Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
holnapra nem hiszem, hogy lesz fordítás (max. késő este), de szerdán már tuti sasolhatjuksoadroli írta:2-3 hét alatt ledaráltam az összes HIMYM-et, azoktól kérdezném akik már rég nézik: Ma kezdik a 8. évadot, holnapra már lehet nézni felirattal?
Valamelyik csatornán reklámozták. Vagy m1 vagy viasat már nem emlékszem, szóval valószínű, hogy van, vagy lesz.visca el barca írta:tegnap ajánlottak a madridistán egy sorozatot, nekiálltam és egész jó.
dán-svéd produkció, szóval aki szereti a skandináv filmek világát annak tuti be fog jönni.
a címe "a híd", eredetileg "bron/broen" és ilyen gyilkolászós, nyomozós.
mindössze 10 részes (10x60 perc) 2 részt néztem meg este és eléggé ajánlós. létezik neki szinkronos változata is.
Nyomassad csak neki.kanty írta:Homeland-et nézi valaki?
az a baj ezekkel a spinoffokkal, hogy nem élnek meg 1-2 évadnál többet.kurdt írta:Akkor ezt most csak neked:visca el barca írta:amugy a breaking bad kapcsán senki nem beszél egy karakterről, pedig sztem messze ő a legnagyobb arc. nálam ő a no1.
+better call saul+
"Gilligan has also hinted at a possible spin-off series focusing on lawyer character Saul Goodman."
Akkor ezt most csak neked:visca el barca írta:amugy a breaking bad kapcsán senki nem beszél egy karakterről, pedig sztem messze ő a legnagyobb arc. nálam ő a no1.
+better call saul+
azt hittem 99 %-os blue methet kell főzni, bitchkanty írta:Breaking Bad fanoknak egy kis játék:
http://www.amctv.com/shows/breaking-bad ... errogation
Ezzel már régebben is szemeztem.Zaen írta:The Sopranos - Maffiózókbence-barca írta:Srácok!
Egy olyan sorozatot keresnék, ha végeztem a Mad Mennel, ami már befejeződött és maximum 6 évados.
Minden ötletet elfogadok, ami nem tetszik legfeljebb majd nem kezdem el.
Szóval jöhetnek az ötletek
The Sopranos - Maffiózókbence-barca írta:Srácok!
Egy olyan sorozatot keresnék, ha végeztem a Mad Mennel, ami már befejeződött és maximum 6 évados.
Minden ötletet elfogadok, ami nem tetszik legfeljebb majd nem kezdem el.
Szóval jöhetnek az ötletek
haj, tényleg, onnan van a két gyerekkanty írta:VEB!
SoA
Jaxnek volt még egy korábbi felesége, most a neve nem ugrik be, de drogozott a csaj. Aztán megjelent Tarra, újra összejöttek, de a gyerek maradt Jaxéknél.
A végén én is csak néztem a féllábú tagot, amit mondasz arra nem is gondoltam, de van ráció benne.
marie sztem sem százas amugy, én is várom h egyszer megdurranjonRinku írta:...
Elvileg még 2 hét a szezonkezdet. (szept. 30. kint TV-ben és okt. 1. a zinterneten)18Barca99 írta:Üdv! Valaki remélem jártasabb a témában mint én. A Mentalista 5. évadjáról érdeklődöm, hogy esetleg hallottatok már valamit róla, hogykijön valami kalóz vagy egyéb más formában mikor várható?
jesse meg andrea hol szakitott egymással?kanty írta:Az éjjel elkapott a gépszíj, ledaráltam a Breaking Bad 5. évadját.
kanty írta:Sons of Anarchy s05x1
Sokat nem taknyoltak, egyből belecsaptak a sűrűjébe. Mondjuk a szezonzáró után lehetett sejteni, hogy pörgés lesz. Ehhez még hozzátettek most az első részben, a nagy nyugalomnak tehát nyoma sincs.
Jó lesz ez.