én nem tudom mi ez a kezdő, de végre Varane... végre...kurdt írta:Ugyanakkor a Real kezdője...Game90 írta:ManCity-ben kezdő Nastasic
Hazai pályán kontrára játszani az első perctől? A City ellen?![]()
Mindegy, remélem nem így lesz...
Adán, Ramos, Coentrao, Kaká, Benzema, Özil, Modric.
Rá kimondottan kíváncsi vagyok. Egy zsák pénzbe került úgy, hogy én korábban még nem nagyon hallottam róla.Game90 írta:ManCity-ben kezdő Nastasic
Merész, nagyot néznék, ha bejönne.visca el barca írta:Real Madrid - Manchester City 3-3
Hát ismerve a Milant, eddig is mindig döcögősre vették a csoportmeccseket és végig bukdácsolva jutottak tovább. De amilyen jó most ez a csapat szerintem egy Anderlechtnél sokkal gyengébb csapat is meg tudja őket fogni.visca el barca írta: AC Milan - Anderlecht 3-0
http://cdn.gepnarancs.hu/wp-content/upl ... jpg?e58375BritishKnight írta:Van egy tervem a Madrid ellen" - zárta gondolatait a Manchester City edzője.
Sztem olyannyira igazad van, hogy megmerem kockáztatni hogy ez a Szpartak az egyik legjobb a hazája bajnokságában.mess2009 írta: az Orosz foci feljövőben van és még a szokásos plusz motiváció, hogy a Barcát elkapni ugye?! szóval én csak azon izgulok, hogy ne legyenek nagyképűek, és ne aludjuk be az első negyedórát ahogy szoktuk.