Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon örültem az érkezésének, mert úgy éreztem, hogy nagyon illik a csapat játékába. Egy ideje viszont határozottan idegen testnek érzem a csapatban, az egykori cselgépből egy szürke iparos lett, akit néha látványosan zavar a labda. Elképesztő ütemben fejlődik vissza a srác, lassan odáig jutok, hogy a fejemet fogom, ha ő a pályán van. Nincs értékelhető megmozdulása, annyira nem érzi az összjátékot, mintha tegnap edzett volna először a csapattársaival. Fogalmam sincs mit történt vele, de eddig nettó emberhátrány a jelenléte.csababarca írta:AMúgy Sánchezzel leült valaha bárki a barca edzői stábjából,hogy elmagyarázza neki mit várnak tőle,mi a feladata? próbálom csak az ő mozgását figyelni a meccsen,de semmi koncepciót nem látok benne...nem értem a játékát.
Volt egy eladott labdája, ami ha nem fújják lesre gól.Lionel Kicsi Messi írta:Embeeer! SONG ? kb 1 hibája volt, ha nincs akkor lehet nem 1 a különbség... 1v1be Negredoval és még sorolhatnám...a hatalmas csele, amikor 3 embert között ment el... Pedro, Messi nem alkot ma nagyot,de remélem rám cáfolnak a 2.ik félidőbe : )Gokuci írta:Song hibát-hibára halmoz és megint abból kaptuk a gólt, hogy Dani Alves kilométerekre volt az emberétől...
Megy a statikus sok passz, de nem előre...
Dögunalom a játékunk elképzelés nélkül..
Változtatni kell és küzdeni, vagy bukta lesz
Embeeer! SONG ? kb 1 hibája volt, ha nincs akkor lehet nem 1 a különbség... 1v1be Negredoval és még sorolhatnám...a hatalmas csele, amikor 3 embert között ment el... Pedro, Messi nem alkot ma nagyot,de remélem rám cáfolnak a 2.ik félidőbe : )Gokuci írta:Song hibát-hibára halmoz és megint abból kaptuk a gólt, hogy Dani Alves kilométerekre volt az emberétől...
Megy a statikus sok passz, de nem előre...
Dögunalom a játékunk elképzelés nélkül..
Változtatni kell és küzdeni, vagy bukta lesz