Hát ez hihetetlen.
15 percet nem láttam a meccsből, erre lemaradok 4 gólról.

Hát nem bánom, elég üdvözítő volt erre kelni.

Nem hittem volna, hogy összejön a fordítás, de lám sikerült!
A bíró szerintem is elég gáz volt. Ide-oda is tévedett... A játék képével egyeltalán nem vagyok megelégedve, és aggodalomra ad okot a hátsó alakzatunk.

Alves mégis mit gondolot Trochowski lövésénél? Miért nem nyújtotta legalább ki a lábát? Ildomos lett volna azért belelépni a lövésbe, Ő meg inkább mint egy balerina, visszahúzta a lábát.
2. gólnál elbohóckodta Busquets a labdát..

(hozzáteszem, hogy gyakorlatilag meg tudom számolni az egy kezemen hányszor adta el a zsugát, mégis gól lett belőle).
Cserék rendben voltak, kb. én is ezeket húztam volna meg. Sanchez játéka..pff... Az ember mintha nem tudna focizni, csetlik-botlik. Pedig szerintem egy kiváló játékos.

Pedro súlytalan, Messi próbálkozik, de nem akaródzik neki formába jönni. Xavi a szokásos, hátsó alakzatunk meg kicsit vicces. Song nekem nagyon idegen ott hátul, és ez meg is látszik a teljesítményén is.
Végül sikerült fordítani, de még egyszer mondom, ahogy néhányan előttem is szóltak, Titó Barcája játékban (még) elmarad a Pep féle tímtől.
Minden esetre, ha ilyen játékkal is bajnokok leszünk, és a BL-ben is menetelünk legalább az elődöntőig, akkor egy szavam sem lehet.
De azért ettől több kell, remélem hogy ez csak a formaidőzítés miatt van így, és nemsokára eléri a gárda a teljesítményének a csúcsát!
Visca el Barca!