2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem sem kell Cissé, erre a posztra már most is jobb játékosaink vannak. Másrészt a kezdőbe nem nagyon kerülhetne be. Ronaldinho, Eto'o, Messi mellett nem lenne esélye.Zsolti írta:Cisse????hát ha ő kell nekünk akkor én megeszem a fejemet..egy labdát nem tud levenni.köbö annyi az előnye annak a csávesznek,hogy kumma gyors,de egy cselt nem tud megcsinálni..ilyet meg a B-keretből is tudunk hozni full ingyen.![]()
![]()
Hát, egy olyan klubbot mint a Barca nem (csak) pénzben mérnek!barcafan írta:vagy a szakadt csöves megvetetné a Barcát a cukros bácsijával...Bodi írta:Ha Lampard jönne hozzánk,Mourinho kérne valami fegyvert a ruszkitól,aztán fejbelőné magát kb....BANDIKA írta:Igaz,hogy Lampard meg a csaja vettek kérót Barcelonában?Remélem nyáron költözködés lessz!Tuti,hogy Murinho papa kikészül!
Ez így van! No further comment!Zsolti írta:Cisse????hát ha ő kell nekünk akkor én megeszem a fejemet..egy labdát nem tud levenni.köbö annyi az előnye annak a csávesznek,hogy kumma gyors,de egy cselt nem tud megcsinálni..ilyet meg a B-keretből is tudunk hozni full ingyen.![]()
![]()
Silvanus írta: Cisse pedig szerintem játszani szeretne, ami érthető is, miért jönne egy angol kispadról egy spanyolra??? Nem hülye ő sem...
Hát nem tudom, ez azért nem olyan egyértelmű, persze az ellenkezőjét sem állítom...Kluivertinho írta:Én Lampardot azért jobbnak tartom mint Decot.
Erről csal annyit, hogy ha jól emlékszem, akkor Morientes nyilatkozta azt, hogy soha nem akar a Barçában játszani a Real miatt. De lehet, hogy tévedek...Subinho írta:a tegnapi meccs után úgy gondolom nincs szélső kérdés nálunk. syl jól tolja, ha felépül tuti kezdő. belletti is odatette magát nagyon, jól védekezett. középen a marquez-puyol duo is első osztályú! a középpálya kész! persze xavi most hiányozni fog...
csatár posztra viszont kell vki nagyon! saviolát tuti eladjuk, larsson elmegy, maxi meg úgysem játszik! tehát kell eto'o mögé vki! henry megmondta a frankót hétvégén: marad! tehát őt elfelejteni! viszont ott van a liverpoolban 2 remek mellőzött csatár! cissé és morientes. utóbbi főleg jó lenne, hiszen hasonló a sorsa eto'o-val. ő is mellőzött ex-reál játékos és ismeri a spanyol ligát. sztem ő lenne a megoldás! van esély mindkettőre, hiszen a poolban az 1 csatár posztot (nem értem miért) crouch birtokolja... ha jól tudom emiatt (főleg cissé) nagyon el akarnak jönni!!!
lamrard meg nem kell!!!! kinek a helyére??? xavi? deco? egyik sem