2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor hozzád fordulokvuvu írta:jövök egy virágszállal Embarassed Laughing![]()
nincs mit bro
![]()
ha addig matyi nem csinálja meg, akkor 1-2 héten belül megcsinálom. csak emlékeztessha van kedved, *majd idővel, kérnék egy két szereplős siget, Koman Vladimir magyar színekkel a háttérben, míg Sneijder holland (narancssárga-fekete) színekkel a háttérben, ha lesz hely, akkor esetleg az MLSZ és KNVB logo is ha belefér.
jövök egy virágszállal Embarassed Laughing
ha addig matyi nem csinálja meg, akkor 1-2 héten belül megcsinálom. csak emlékeztessha van kedved, *majd idővel, kérnék egy két szereplős siget, Koman Vladimir magyar színekkel a háttérben, míg Sneijder holland (narancssárga-fekete) színekkel a háttérben, ha lesz hely, akkor esetleg az MLSZ és KNVB logo is ha belefér.
5 percig csak ültem, mert nem tudtam a kettő közül választani. végül a második lett, habár az elsőn jobban tetszik a felirat, de ott régi mezben van Hansen, de mindkettő brutál jó. a harmadik sem lett gyenge, de az első kettő viszi a prímet. nagyon köszi.vuvu írta:csináltam kettő verziót, ami 2 képből van összevágva, és mivel találtam egy rohadt jó képet ami egyből megihletett, így még egy szimpla képet is kapsz.Annyi a kikötésem, hogy kb. 2-3 képből álljon, és mindegyiken Mikkel Hansen legyen rajta![]()
remélem tetszenek a mocskospofádnak![]()
örülök ha tetszikÓ, nagyon szépen köszönöm szépen Very Happy
kösziViktor, a 3. Hanse-es sig baba lett
Ó, nagyon szépen köszönöm szépenvuvu írta: nem vagyok mester, de:
nem vagyok mester, de:Csáó, valami mestert megkérnék, hogy ha van 2 perce, akkor ebből csinálna egy pöpec avatart?
csináltam kettő verziót, ami 2 képből van összevágva, és mivel találtam egy rohadt jó képet ami egyből megihletett, így még egy szimpla képet is kapsz.Annyi a kikötésem, hogy kb. 2-3 képből álljon, és mindegyiken Mikkel Hansen legyen rajta
nagyon fényesek a háttérben lévők, ráadásul az az effekt (elmosás) nem a legelőnyösebb. az írás olvashatatlan, a betűtípus se túl jó. ez alap kép volt, vagy te vágtad rá őket? ha előbbi, akkor inkább a háttérben lévőket szürkítsd el, ha utóbbi, akkor pedig nem volt sok értelmenemprofi, de még nagyon kezdőszint.
új sig Arrow
hamarosan.Csáó, valami mestert megkérnék, hogy ha van 2 perce, akkor ebből csinálna egy pöpec avatart?
Viktor drága... Smile
zene? méret? színek?Egy együttes logojához kérnék változatokat
én meg akkor, ha megtanuljátok, hogy viktor vagyokvuvu esetleg...
Ugyanúgy 1920*1080vuvu írta:erre nem emlékszem. megvan még a kép? mekkorát, mit kéne?
Múltkor egy Rajon Rondo kép (kosaras Very Happy ) volt az alap, fogta a labdát volt, s olyat szerettem volna hogy nem labda hanem egy barca címer van a kezében, effektezve stb.
Nekem ez nem tetszikS.Agüero írta:http://kepfeltoltes.hu/120903/wallp_www ... es.hu_.jpg
itt a csaj+barca logo...elég szolid kis sz@ar lett...szó szerint :/