Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is örültem volna már most a rotációnak, de mégiscsak ez a nehezebb meccs, ezután jön egy könnyebb, ahol akár többen is padozhatnak, pihenhetnek a nehezebb sorozat (sevilla, real, benfica) előtt.Barcaman1993 írta:Érdekes a Getafe ellen idegenben, ahol mindig megszenvedünk, ott a csapat nagy része csere, itt mikor lehetne olyanokat is játszatni, akik kevesebbet nyomták korábban, azok most nem játszanak... Én ezt nem értem...
Csak azt árulja el nekem vmi, hogy Xavi minek játszik. Eddig 1 meccs kivételével mindig játszott (de azt hiszem, akkor is csereként állt be), emellett a válogatott meccseket is végignyomta, majd megy a szöveg, hogy pihentetni kéne, végül van egy Thiagonk, aki nagyon jól nyomta legutóbb. Xavi miért nem csere? Song-Sergio duó ugyanez. Bartra meg lövésem sincs, hogy mikor fog játszani, ha az ilyen meccseken nem. Érdekes a Getafe ellen idegenben, ahol mindig megszenvedünk, ott a csapat nagy része csere, itt mikor lehetne olyanokat is játszatni, akik kevesebbet nyomták korábban, azok most nem játszanak... Én ezt nem értem...S.Agüero írta:Valdés,Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi y Tello
Vicc ez a Teló...![]()
Ott van a padon Alexis és Villa is, ha ESETLEG Tellónak nem menne a játék az első félidőben. Amire egyébként nem látok nagy esélyt, hiszen mostanában remek formában futballozik.S.Agüero írta:Valdés,Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi y Tello
Vicc ez a Teló...![]()
ugy látszik minden edzőnek van egy kedvenece, akitől nem tud szabadulni... titonál tello az... hurrá...bence-barca írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Pedo Messi Tello #fcblive
Barcelona bench: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Thiago, Villa, Alexis #fcblive
Tello kezd sokunk örömére... nem értem miért...
Csatlakozom!visca el barca írta: remélem villa mostmár téyleg kezd, mert ha megint tello gyereket kell néznem, eret vágok magamom
Összesen 12-szer játszott már a Barça ellen (tízszer a Valencia, kétszer az Almería edzőjeként), a mérlege igen acélos: 4 döntetlen, 8 vereség.recrea írta:Emery eddig hatszor meccselt a Nou Camp-ban aktuális csapatával, mérlege 6 vereség. Tartsa meg jó szokását.
Ez jól hangzik és jól is néz ki. Tito nyilatkozatából és a folyamatos rotálások véget, én ezt a csapatot látnám szívesen:Alexis Sanchez7 írta:estére egy ilyet el tudnék képzelni..
VV-Adriano,Piqué,Bartra,Alves-Song,Thiago,Xavi-Pedro,Messi,Villa
ha egyikük sem játszik, az sem probléma, láthattuk 7végén. adriano, masche, thiago, villa megoldja.recrea írta:Hiányzók:
BarcaPuyol, Iniesta, kérdéses Alexis és Alba