Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem tök mindegy hogy hívod őket, én mindkét ligában értemBob_Marley írta:Na ezt nem tudtam, de így most már igen, s látom Shady az Mccoyt takarnáEazzy írta:Nándi - Nnamdi Asomugha
DRC - Dominique Rodgers-Cromartie
Ők a kezdő CB-k nálunk. Illene ismerni őketPapíron kb az egyik legjobb CB páros. Mondjuk ezt nem támasztják alá
Jóvan akkor bajnokesélyesek.Sajnos ha mindig így használja az ember, akkor nehéz leszokni.
Én is így beszélek NBA-ről???Vagy ott fel se tűnik mert ismerjük a játékosokat, mert itt NFL-ben csap kapkodom a fejem kiről beszéltek.
De akkor innentől kezdve a Celtics kezdő ötöse:FedEx-Jet-Truth-B Bass-Big Ticket
Na ezt nem tudtam, de így most már igen, s látom Shady az Mccoyt takarnáEazzy írta:Nándi - Nnamdi Asomugha
DRC - Dominique Rodgers-Cromartie
Ők a kezdő CB-k nálunk. Illene ismerni őketPapíron kb az egyik legjobb CB páros. Mondjuk ezt nem támasztják alá
Jóvan akkor bajnokesélyesek.Sajnos ha mindig így használja az ember, akkor nehéz leszokni.
Nem akarok vitatkozni, mert nem is lehet. Teljesen más helyzetben van a három futó. Rice és Foster egy elsősorban futó csapat tagja, Shady meg egy pass first Andy Reid alatt játszik. Ráadásul a futások átlagát még az is befolyásolja, hogy milyen a fal előtte.Tocy írta: Foster top1 futó ( ne vitatkozzunk, hogy de márpedig McCoy vagy Rice jobb...nálam Foster a leghatékonyabb, na jó, Rice hasonló )
Falcons offense most szerintem nagyon jó, a védelem hibádzik egyelőre, az meg ugye Super Bowl-ra kevés, de sztem idén azért kell velük komolyan számolni. A ti csoportotok totál kérdőjel, nektek volt két szenvedős győzelmetek, amiből azért a Ravens elleni szép skalp, a Redskins, a Giants és a Cowboys eddig egy jó és egy borzasztó meccs, ki tudja. Ja és hát ugye a Packers-Lions-Bears csoport se csúnya...Eazzy írta:Falcons minden évben ezt játssza. Gyaláznak alapszakaszban, majd egy nagy nullák PO-ban.Tocy írta:Én inkább nem szólok hozzá, a Saints két gyalázatosan gyenge teljesítménnyel 0-2Amúgy a szezon előtt általam jósolt 49ers-Texans Super Bowl nem tűnik lehetetlennek
A Falcons még baromi erős sajnos, meg a Philly lehet még jó, ha minden összeáll. Illetve remélem a Ravens is odaér
Annak örültem most, hogy a nagyképű Cowgirls-t elpáholta csúnyán a Seattle
Texans erős oké, meg ez NFL, itt mindig megvan az esély bármire, de valahogy én pl a Ravenst erősebbnek érzem. Ha Flakonnak meg tudják végre tanítani, hogy hogy oldjon meg kulcsmomentumokat (egyébként ezt szinte lehetetlen, látjátok, Vick eddig hat int két meccsen, de akkora clutch az ember, hogy már két győztes drive-ot vezetett, és amikor kell, akkor penge. Ezt meg nem úgy elsajátítani...)
Másik oldalon 49ers, és az NFC East esélyes nálam. Csak tök felemás a dolog még, volt egy első fordulós bíztató Cowgirls, most meg bedarálták őket, ugyanígy a Redskins, mindenki befosott, hogy na milyen jók lettek, erre kapnak egy ilyet...Giants első forduló bénázásai után most megint jó O, mondjuk igen karcos D...mi meg halálbénák voltunk, 9 eladott laszti két meccsen, először nevettek rajtunk, hogy Browns ellen nem nehéz jól védekezni, erre most második félidőben ledaráltuk a Ravenst is...viszont a 4 csapatból a végére a PO-ra valaki nagyon össze fog állni szokás szerint. Remélem, hogy mi lesünk azok
Falcons minden évben ezt játssza. Gyaláznak alapszakaszban, majd egy nagy nullák PO-ban.Tocy írta:Én inkább nem szólok hozzá, a Saints két gyalázatosan gyenge teljesítménnyel 0-2Amúgy a szezon előtt általam jósolt 49ers-Texans Super Bowl nem tűnik lehetetlennek
A Falcons még baromi erős sajnos, meg a Philly lehet még jó, ha minden összeáll. Illetve remélem a Ravens is odaér
Annak örültem most, hogy a nagyképű Cowgirls-t elpáholta csúnyán a Seattle
Első kettő az ki? Utolsóra meg miért nem lehet erről leszokni???Eazzy írta: Pedig már fostam, hogy Tucker bevágja mondjuk 60-ról, és ezek után kicumizunk.
Ha mondjuk meg is tudnánk tartani a labdát, és nem 9szer eladni 4 meccs alatt...valamint nándi meg DRC a nevükhöz méltóan játszanának, akkor eléggé SB contenderek lennénk...
Pedig már fostam, hogy Tucker bevágja mondjuk 60-ról, és ezek után kicumizunk.Bob_Marley írta:Eazzy írta:Huhúúúúúúúúúúúúúú Incompleeeeeeeet megvaaaaaan![]()
Raven - EAGLES - 23-24
Zseniális!
ElcsesztükMásodik félidőre nagyon nem jöttek a passzok, s a védelem meg nem tudott plusz extrát hozzá tenni, kár érte, pedig Rice megint nagy volt
Eazzy írta:Huhúúúúúúúúúúúúúú Incompleeeeeeeet megvaaaaaan![]()
Raven - EAGLES - 23-24
Zseniális!
Volt olyan ismerősöm, aki mondta mindig, hogy tuti lesz teljes szezon, megfognak egyezni, de én nem fűztem túl sok reményt hozzá. Sajnos igazam lett. Legalább nem "kell" éjszakáznom, s megerősödik a KHL. De félszezon azért lehetne.neobarca írta:Szerk: és egy szomorú hír:
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ut-2173273
Remek...
Holló szurkolóként alapEazzy írta:Nézitek a Ravens-Eaglest? Mindjárt szívrohamot kapok![]()
ilyenkor gondolkodom el, hogy valaki minke néz európai focit, amikor nézhetne ilyet is
AI már ne feledjük, hogy közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, milyen jövője lehetne már egyáltalán? Azt se feledjük el, hogy hosszú évekig úgy alázta a nagyokat, hogy volt aki kb már sírva dühöngött (valamelyik Lakers-es volt asszem), ezért cserébe pedig annyira összetörték, hogy szerintem nincs olyan porcikája, ami ne lett volna sérült, a fontosabbak meg többször is. Pedig még így is simán tudna 15/5-öt átlagolni, amire valljukbe még mindig lehetne szüksége pár csapatnak, ellenben annyi pluszt meg nem hoz, hogy bevállalják az ő attitűdjét.Game90 írta:Visszatérve AI-ra, neki már nem jósolok nagy jövőt az NBA-ben, pedig ha normálisan felkészülne és nem piálna, drogozna, akkor pár helyre még nyugodtan beférne, csak hát nem fogadná el, hogy ő csak 8-9. ember lenne a csapatban.
Harden a legjobb emberrel haverkodik:
http://instagram.com/p/PNahYoHdoJ/
LBJ Cowboys mezben:
http://instagram.com/p/PNtCglCTLL/
Sajnálom Iverson-t, de hát hogy is fogalmazzak, nem tartozik a legokosabb játékosok közé, nem hiába pont az ilyen Iverson, Antoine Walker, Shawn Kemp, Eddie Curry-félék mennek tönkre. Az ilyet például nehezen tudnám elképzelni mondjuk CP3-ról vagy Wade-ről... Bár Pippen-t is az intelligensebb játékosok közé soroltam, aztán ha jól emlékszem, neki is voltak/vannak gondjai.kanty írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/09/10/nba_iverson8
Nem lep meg ilyent olvasni Iverson-ról. Ennyi pénzt eltapsolni, ehhez is tehetség kell.
Azért szívesen megnézném újra egy NBA csapatba, persze erre szinte semmi esélyt sem látok.
Pont annak kellene tudnia visszavenni, aki azelőtt nélkülözött. DE ez is abszolút beleillik AI pályafutásába, életútjába. Egy zseni volt az ember, s talán még most képes lenne egy-két szép dologra, de valahogy mindig vonzotta a bajt. Maradona effektus.Eazzy írta:Hidd el nem olyan nehéz azt eltapsolni. Egyszerűen csak az nehéz, hogy visszavegyél a megszokottból. Főleg annak, aki korábban nélkülözött. Csak amíg évi 20-30 milla jön be, addig semmi gond. Amikor már csak 1 mondjuk, akkor már van.kanty írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/09/10/nba_iverson8
Nem lep meg ilyent olvasni Iverson-ról. Ennyi pénzt eltapsolni, ehhez is tehetség kell.
Azért szívesen megnézném újra egy NBA csapatba, persze erre szinte semmi esélyt sem látok.
Hidd el nem olyan nehéz azt eltapsolni. Egyszerűen csak az nehéz, hogy visszavegyél a megszokottból. Főleg annak, aki korábban nélkülözött. Csak amíg évi 20-30 milla jön be, addig semmi gond. Amikor már csak 1 mondjuk, akkor már van.kanty írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/09/10/nba_iverson8