Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kewell - bombagólRajminho írta:Ki rúgta a gólt![]()
Valahogy nem tartom viccesnek..[auto_cenzúra] volt az United elismerem,de a kiállítás nem volt jogos..Los Banditos írta:Manchester City-Manchester United 3-1
azért egy elfáradt luton ellen így játszni nem akkor dolog, mint pl egy cselszi ellenCharlie írta:Hihetetlen mien szinten pörögtek 1-3nál,bárkit megvertek volna sztem.
C.
Néztem!Hát nem volt semmi az biztos!Naagyon jó csapat ez a Liverpool.Charlie írta:Nézte vki a Luton - Liverpool meccset?3-5 lett.
1-3ról fordított a Liverpool,utolsó gólXabi Alonso 70méterről
![]()
C.
Ezzel tényleg jobb lenne a védelmünk,de akkor Messi a padra szorulna!Cooltiszo írta:Sztem idegenbe 2vkpval kell játszani(Motta-Edmilson), és előttük Deco/Bomi. Így talán biztosabb lenne a védekezés.
Ezt én is észrevettem, nem emlékszem ilyen megmozdulásokra tőle Lyonból. Úgy látszik ez az elvárás, hogy legyél robot, törd el a másik lábát stb. A legundorítóbb az egészben az, hogy ez az Abramovics-féle sáskahad a fair play hazájában vetemedik erre.Morminho írta:Nem tudom miért sztárolja egy-két ember itt Essient. Most is már 2-szer ki lehetett volna állítani, múltkor is majdnem eltörte Hamman lábát... Lyonban volt egy szerény gyerek, most leigazolta "A Chelsea" és hát azt hiszi, hő itt a keménygyerek![]()
![]()