Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont amiatt lehetne fiatalokat játszatni, mert semmi dolguk.Messidona10 írta:Mondjuk itt speciel szerintem teljesen mindegy, hogy kik a belső hátvédek, mert kb. annyi dolguk volt, mint nekem.Gokuci írta:Szép estét mindenkinek!
Egyre inkább felhúz ez a meccs...
Dani Alves beadásai még a labdaszedőknek is magasak...
Fabregas borzasztóan langyos na és mire Pedronak végre megy a játék, kikerült a kezdőből...
Tito is papol a fiatalokról és Song Masch védő kettős..
Alexissel nem tudom, mi van, de semmi robbanékonyság...
Eddig ez nagyon kevés, így nem lehet meccset nyerni.
De a többivel egyetértek, a robbanékonyság mindenkiből hiányzik. Fel kell rázni őket!
Azért szerintem ennyire nem vészes a helyzet!! Nyertük az eddigi összes meccset, szerdán bl volt, ilyenkor bőven benne van egy rosszabb szereplés! Lehozzuk ezt a meccset egy sovány gólocskával, és lehet pihenni egyet!csababarca írta:Folyamatosan múlja magát alul a csapat. nem lesz ennek jó vége. Kilátástalan a játék már megint,Xavi-Iniesta hiányát nagyon érzi a csapat.
De teljesen statikus a játékunk,itt annyi fog dönteni,hogy majd Messi bepöttyint egyet,aztán rúgunk még egyet,és ennyi. de a játék az borzalmas,visszafelé fejlődünk.
Mondjuk itt speciel szerintem teljesen mindegy, hogy kik a belső hátvédek, mert kb. annyi dolguk volt, mint nekem.Gokuci írta:Szép estét mindenkinek!
Egyre inkább felhúz ez a meccs...
Dani Alves beadásai még a labdaszedőknek is magasak...
Fabregas borzasztóan langyos na és mire Pedronak végre megy a játék, kikerült a kezdőből...
Tito is papol a fiatalokról és Song Masch védő kettős..
Alexissel nem tudom, mi van, de semmi robbanékonyság...
Eddig ez nagyon kevés, így nem lehet meccset nyerni.
Remélem nem, inkább passzoljon.botskiller16 írta:Messi ideges, be fog durvulni, tehát majd szólozni fog, nem passzolni