fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátokStickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
Barca Igazolások
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem is kezdek el okoskodni, csak megkérdezem, h te tényleg elhiszed, h az Fc Barcelonának nincsennek jó megfigyelői és hírforrásai?sura írta:Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.

Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Jó játékos csak nálunk a padra sem férne fel...StickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- westerngom
- Entrenador del Barça
- ez mekkora igazság, sajnos.visca el barca írta:klasszikus középcsatár. minek? megint kitennénk szélre aztán ő is elfelejtene gyorsan mindent a fociról mint villa
-
- Capitá del Barça
Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
-
- Az Év fórumozója 2013
Röviden:

- Minek?
- Hol játszana?
- Miért pont ő?
- 15 millióért?!
- visca el barca
- Presidente del Barça
klasszikus középcsatár. minek? megint kitennénk szélre aztán ő is elfelejtene gyorsan mindent a fociról mint villa
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
NS-en olvasom, hogy Villa aktuális Torinóban(sőt Alexis-ről is szó van), meg Pep Milánóban.
Mind2 érdekes lenne..
Hozzátenném, Tegnap meg Llorentét vette meg a juve az ns szerint.
CSak sokat van emlegetve mostanában.
Mind2 érdekes lenne..
Hozzátenném, Tegnap meg Llorentét vette meg a juve az ns szerint.
CSak sokat van emlegetve mostanában.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Én úgy gondolom, hogy jelenleg nem prioritás egy csatár megszerzése. Csatárposzton viszonylag jól állunk. Védő kell nekünk, ezen kell gondolkodniBritishKnight írta:A tegnapi meccs után felvetődött bennem egy olyan ötlet,hogy mi lenne ha Llorrentét leigazolnánk?

més que un club
- BritishKnight
- Capitá del Barça
A tegnapi meccs után felvetődött bennem egy olyan ötlet,hogy mi lenne ha Llorrentét leigazolnánk?
Befürödnénk vele is mint Ibrával?
Vagy beválna?
Szerintem,hogyha tipikus 9es ként játszatnánk (Messi jobboson) akkor beválna.Ezzel csak az a baj,hogy mit szólna ehhez Messi?!
Nem is lenne drága mivel télen el kellene mennie,hogy nyáron ne ingyen igazolható legyen.
Szerintetek Llorrente leigazolása mennyiben változtatná meg a Barcát?
Kellene-e nekünk?
Befürödnénk vele is mint Ibrával?
Vagy beválna?
Szerintem,hogyha tipikus 9es ként játszatnánk (Messi jobboson) akkor beválna.Ezzel csak az a baj,hogy mit szólna ehhez Messi?!
Nem is lenne drága mivel télen el kellene mennie,hogy nyáron ne ingyen igazolható legyen.
Szerintetek Llorrente leigazolása mennyiben változtatná meg a Barcát?
Kellene-e nekünk?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/10/12 ... rcelonanak
Szerintetek jó lett volna?Én örültem volna neki.Jó bár lenne akinek jobban....
de én örültem volna neki is!
Szerintetek jó lett volna?Én örültem volna neki.Jó bár lenne akinek jobban....

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nekem nem tűnik kifejezetten annak a fajtának. Szerintem amúgy jó gyerek és nagyon vidám. Nem az a Mario féle arcoskodó. Neymarban van alázat. A kinézete érdekes, de nem ez alapján kell megítélni. Én nem olvasgatom róla hogy ilyen-olyan balhéi lennének. A pályán már inkább tűnik egoistának, de szerintem leültetik egy kétszer a spanyol védők, és hamar megtanulja hogy passzolni is lehet a fociban. Én nem viszolygok attól hogy ide kerül. Csak az ára aggaszt, és az hogy ki távozik ha idejön. Szerintem a Villa, Alexis duó kerülhet veszélybe.daffy írta:én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltam
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Neymar a képességei és a tehetsége alapján a jövő nagy sztárja lehet. Ráadásul eddig jól alakul a pályafutása, vízválasztó lesz neki egy európai szerződés. Egyszerűen ösztönös zseni a gyerek.
Azonban úgy gondolom, h a jelenlegi játékrendszerünkben teljesen felesleges érte eurómilliókat kiadni, nekünk sem, neki sem érné meg. Mert egyszerűen nem tudjuk kihasználni a képességeit. Jó példa erre Ibra, Alexis, Fabregas.
Mi egy sablonos, betanult eredményfocit játszunk, nehogy azt higgyük, h Alexis meg Fabregas 1 év alatt elfelejtett focizni, cselezni, kreatívnak lenni, egyszerűen ennyit enged a taktika, nem beszélve arról, h Alexist elpazaroljuk a jobb szélen, Fabre konkurenciájaként meg van 3 olyan képességű játékos a középpályán, mint ő.
Azonban úgy gondolom, h a jelenlegi játékrendszerünkben teljesen felesleges érte eurómilliókat kiadni, nekünk sem, neki sem érné meg. Mert egyszerűen nem tudjuk kihasználni a képességeit. Jó példa erre Ibra, Alexis, Fabregas.
Mi egy sablonos, betanult eredményfocit játszunk, nehogy azt higgyük, h Alexis meg Fabregas 1 év alatt elfelejtett focizni, cselezni, kreatívnak lenni, egyszerűen ennyit enged a taktika, nem beszélve arról, h Alexist elpazaroljuk a jobb szélen, Fabre konkurenciájaként meg van 3 olyan képességű játékos a középpályán, mint ő.
Én isdaffy írta:én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltamMezner2 írta: Igen,én is így látom,de azzal nem értek egyet,hogy könnyen elszállhat magától

én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltamMezner2 írta: Igen,én is így látom,de azzal nem értek egyet,hogy könnyen elszállhat magától

Jöjjön csak,már alig várom.Van egy olyan érzésem hogy ő lesz a mi Cr7-tünk.Egyszerre fogják gyűlölni ,és csodálni.Barcaforever írta:A katalán SPORT azt írja, h megegyeztünk Neymarral, jövőre itt folytatja.A SPORT nem szokott kacsát lehozni, szóval én olyan 85%ot adok a hírnek, fejlemények biztos a héten jönnek.
What the hell!?
a nagyképűség szerintem is felnagyított dolog, vagy legalábbis én nem láttam még erre utaló jeleket rajta.
itt a kérdőjel még mindig a játéka, hogy mennyire lesz hatékony a taktikusabb, és fizikálisabb mezőnyben, és hogy mennyire konvertálható a mi stílusunkba.
illetve ha nem is szakmai érv, de a két dudás egy csárdában elv általában érvényes, márpedig itt messi az első ember.
no de majd meglátjuk, biztosan elkapna egy kis gyermeki lelkesedés, ha leigazolnánk, meg azért a klubnak is elismerés lenne, ha a jelen legnagyobb tehetsége minket választana, de racionálisan nézve nem nekünk kellene bevállalnunk őt, és neki sem mi vagyunk a legideálisabb csapat.
itt a kérdőjel még mindig a játéka, hogy mennyire lesz hatékony a taktikusabb, és fizikálisabb mezőnyben, és hogy mennyire konvertálható a mi stílusunkba.
illetve ha nem is szakmai érv, de a két dudás egy csárdában elv általában érvényes, márpedig itt messi az első ember.
no de majd meglátjuk, biztosan elkapna egy kis gyermeki lelkesedés, ha leigazolnánk, meg azért a klubnak is elismerés lenne, ha a jelen legnagyobb tehetsége minket választana, de racionálisan nézve nem nekünk kellene bevállalnunk őt, és neki sem mi vagyunk a legideálisabb csapat.
Igen,én is így látom,de azzal nem értek egyet,hogy könnyen elszállhat magától,ha attól nem lett ultrabrutál nagyarca,hogy az istenként kezelt Pelé,5percenként kiad egy Neymar a földkerekség legjobbja nyilatkozatot,akkor semmitől sem lesz.Ott náluk szerintem ez nagyobb szó (mmint Pelé szava) mintha már megnyerte volna az aranybogyót.daffy írta:itt az a baja sokaknak,hogy 20 éves korára annyit elért,mint itt együtt sem fogunk soha,zselézi a hülye fejét,trükközik és nem a barcában. a média felkapta,ezért utálni KELL. nem tudna itt a többség 3 olyan dolgot mondani,amitől ő nagyképűMezner2 írta: Kérlek támaszd alá érvekkel,milyenek az emberi tulajdonságai???
Ja,hogy olyanok,hogy miközben a világ legnagyobb futballnemzetének összes lakója a lábai előtt hever,aközben is azt nyilatkozza,hogy felesleges még az összehasonlítás mind Messivel,mind Dinhoval,mert,hogy ők még sokkal előrrébb tartanak..,vagy az,hogy minden ellenfeléről eddig,maximális tisztelettel nyilatkozott.
Az meg egyáltalán nem baj,hogy média kedvence...végre lesz egy játékosunk aki az Ázsiai piacon is komoly erőt fog képviselni,ráadásul ez plusz pénz a csapatnak.
Valaki elkezdte a többi meg megy utána,ebben a vérlázítóan túlzó nagyképű a Neymar dologban....
viszont azt el tudom képzelni róla,hogy elszaladhat vele a ló,ha... de ezt egyelőre nem tudhatjuk
Ott nem úgy kezelik Pelét,mint itt sokan,hogy egy félörült vénember,hanem ott még mindig ő a fekete gyöngyszem.
itt az a baja sokaknak,hogy 20 éves korára annyit elért,mint itt együtt sem fogunk soha,zselézi a hülye fejét,trükközik és nem a barcában. a média felkapta,ezért utálni KELL. nem tudna itt a többség 3 olyan dolgot mondani,amitől ő nagyképűMezner2 írta: Kérlek támaszd alá érvekkel,milyenek az emberi tulajdonságai???
Ja,hogy olyanok,hogy miközben a világ legnagyobb futballnemzetének összes lakója a lábai előtt hever,aközben is azt nyilatkozza,hogy felesleges még az összehasonlítás mind Messivel,mind Dinhoval,mert,hogy ők még sokkal előrrébb tartanak..,vagy az,hogy minden ellenfeléről eddig,maximális tisztelettel nyilatkozott.
Az meg egyáltalán nem baj,hogy média kedvence...végre lesz egy játékosunk aki az Ázsiai piacon is komoly erőt fog képviselni,ráadásul ez plusz pénz a csapatnak.
Valaki elkezdte a többi meg megy utána,ebben a vérlázítóan túlzó nagyképű a Neymar dologban....
viszont azt el tudom képzelni róla,hogy elszaladhat vele a ló,ha... de ezt egyelőre nem tudhatjuk
- laci18
- Jugador d'estrella
MichaaBee írta:Ne félj, kevesen írtak ekkora sületlenséget, hogy Alexist lecserélnék Neymarra. Mondd már el kérlek, hogy mitől jobb Neymar, mint Alexis? Cselezni ugyanúgy tud mind a kettő, amikor épp nem a Barcában megy a játék.
szerk.: ne vedd ezt személyeskedésnek, így utólag tényleg nem akarok beszólni, csak egyáltalán nem osztom a véleményed.
Úgy gondolom Neymar tehetsége vitathatatlan, a válogatottban játszik, a bajnokságban is alapember és folyamatosan bizonyít... és azért Alexis helyett gondoltam mert ő belőle lehetne pénzt csinálni amire ugye szükség lenne, és ha lenne Neymar akkor mindek üljön egy 40millás Alexis a padon?!
És, hogy mitől jobb Neymar mint Alexis? Tudom, hogy a brazil bajnokság nem mérvadó de Alexis 1 jó éve után és egy jó vb-je után adtunk 40 milát akkor a brazil bajnokság egyil legjobb játékosáért miért ne adhatnánk 40-t...
Barca 4ever
Kérlek támaszd alá érvekkel,milyenek az emberi tulajdonságai???Tocy írta:
Ha valóban jön Neymar ( és itt most vonatkoztassunk el az emberi tulajdonságaiktól... )
Annak ellenére, hogy én nagyon bírom Villát, egyet kell értenem. Ha valóban jön Neymar ( és itt most vonatkoztassunk el az emberi tulajdonságaiktól... ), akkor valóban neki kell mennie, vele túl sokan lennénk, a szélen gyengus, középen meg Messi cseréjének felesleges megtartani...pedig annyira, de annyira szeretném, hogy ő játsszon középen! Kicsit nyíltabb védelmek ellen, pl egy Clásicón szerintem baromi jó lenne, a zárt fal ellen nem nagyon tud mit kezdeni, de pl okt. 7-én bepróbálnám őt középen, Messi-t és Pedrot meg a két szélen...aztán jöjjön a friss Alexis, aki majd szétszedi a maradék madridi védelmetsocio66 írta:de nem értem miért alexis-nek kellene menni, mikor van egy öregedő, lassuló, komoly sérülésből éppen visszatért villánk, aki folyamatosan szenved mióta itt van.
sánchez-t még így limitálva is simán jónak érzem a kezdőbe, nem lenne könnyű hasonló profilú és kaliberű játékost találni helyette, és hát lesz még jobb passzban ő.
ha bepróbálkozunk neymar-al, akkor villa legyen a távozó, és egyben legyen ő az utolsó bizonyíték is arra, hogy középcsatárt nem hozunk szélsőnek.
mellesleg még bőven piacképes játékosnak számít, a nagy klubok nincsenek elárasztva a klasszis kilencesekkel, szerintem szép pénzt kapnánk érte.

- noname
- Llegenda del Barça
Sanchez játékával mi bajuk egyeseknek? A leglelkesebb játékos az egész csapatban. Iniesta után kb ő tud a legjobban kombinálni Messivel. Nem az tesz vkit jó csatárrá feltétlen h sok gól rúg. Elég ha másoknak sok helyzetet hoz össze.
Neymarral már én is megbarátkoztam, valszeg erősítés lesz. Aztán majd kiderül h hova.

Neymarral már én is megbarátkoztam, valszeg erősítés lesz. Aztán majd kiderül h hova.
A Fifa egy szégyen