Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azt mindjárt gondoltamFaust írta: Igen, nem hagyott túl mély nyomokat bennem.
Kicsit jó volt a sminkje.Most nézem, hogy Max von Sydow (Merrin atya) még él. Ugyanúgy néz ki, mint 39 éve
Igen, nem hagyott túl mély nyomokat bennem.Faust, láttad a Hullajót?
Na meg is néztem. Önszántamból nem szoktam régi filmeket nézni, de ez tervben volt, + meghoztad a kedvem hozzáFaust írta: Veheted körön kívüli ajánlásnak is.
Pár hónapja Brody napokat tartottam, még akkor töltöttem le, de még nem néztem meg. De kíváncsivá tettél.sjd írta:Detachment kritikám
Ennek apropóján megnéztem az American History X-et is, de valahogy nem láttam meg benne azt a zsenialitást, ami kultfilmmé emelte. Szerintem kicsit szájbarágós volt, karakterek meg kidolgozatlanok és átlagosak. Ettől függetlenül tetszett, de szerintem messze nem tökéletes.
Veheted körön kívüli ajánlásnak is.soadroli írta:Ez tuti? Hát legyek madridista, ha nem nézem meg azonnalFaust írta:Minden idők legjobb horrorfilmje? Az ördögűző. Minden más kismiska hozzá képest.![]()
kurdt, mekkora gif
Ez tuti? Hát legyek madridista, ha nem nézem meg azonnalFaust írta:Minden idők legjobb horrorfilmje? Az ördögűző. Minden más kismiska hozzá képest.
Oké, semmi gond...soadroli írta:mielőtt belémköt a 2 filmklub vezér, a héten az összes lemaradásomat pótolom
Számomra a legjobb romantikus film volt. Tényleg minőséget képvisel. Ráadásul Gosling a főszereplőmessideco írta:Hol maradt a Szerelmünk lapjai?![]()
Amúgy a kérdésemre nem érkezett még válasz
Anyegin - Bár kissé nehezen emészthető,de szerintem baromi szép film a reménytelen szerelemről.Messa írta:Valami jó romantikus filmet tudnátok mondani? Főleg valami újra gondolok, de régi klasszikus is szóba jöhet. Barátnőmmel filmeznénk holnap, valami ilyenre vágyik, én meg beadtam a derekamat.![]()
És mielőtt még bárki írná, én a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a googlere.
szigoruan 720pMessa írta:Meggyőztél, le is kapom gyorsan, köszönöm. Érdemes 720p-ben nézni, vagy nem fontos annyira a látványvilága?visca el barca írta:óh ajánlok én neked![]()
egyetlen egy kosztümös film van amit végig tudok nézni, láttam is már vagy 5x, hideghegy a címe.
asszonypajtás tuti végigbőgi, hatalmas film.
Úha köszi srácok, szemezgetek.
Meggyőztél, le is kapom gyorsan, köszönöm. Érdemes 720p-ben nézni, vagy nem fontos annyira a látványvilága?visca el barca írta:óh ajánlok én neked![]()
egyetlen egy kosztümös film van amit végig tudok nézni, láttam is már vagy 5x, hideghegy a címe.
asszonypajtás tuti végigbőgi, hatalmas film.
One day. Mostani és elég jó.Messa írta:Valami jó romantikus filmet tudnátok mondani? Főleg valami újra gondolok, de régi klasszikus is szóba jöhet. Barátnőmmel filmeznénk holnap, valami ilyenre vágyik, én meg beadtam a derekamat.![]()
És mielőtt még bárki írná, én a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a googlere.
óh ajánlok én nekedMessa írta:Valami jó romantikus filmet tudnátok mondani? Főleg valami újra gondolok, de régi klasszikus is szóba jöhet. Barátnőmmel filmeznénk holnap, valami ilyenre vágyik, én meg beadtam a derekamat.![]()
épp most néztem megy egyetMessa írta:Valami jó romantikus filmet tudnátok mondani? Főleg valami újra gondolok, de régi klasszikus is szóba jöhet. Barátnőmmel filmeznénk holnap, valami ilyenre vágyik, én meg beadtam a derekamat.![]()