Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fél évig nem tudtam semmilyen sportot végezni, mert a jobb térdem begyulladt, porckopásos lett, illetve ciszta lett benne. A sport helyett zabáltam sajnos, hát így sikerült :Sdaffy írta:mindenféle bántás nélkül,hogy híztál el,ha rendszeres futó vagy?zola8787 írta: Most az Insanity edzést kezdtem el, remélem beválik. 14 éves korom óta rendszeres futó vagyok, azt se tudom mikor éreztem utoljára izomlázam a combjaimban, hát ma arra keltemEz az edzés megdolgoztatja az izmokat az tuti.
ui: a futás nem nagyon növeszt izomzatot,ezért lehetett izomlázad
mindenféle bántás nélkül,hogy híztál el,ha rendszeres futó vagy?zola8787 írta: Most az Insanity edzést kezdtem el, remélem beválik. 14 éves korom óta rendszeres futó vagyok, azt se tudom mikor éreztem utoljára izomlázam a combjaimban, hát ma arra keltemEz az edzés megdolgoztatja az izmokat az tuti.
Diétánál én is power proteint ittamlui1698 írta:Ő lesz az én barátom.daffy írta:ha nincs pénz,akkor power protein
van benne tejsavó,szója és kazein is. 4kiló 10000ftKöszi.
van, tény, de szerintem a szója alkotja legalább a 80%-át.van benne tejsavó,szója és kazein is.
Ő lesz az én barátom.daffy írta:ha nincs pénz,akkor power protein
van benne tejsavó,szója és kazein is. 4kiló 10000ft
ha nincs pénz,akkor power proteinlui1698 írta:Igazából most kezdem újra a diétát, s futásról biciklire váltottam, plusz mellé végzek itthon súlyzós edzéseket.
Ehhez néznék valamilyen fehérjét, lehetőleg minél jobb árban, mert sovány a tárcám sajna.
brutal muscle on, bsn syntha-6,optimum whey gold,biotech nitro pure whey gold,muscletech nitrotech hardcore pro serieslui1698 írta:Fehérjéből melyiket ajánlanátok?
pénztárcafüggő. lehet csak edzés után inni,lehet este is inni és lehet reggel is inni. az edzés utáni a prioritás,a többit az anyagi helyzeted és a táplálkozásod milyensége határozza megBandinho írta: Köszi.
Értelemszerűen pihenőnapokon csak az esti adag, ugye?
Köszi.daffy írta:rá van írva!Bandinho írta:Sziasztok!
Egy ideje már végzek súlyzós edzéseket, és most alkalmam nyílt kipróbálni mellé fehérjét, mivel kaptam ajándékba 1 kilót!
Szerintetek mikor és mennyit kéne elfogyasztanom? Heti 3-4 súlyzós edzésem van, ezen felül 2 foci edzés és egy meccs!
Köszi a válaszokat
egyébként edzés után 45g és lefekvés előtt 30g
rá van írva!Bandinho írta:Sziasztok!
Egy ideje már végzek súlyzós edzéseket, és most alkalmam nyílt kipróbálni mellé fehérjét, mivel kaptam ajándékba 1 kilót!
Szerintetek mikor és mennyit kéne elfogyasztanom? Heti 3-4 súlyzós edzésem van, ezen felül 2 foci edzés és egy meccs!
Köszi a válaszokat
testépítő mértékkel gondolkodva nem növelhető nagy izomzat ezzel a típusú edzéssel. viszont pozitív összképváltozást érhetsz el,ha a kajára is figyelszINSANITY edzésről hallottatok?
Étrend legyen különben akár Sóbert Norbi edzéstervet is nyomhatsz.rivaldo94-barca írta:Na elkezdtem ezt a 20 hónapos Bill Pearl edzéstervet, hónapról hónapra le van írva hogy mit kell: http://shop.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=8
Majd egy év múlva meglátom látszik-e.
Bocs, igen, a kart meg a kezet összekevertem. A magasságommal nincs baj, 175 cm vagyok, de vékony. Ezután jobban oda fogok figyelni a kajálásra. Igen, azabaj, hogy összevissza eszek, hol sokat, hol keveset.PPP írta:3 hónap alatt 1 centi az elég kevés, ezek szerint nem eszel rendesen. ugyanis ilyen karral nagyon valószínű hogy kéne nyomni befele a kaját, hogy növekedj, mert vékony alkatnak tűnsz. hát ezt az ütemet nem lesz nehéz tartani, úgyhogy sokkal jobban oda kéne figyelni a kajálásra. de nem kis irodalma van ennek a neten, u h utána tudsz nézni nagyon könnyen ha nem vagy vele tisztába.rivaldo94-barca írta: Az jó lenne, fehérjét nem fogok szedni, se doppingolni. Na majd meglátjuk tudom-e tartani ezt az ütemet.
nem mondta senki, hogy doppingolj, be is bszna, ha 30as karral elkezdenél valami koxot szedni.
jah és még annyi, hogy a KAR-odat méred, nem a KEZED...
3 hónap alatt 1 centi az elég kevés, ezek szerint nem eszel rendesen. ugyanis ilyen karral nagyon valószínű hogy kéne nyomni befele a kaját, hogy növekedj, mert vékony alkatnak tűnsz. hát ezt az ütemet nem lesz nehéz tartani, úgyhogy sokkal jobban oda kéne figyelni a kajálásra. de nem kis irodalma van ennek a neten, u h utána tudsz nézni nagyon könnyen ha nem vagy vele tisztába.rivaldo94-barca írta: Az jó lenne, fehérjét nem fogok szedni, se doppingolni. Na majd meglátjuk tudom-e tartani ezt az ütemet.
Az jó lenne, fehérjét nem fogok szedni, se doppingolni. Na majd meglátjuk tudom-e tartani ezt az ütemet.Alexander Mahone írta:Kevés, bár ha továbbra is tudnád tartani az ütemet, akkor 30 hónap múlva már lehetne 40-es karod ami nem rossz.rivaldo94-barca írta:Májusban volt 29,5-es a kezem, most 30,5-es. 3 hónap alatt nőtt "kemény" 1cm-ert, bár nincs dokkmunkás alkatom ezt már írtam. Ez sok vagy kevés?Nagyon kezdőknek 3 hónap alatt sima kajával meg fehérjével hatalmasat lehet nőni.