Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.03. 20:16:31

Na, jókora pacsi Sanyikának, ez a tegnapi játék nagyon jó volt. A kihagyott ziccer meg majd a Clásicón bemegy. :D
Ez tényleg biztató volt, remélem, így folytatja a chilei. :)
Szerintem a Clásicón mindenképpen játszatni kéne, még ha nincs is csúcsformában. Pedro gyengus mostanában (tegnap se volt az igazi), Villa szvsz inkább csereként lehet veszélyes, Tello meg nem klasszikusra való, ahogy azt bemutatta a tavaszi 1-2-nél is.
Egy tegnapi Alexis viszont - Messivel az oldalán - ütőképes lehet.

Ha játszani fog, az lesz az 50. meccse Barça-mezben.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.03. 12:19:44

A tegnapi játékában kezdtem felismerni azt a palit, aki Udinében őrületbe kergette megindulásaival az olasz védőket. Ehhez most volt területe is, mert nem dajkáltuk sokszor indokolatlanul a labdát, pár húzással ment az indítás. Ez a játék fekszik neki, ez egyértelműen látszik.
Nekem Tito edzői munkája eddig is szimpatikus volt, de egyre inkább azt látom, hogy nagyon nagyon jól végzi a dolgát.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.03. 10:34:20

Viszont hiába kerüli meg azt a bóját, nem fordul kapura...ez zavaró még mindig. De ha így játszik, bőven elégedett leszek vele, az utóbbi hetek színészkedései után most a játékkal törődött, a helyén is játszhatott, és az egyik legjobb volt.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.03. 09:51:48

azért remélem ismét mindenkinek kiverte a szemét a különbség a bal és a jobb oldalon játszó alexis között. :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.10.03. 09:35:53

Az 1v1-eket végre úgy oldotta meg,ahogy az ő képességei alapján joggal elvárható,mintha bójákat kerülgetett volna,olyan egyszerűen hámozta át magát a védőkön.A helyzetkihasználáson még javítania kell,de bíztató a formája a klasszikus előtt,Cesc-é úgyszint..
csak így tovább
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.03. 09:22:15

Remélem magára talál a srác! Tegnapi meccsen szerintem jól tolta. Elég sokat cselezett és azok rendre be is jöttek. Nekem tetszett a játéka.
Az meg, hogy ilyen borzalmasan gyors... Elképesztő :!:
Eskü nekem Overmars jut eszembe róla. Ő volt ilyen szélvész, vagy még ő sem... Le a kalappal! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2012.09.30. 13:36:23

Hát nem tudom...
Rivaldo11,
Tegnapi meccsen is volt 1 szitu még azt hiszem az 1.féldiőben, mikor simán vihette lendületből a védőre, erre annyit csinált,hogy megpróbálta lefutni, eredménye annyi volt, hogy elesett.

Én bírom a srácot, mert baromi sokat dolgozik, de nagyon nem megy neki már jó ideje. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, de tényleg látszik rajta,hogy ha elront valamit, akkor egyszerűen a frász jön rá, hogy le lesz bszva.
corol
Entrenador del Barça

2012.09.30. 13:31:08

Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy kis túlzással többet van a földön, mint a lábán. Ha elkezd cselezni és nem jön össze, látványosan nagyokat esik. Erre szerintem már a bírók is figyelnek és ritkán fújják be.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.30. 11:40:47

valaki írta tegnap h idén egyelőre csak visszafelé fejlődik. tavaly sem volt egy ász, de legalább akadtak jobb meccsei, most viszont a játék minden elemében kifele lóg. én is azt vettem észre, h a baloson jobban tolja, jobb oldalon annyira nem csapatjátékos h hihetetlen. cselek nem jönnek be, dobálja magát, meg ívelget a 160 centis messire...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.09.30. 10:22:26

Kettő tényezőt emelnék ki, ami miatt Alex egyelőre nem tudja hozni magát. Az első, hogy hiába cselez jól, itt szinte helyből kell cseleznie. Messze nem is lehet olyan hatékony. Udinében ez nem így volt, szinte mindig volt területe, itt nincs. De nem is ez a legnagyobb gond, mert ezt meg tudná oldani. A másik az igazi probléma: Az önbizalom. Jelenleg totálisan elvesztette az önbizalmát, vissza kell hozni. Tito helyében mondanám neki, hogy ha nem megy védőre egy meccsen legalább 10x, bedob a közösbe egy kis lóvét :D
Sanchez tipikusan olyan játékos, akinek egyszer kell elkapnia a fonalat. Bármikor előfordulhat, mert a képességei adottak. Hamarosan el fog jönni az Ő meccse is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.09.30. 10:10:46

Tocy írta:Valahogy így, Alexis a baloson azonnal veszélyt jelentett, a jobbon csak szenved. Mikor van egy ilyen szélsőnk még, mint Pedro, aki mindkét oldalon ugyanazt tudja, akkor miért nem Alexis van ott, ahol szemmel láthatóan veszélyesebb? Nem értem. Viszont ezektől a színészkedéseitől már hányingerem lesz, folyamat dobálja magát, de baromi rosszul csinálja ráadásul :D Komolyan leültetném, hogy pajti, így is mindenki színészválogatottazik, meg amúgy is vérciki, amit művelsz.
És ráadásul eredménytelen is.
A jobb oldalon teljesen impotens volt. Lazán szerelte mindenki, pedig sokszor került hozzá a labda, szóval a helycsere jó ötlet volt, de ott sem volt sokkal jobb, hamarabb kellett volna cserélni, de már mind1.
Én a Real ellen már a baloldalt kezdetném, mert a Real ellen kellenek az ilyen játékosok, akik rengeteget dolgoznak és futnak mind1 hányszor döngölik a földbe és harcol minden labdáért.
Viszont a kapura még mindig nem veszélyes, ezt azért sajnálom.
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.30. 09:22:55

Valahogy így, Alexis a baloson azonnal veszélyt jelentett, a jobbon csak szenved. Mikor van egy ilyen szélsőnk még, mint Pedro, aki mindkét oldalon ugyanazt tudja, akkor miért nem Alexis van ott, ahol szemmel láthatóan veszélyesebb? Nem értem. Viszont ezektől a színészkedéseitől már hányingerem lesz, folyamat dobálja magát, de baromi rosszul csinálja ráadásul :D Komolyan leültetném, hogy pajti, így is mindenki színészválogatottazik, meg amúgy is vérciki, amit művelsz.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.09.30. 09:09:33

csababarca írta:Tello,vagy Villa is jobb alternatíva. (persze egy oldalcserével,és pedro jobb oldalra rakásával.)
Ezt a részt emelném ki. Sánchez a meccsen kb 5 percet volt a bal oldalon, és rögtön volt veszélyes momentuma is. Aztán rögtön át vissza a jobbra.. A Valencia ellen szintén a balon volt, és végre mutatott valamit, de nem tudom hogy azóta játszott-e azon az oldalon, vagy ment vissza jobbra rögtön. Nem értem hogy ő miért nem érdemli meg azt, hogy a baloson játsszon, ahol még nagyjából tudna is, de Tellot az atyaúristen sem robbanthatja ki onnan, kb 2-szer volt életében a jobb oldalon.. A mi rendszerünkben Sáncheznek a baloson kéne játszania, hogy befele húzhasson a kapu felé, nem a szél fele, hogy aztán csak max beadni tudjon - Alves is tök fölöslegesen csinálja szinte mindig, nem kel még egy ilyen ember.. Szóval ezt nem értem Titotól, szúrja az ember szemét, hogy nem a jobb, hanem a bal oldal az ahol Alexis tudna esetleg teljesíteni is - vagy középen -, de csak félévente játszik ott, aztán meg csodálkozunk ha rosszul játszik.. Játszassuk Xavi balhátvéd poszton, aztán utána nézzük meg mit nyújt.. Kicsit erős hasonlat talán, de aki akarja megérti.

Ezek ellenére tényleg semmit nem nyújtott tegnap, de én nem is várok el így sokat tőle. Ez olyan mint hogy Song van középhátvéd poszton kb. Látszik hogy nem az az igazi posztjuk, mégis ott szenvedteti őket Tito. Egyedül ez nem tetszik Villanova dolgai közül, amúgy tegnap tökéletesen nyúlt bele a meccsbe - de ez már kicsit off.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.09.30. 02:31:46

Buta a játékunkhoz sajnos. nem tudja hol a helye,nem tudja adott szituációkban mit kéne csinálni. lövi be oldalról a labdákat,de úgy hogy fel se néz,csak találomra,hátha.
Padoznia kéne mostmár,mert teljesen használhatatlan. Tello,vagy Villa is jobb alternatíva. (persze egy oldalcserével,és pedro jobb oldalra rakásával.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.09.29. 23:59:14

Nem tetszik a hozzáállása. Amikor csereként áll be, akkor nagyon küzd, játszani akar, gyorsan járatja a labdát, de amikor kezdő akkor megy a flegma, hiszti, színészkedés és természetesen még gyengén is játszik. :?
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.09.24. 12:23:48

recrea írta:Lesznek benne off részek, de sok összefüggés is Alexis helyzetével.

Először is: Olaszországban egy kontracsapatban játszott (ott eleve a stabil védekezésből sokkal több kontralehetőség van), ott ő volt a sztár, vitte a hátán a csapatot, sérülésmentes szezonnal.

Másodszor: visítani tudnék attól, h a jobb szélen játszatjuk. Most hirtelen két meccs jut eszembe (a Lever és a Real elleni idegen), ahol centerként brutálisan jól játszott, magabiztosan tartotta meg a labdát Pepe, Ramos mellett, aki szerintem az egyik legjobb védőpáros a világon, de h a legkeményebb, az ziher.

Aztán: fel kéne adni a Barca stílust?! Nehogy azt gondoljuk, h 70 éve ezt a focit játsszuk, ez most azért ilyen sikeres, mert van egy brutális generációnk (Messi, Ini, Xavi, Busi), nélkülük nem menne itt semmiféle tiki-taka, legalábbis 70-80 %-os labdabirtoklások tuti nem.
Azóta játszunk center nélkül, mióta Messi középen akart játszani, és Ibra el lett takarítva. Én most is centerrel játszanék, Villa vagy Alexis személyében.

Aztán, ebben a rendszerben nagyon vissza van fogva a kreativitás, az egyéni megoldások, éppen ezért szerintem pl. eddig ő is felesleges igazolás, hiszen egy "ingyenes" Pedro is megcsinálja ugyanazt, mint Alexis. Egyrészt a taktikánk miatt kényszerülünk ebben a helyzetbe, másrészt szűk területen kéne megcsinálni az egy vs egyet. Nem mindegy, hogy 2 vagy 8 négyzetmétered van rá. Előbbire jelenleg nagyon kevesen képesek. Abban biztos vagyok, h ő, vagy Thiago, de még Fabregas is jobban játszana a Realban, de mondhatnám az Arsenalt, a Mu-t, a Milan-t.

Ehhez még annyit, hogy nézzük meg a 3-4 évvel ezelőtti Messi gólokat, meg nézzük meg az ideieket vagy a tavalyiakat. Nincsenek ám már hatalmas szólók, vagy kicselezek 2-3 embert, ezek eltűntek, legalábbis ritkábbak, csak nem vettük észre, hatékonyság viszont brutális, odakerül, beveri.

Nemcsak azt kéne nézni, h nem cselez le senkit vagy nem lő gólokat, a miértjét is izgalmas.
Jó meglátások, én is hasonlóan látom a dolgokat. Pep érkezésével a csapatban a totális csapatközpontúság lett az uralkodó filozófia, az egyéni képességek, kivételes megoldások szinte teljesen eltűntek. Helyette van egy precíz, a végletekig kiszámolt, kidolgozott gépezet, ami a meccsek 95%-ában tökéletes hatékonysággal működik. A maradék 5%-ban viszont pont az az egyéni villanás, kivételes megoldás hiányzik, ami pl tavasszal BL döntőt érhetett volna.
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.24. 11:25:50

Lesznek benne off részek, de sok összefüggés is Alexis helyzetével.

Először is: Olaszországban egy kontracsapatban játszott (ott eleve a stabil védekezésből sokkal több kontralehetőség van), ott ő volt a sztár, vitte a hátán a csapatot, sérülésmentes szezonnal.

Másodszor: visítani tudnék attól, h a jobb szélen játszatjuk. Most hirtelen két meccs jut eszembe (a Lever és a Real elleni idegen), ahol centerként brutálisan jól játszott, magabiztosan tartotta meg a labdát Pepe, Ramos mellett, aki szerintem az egyik legjobb védőpáros a világon, de h a legkeményebb, az ziher.

Aztán: fel kéne adni a Barca stílust?! Nehogy azt gondoljuk, h 70 éve ezt a focit játsszuk, ez most azért ilyen sikeres, mert van egy brutális generációnk (Messi, Ini, Xavi, Busi), nélkülük nem menne itt semmiféle tiki-taka, legalábbis 70-80 %-os labdabirtoklások tuti nem.
Azóta játszunk center nélkül, mióta Messi középen akart játszani, és Ibra el lett takarítva. Én most is centerrel játszanék, Villa vagy Alexis személyében.

Aztán, ebben a rendszerben nagyon vissza van fogva a kreativitás, az egyéni megoldások, éppen ezért szerintem pl. eddig ő is felesleges igazolás, hiszen egy "ingyenes" Pedro is megcsinálja ugyanazt, mint Alexis. Egyrészt a taktikánk miatt kényszerülünk ebben a helyzetbe, másrészt szűk területen kéne megcsinálni az egy vs egyet. Nem mindegy, hogy 2 vagy 8 négyzetmétered van rá. Előbbire jelenleg nagyon kevesen képesek. Abban biztos vagyok, h ő, vagy Thiago, de még Fabregas is jobban játszana a Realban, de mondhatnám az Arsenalt, a Mu-t, a Milan-t.

Ehhez még annyit, hogy nézzük meg a 3-4 évvel ezelőtti Messi gólokat, meg nézzük meg az ideieket vagy a tavalyiakat. Nincsenek ám már hatalmas szólók, vagy kicselezek 2-3 embert, ezek eltűntek, legalábbis ritkábbak, csak nem vettük észre, hatékonyság viszont brutális, odakerül, beveri.

Nemcsak azt kéne nézni, h nem cselez le senkit vagy nem lő gólokat, a miértjét is izgalmas.
corol
Entrenador del Barça

2012.09.24. 10:33:13

Sanchez - láttam több régebbi videót (Udinese) hát azokon egy cselgép volt, Guardiola is azt mondta anno róla, hogy 1-1-ben bárkit képes megverni. Hát eddig ez nem igazán igazolódott, a képességei vitathatatlanok, de mintha nem lenne önbizalma, vagy fékezné a csapat stílusa.
Azt én sem értem, hogy miért nem lehet egy kontra támadást gyorsan végigvinni, mikor egyrészt gyors játékosaink vannak, akik át is tudják venni futtában is a hosszú átadást, másrészt a középpályásaink többségében oda is tudják rúgni eléjük a labdát.
A tiki-taka ezzel váltakozva nagyon eredményes lehetne.
mess2009
Director del Fútbol

2012.09.24. 08:54:28

MichaaBee írta:
mess2009 írta:a Barca mint csapat hatékonyságát döbbenetesen lehetne javítani, ha legalább még egy csatárt góllövő-vé tudnának "alakítani"!hogy melyiket? ki tudja, potencia van akár 3-4 emberben is!
Nem egy emberből kell góllövőt csinálni, hanem változtatni kell néha a taktikán. Néha belerúgnék a tv-be, amikor lehetne kontrázni, de inkább megvárjuk, amíg visszazár a védelem és lehet passzolgatni... :) Le lett írva itt is: a góllövő csatároknak hely kell és az, hogy lehessen futni. Benzema, Higuaín sehol nincsenek Sánchezhez és Villához képest, de ott van helyük működni és ki is használják. Nálunk drasztikusan kevesebb kiugratási lehetőség van, mert minden védelem beáll sündisznóba ellenünk.

A másik probléma nálunk szerintem, hogy túlzottan Messi köré van építve a támadószekció és ezt nagyon megsínyli a többi csatárunk. Ibra is ezért ment el, volt ugye az a sztori, amikor Messi állítólag a buszon küldött SMS-t Guardiolának, hogy nem fekszik neki, hogy itt van Ibra középen... Nem azt mondom, hogy tegyük ki Messit a vonal mellé, de lehetne annyit módosítani a pozícióján, hogy közel maradjon a kapuhoz és még egy klasszikus center is beférjen előre.
az első bekezdés az világos de akkor fel kellene adni valamit az "istenített" Barca stílusból ez pedig nem várható én egyébként a "tridente"-re gondolva remélem, hogy javulhat a helyzet! ami a második bekezdést illeti, nem így látom. Messi posztja soha nem állandó, inkább kényszerű a meccsek előrehaladtával, mert ha ő nincs kapu közelben, nincs gólveszély!gyakran kezd egészen hátul, vagy a széleken, a Villa legyen középen pedig számtalanszor kipróbálásra került még úgy is, hogy Messi nem volt a pályán, de valjuk be Villa az elsö10-15meccse után gyakorlatilag gólképtelen lett(néhány esettől eltekintve) ezért mondtam azt, hogy a saját stílusunkhoz kellene még min egy stabi(abb) gólvágó.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.09.23. 15:34:35

mess2009 írta:a Barca mint csapat hatékonyságát döbbenetesen lehetne javítani, ha legalább még egy csatárt góllövő-vé tudnának "alakítani"!hogy melyiket? ki tudja, potencia van akár 3-4 emberben is!
Nem egy emberből kell góllövőt csinálni, hanem változtatni kell néha a taktikán. Néha belerúgnék a tv-be, amikor lehetne kontrázni, de inkább megvárjuk, amíg visszazár a védelem és lehet passzolgatni... :) Le lett írva itt is: a góllövő csatároknak hely kell és az, hogy lehessen futni. Benzema, Higuaín sehol nincsenek Sánchezhez és Villához képest, de ott van helyük működni és ki is használják. Nálunk drasztikusan kevesebb kiugratási lehetőség van, mert minden védelem beáll sündisznóba ellenünk.

A másik probléma nálunk szerintem, hogy túlzottan Messi köré van építve a támadószekció és ezt nagyon megsínyli a többi csatárunk. Ibra is ezért ment el, volt ugye az a sztori, amikor Messi állítólag a buszon küldött SMS-t Guardiolának, hogy nem fekszik neki, hogy itt van Ibra középen... Nem azt mondom, hogy tegyük ki Messit a vonal mellé, de lehetne annyit módosítani a pozícióján, hogy közel maradjon a kapuhoz és még egy klasszikus center is beférjen előre.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Capon
Llegenda del Barça

2012.09.23. 14:46:47

Igaz, hogy szimpatikus játékos, küzd, hajt, de ettől még az is igaz, hogy hiányzik a játékából az amiért ide hozták.
Jó lenne ha megtalálná a góllövő cipőjét.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2012.09.23. 12:21:40

Ezt a súlyos kritikát én sem értem, amivel itt sokan vádolják. Egyáltalán nem lógott ki a csapatból vagy a támadójátékból, a Moszkva ellen pedig hatalmas különbséget jelentett (pozitívan) a támadóalakzatban. Mondjatok már valakit aki tegnap képes volt az 1/1-re. A Granada védelme egyszerűen úgy állt fel, hogy ha át is mentek valakin egyből két ember hullott a nyakába. Még Messi sem tudott olyan szolókat, mint általában. Alexis soha sem volt egy gólgyáros, de küzd, hajt, labdát szerez és rendszerint jól játsza meg. Félreértés ne essék a tegnapi játéka hagyott kívánnivalót, de talán ő volt így is a legagilisabb.
Én egyáltalán nem tartom flopnak a leigazolását, sokat hozzá tud tenni a játékhoz, ráadásul őt sem nagyon kerülik a kisebb-nagyobb sérülések.
Forca Barca!!!!
Andreas31
Barça B

2012.09.23. 09:28:18

Úgy gondolom ma is Ő jelentette a különbséget. Megint adott egy gólpaszt csakúgy mint a Spartak Moscow ellen.
A "Xavi lázba hozta a Camp Nou-t 2:0" szalagcím a meccs leírásáról szól. Úgy írja le, hogy "Pedro belőtt labdája Xavi elé került".. De hogy került oda ?
Ne vegyük már el Alexis Sanchez érdemeit, mert ha Pedró beadásánál Ő nem előzi meg a Granada játékost és pöcköli oda Xavinak akkor nincs gól.
Ezen kívül megint voltak szenzációs labdaszerzései. Az egyik ilyenből gól is születhetett volna ha Pedro belövi Alexis önzetlen passzát.
Az viszont igaz hogy saját maga is belőhette volna és ziccereknél kell majd a higgadtság és talán még önbizalom is. Mert benne megvan minden technikai tudás..
Szerintem nem játszott rosszabbul ezen a meccsen sem mint bárki más a csapatból. Sőt..

Tavaly 15 gólig jutott ezzel a második legtöbb gólt szerezve a csapatnak Messi után, megjegyzem úgy hogy első szezonja volt és egy teljesen más játékrendszerből került ide. Cesc Fabregasnak legalább volt tapasztalata a Barca rendszerről, hiszen a csapat része volt annak idején..

Még maga "Leo Király" mondta nem túl rég, hogy Alexis fontos része a Barcelonának;

http://www.youtube.com/watch?v=HEO7_OZxEK0

http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/05 ... sanchezrol
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.23. 09:15:46

Újat nem tudok mondani. Nem értem én sem h miért kell kiölni a technikás játékosokból a cselezést, a passzjátékunk miatt? 2 egyszerre nem m1?
Sokan ezért is nem szeretnék, ha Neymar is jönne. Nálunk is pedig elengedhetetlen az 1in1. a tegnapi meccsen jól látszott, hogy ha valaki nem tudja megcsinálni, akkor nagyon tróger helyzetben vagyunk. alexistől mindenki többet vár, szerintem ő maga is! Eddig azonban nagyon nem érzi a játékot. Olyan Tellos. Ha nem tudja utolérni a megtolt labdát, akkor veszett fejsze nyele! egyáltalán nem mennek neki a cselek.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
mess2009
Director del Fútbol

2012.09.23. 08:50:53

shutterisland írta:valóban nem váltotta meg ma sem a világot, de azért azt tegyük hozzá, hogy xavinak ő adta a gólpasszt.
illetve az a labdaszerzés és aztán a 100%-os ziccerpassz pedronak nagyon szép és önzetlen akció volt.
nem beszélve arról,hogy még szerencséje sem volt, hiszen messi középre rúgott labdájánál borja bekotorta előle az öngólt, máskülönben a gólja is meglett volna, hiszen a hosszún várta a kaputól 2 méterre üresen a labdát, de ugye a védő berúgta "helyette".

viszont ennél többet várok én is tőle.
számomra a legnagyobb talány: miért válnak impotensé a Barcában a góllövő csatárok? ( Villa, Pedro, Ibra...)Sanchez sajna soha sehol nem volt igazi gólgyártó, de az tény, hogy a mostani csapatban nem találja (találják) a helyét! Murinhótól sajnos elvitathatatlan, hogy olyan stílust alakított ki amihez van három(!!!!!) közel azonos képességű góllövője, az viszont a napnál világosabb, hogy a Villa, Pedro Sanchez hármas adottságaihoz nem passzol a Barca stílusa - már ami a góllövést illeti! nevezetesen: mindhárom ember hosszan előrelőtt gyors labdákkal lyukra futtatva képes hatékony lenni, a tiki-taka-ban legfeljebb egy csavar a gépezetben. a Barca mint csapat hatékonyságát döbbenetesen lehetne javítani, ha legalább még egy csatárt góllövő-vé tudnának "alakítani"!hogy melyiket? ki tudja, potencia van akár 3-4 emberben is!
Lezárt