Élő közvetítések
látszik, hogy nincs hátvédünk
hihetetlen, hogy Messi kihagy megint egy helyzetet és az ellentámadásból gólt kapunk
hihetetlen, hogy Messi kihagy megint egy helyzetet és az ellentámadásból gólt kapunk
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Mint a madrid ellen. Messi helyzete kimarad, és abból kapunk gólt. Vicc az egész.
Ügyes.....

-
- Director del Fútbol
hihetetlen...
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
így van bazmeg

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
A 4 hátsó védő előtt 6 középpályás.
Figyeljétek meg 4-6-os sorral védekezik a Szpartak, ezzel nem tudunk mit kezdeni.
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
KÖSZI!Dr.Dre írta:http://www.tklantv.com/2012/04/channel-2.htmlmessiacsaszar írta:valaki tudna adni egy rendes linket?
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
http://www.tklantv.com/2012/04/channel-2.htmlmessiacsaszar írta:valaki tudna adni egy rendes linket?

Titi - The Legend!
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
valaki tudna adni egy rendes linket? 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
A log in-ig sem jut el.kanty írta:Nekem simán megy. Próbáld ezt:Channel - 126767mahitoo írta:OFF! 3.5 van már régóta, tegnap a diagnosztika után ment, ma nem. De köszönöm a választ, próbálkozom.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Nekem simán megy. Próbáld ezt:Channel - 126767mahitoo írta:OFF! 3.5 van már régóta, tegnap a diagnosztika után ment, ma nem. De köszönöm a választ, próbálkozom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
OFF! 3.5 van már régóta, tegnap a diagnosztika után ment, ma nem. De köszönöm a választ, próbálkozom. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

nem kell aggódni, védelmi bakiból van egy gól, szerencsétlenebbül nem is alakulhatott volna. folyamatosan nyomunk, nem hiszem hogy ne lőnénk még legalább egyet. és utána már lehet több is beakad. vagy gondoljatok a tegnapi real-cityre, az utolsó percekben dőlt el minden.
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Alves milyen szépen érkezett.....úgy látom mostanában az a trend hogy:
1.opció:lő egyet,azt lesérül 2 hónapra,mint Piqué,
2.opció:skizofrén lesz és azt hiszi,hogy a másik csapatban játszik és vagy belövi magának,vagy eladja az ellenfél csatárjának...(Alves/Váldez)
Nem az első alkalom.....
1.opció:lő egyet,azt lesérül 2 hónapra,mint Piqué,
2.opció:skizofrén lesz és azt hiszi,hogy a másik csapatban játszik és vagy belövi magának,vagy eladja az ellenfél csatárjának...(Alves/Váldez)

Nem az első alkalom.....

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- Melkor
- Entrenador del Barça
OFFmahitoo írta:Bocs skacok, OFF! Valakinek működik rendesen a Sopcast? Nekem semmit sem hoz be. Tegnap is küzdött, de ma már semmi.
Frissítsd 3.5.0-ás verzióra, utána nekem ment, illetve rá lehet kattintani a diagnostikára is, nekem csak utána engedte át a tűzfal.
ON
Miért 2 vkp-vel álltunk fel? Ini hiányával nincs egy kreatív ember középen.... Xavi oda ma egyedül kevés. Messi pedig nagyon kivonja magát a játékból, túl messze van a kaputól.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
nekem sem megymahitoo írta:Bocs skacok, OFF! Valakinek működik rendesen a Sopcast? Nekem semmit sem hoz be. Tegnap is küzdött, de ma már semmi.
Tökölünk, ahogy nem egyszer tettük tavaly is. Egy kicsit fel kellene pörögni és, akkor nem lenne gond, így sem lesz, mert egy-két gólt valahogy begyötörünk. DE a játék elég gyenge. Pontatlanok vagyunk és az akarás sem igazán látszik rajtunk.
Piquért hatalmas kár, remélem semmi komoly.
Piquért hatalmas kár, remélem semmi komoly.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
remélem Song nem állíttatja ki magát.. 

Nagyon kedvelem őt, ezért is jó lett volna szakmai szempontokat is figyelembe venni Fabregas leigazolásánál. Eddig nyugodtan nevezhetjük tévedésnek.