2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én tegnap néztem életemben először élőben barca meccset a magyar sport tv-n, de ez a kommentár valami rettenet volt.Rivaldinho írta:télleg! rohadt sok hülyeséget beszélt! most nem jut eszembe de volt vmi amin nagyon derültem.. de nem tom mi volt az, a vége fele lökte nagyon a süket dumát..
Farkas tényleg össze-vissza beszélt tegnap!Cooltiszo írta:Az lövőcsel volt.Csinált iylet vmi bari mecsen is. Farkas Norbi meg annyihülyeséget mondott tegnap, hogy azon gondolkoztam ohgy elnémítom a tévét...Ronaldinho 17 írta:Belletti mi a francot csinált:O:)) akkora luftot rúgott...aztán meg bele a fekvő Kamenibe:( lényeg hogy nyertünk!Eto'o hihetetlen ,minden meccsen rúg egy gólt átlagban:) 18/18
15-ből 15 győzelem!!
Ronaldinho 17 írta:
15-ből 15 győzelem!!
Az lövőcsel volt.Csinált iylet vmi bari mecsen is. Farkas Norbi meg annyihülyeséget mondott tegnap, hogy azon gondolkoztam ohgy elnémítom a tévét...Ronaldinho 17 írta:Belletti mi a francot csinált:O:)) akkora luftot rúgott...aztán meg bele a fekvő Kamenibe:( lényeg hogy nyertünk!Eto'o hihetetlen ,minden meccsen rúg egy gólt átlagban:) 18/18
15-ből 15 győzelem!!
az a luft az egy lövőcsel volt.Ronaldinho 17 írta:Belletti mi a francot csinált:O:)) akkora luftot rúgott...aztán meg bele a fekvő Kamenibe:( lényeg hogy nyertünk!Eto'o hihetetlen ,minden meccsen rúg egy gólt átlagban:) 18/18
15-ből 15 győzelem!!