
Én inkább azt mondanám, hogy nem hiányzott a játéka, személy szerint nekem legalábbis nem.csabcsi007 írta:A mai meccs alapján is mondhatom, hogy a télen távozhat. Remélem a M.City 20-25 milláért viszi. A sérülés után sem fedezhető fel javulás a játékában, továbbra is csak hanyagság, csínybe adott labdák, buta szabálytalanságok, rossz beadások...
leukémiás és 0rh+ vérre lenne szüksége, most olvastam utána nemrég. Dani emberileg is nagy forma!bence-barca írta:Nagy gesztus!
De amúgy mi történt ezzel a sráccal?