Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is mondd! Hazaérkezem, kérdezem apámat, hogy áll a meccs? Mondja, 2-0 a Vidinek. Én persze nem hittem el.bowlinggolyo írta:Mit művel a Vidi te jó ég![]()
![]()
Dehát ti nem láttátok BENZEMA gólját??enyje,hát hogy beollózta?!Gareth Tello írta:lui1698 írta:Eliseu kisebb fajta gólokat vert.A másodiknál Messinek képzelte magát?
![]()
A Málaga nekem is meglepetés eddig, mondjuk az igazi erőpróba a következő fordulóban jön, a Milan ellen. Bár ha tartják a mostani formájukat, és Eliseu a tegnapi cipőjében fut ki a gyepre, nem lehet probléma.![]()
A Borussia ikszéért is kár, ha nincs Hart, sima győzelem, bár a papírformát így is felborították a sárga-feketék.![]()
Balotelli mekkora troll volt a tizijével... http://www.youtube.com/watch?v=lpAj2BtEoZQ
Reus meg igen jó vétel volt, csak így tovább!
Talán-talán jó lehet ez a BVB egy pontszerzésre a Real ellen is.
lui1698 írta:Eliseu kisebb fajta gólokat vert.
Nálam a Barcelona-Real Madrid-Bayern-Juventus 4-es tűnik igazán komoly csapatnak. A britek tavaly se voltak sehol (azért a Chelsea győzelme minden volt, csak nem megérdemelt), idén sem igazán. A Bayern még erősebb lett, mint a tavaly, a Juventus pedig a szervezettségével bárkit két állra tud fektetni.LG írta:Ettől a BL szezontól elég sokat várok. Az előző két évben a Barca-Real duó kiemelkedett a mezőnyből, a Bayern-Chelsea döntő komoly meglepetés volt. Most viszont úgy érzem, van több csapat is, amely elkaphatja a két spanyol óriást. A Bayernt és Chelsea-t most is komoly riválisnak tartom, de a két manchesteri csapatot sem írnám le, és még sötét lónak akár a Juventust is oda tenném. Utánuk következik egy masszív középmezőny, akik verhető ellenfelek, de szintén kellemetlenek lehetnek.
Második ráadásul olyan, hogy beszrsz:kanty írta:A Chelsea is vezet Oscar duplájával.
Jó csapat a Braga, de én bízom a győzelembenmes írta:Hat en annyira nem biznek a KolozsvarbanMessiFan91 írta: Sporting Braga-CFR Cluj 1-2