Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most néztem meg a szezonnyitót, egyből néztem, mondom ez ő, de aztán elvettetem, mondom nem is teljesen olyan, meg nem hittem, h egy nagyobb nevű színészt elhoznak. Mégis ezek szerint.sjd írta:Dexter
bakker, Ray Stevensonra alig ismertem rá, baromira megöregedett![]()
visca el barca írta:megnéztem ujra a dexter 7x01-et és valamit nem értek.
a kis vérgyűjteménye, hogy lehet meg neki teljesen? nekem tök az rémlik, hogy kétszer is gallyra ment, egyszer mikor még a 2. évad tájékán doakes valamit mahinált velük, egyszer meg talán a 5-6. évad tájékán mikor elejtette és összetört. vagy semmi ilyen nem történt?
Doakes után nyitott újat, és azóta ugye volt is mivel megtöltenie. Amikor elejtette (asszem talán 5. évad végén), akkor meg egyszerűen csak kiszóródott, nem tört össze egyik sem.visca el barca írta:megnéztem ujra a dexter 7x01-et és valamit nem értek.
a kis vérgyűjteménye, hogy lehet meg neki teljesen? nekem tök az rémlik, hogy kétszer is gallyra ment, egyszer mikor még a 2. évad tájékán doakes valamit mahinált velük, egyszer meg talán a 5-6. évad tájékán mikor elejtette és összetört. vagy semmi ilyen nem történt?
Raising Hope?sjd írta:Ha már szitkom, akkor Raising Hope. Jelen állás szerint mindkettőt verizsoly12 írta:Valaki tud ajánlani jó sorozatot?
Így jártam anyátokkal vélemény? Na és az Agymenők?
Blue Mountain Statezsoly12 írta:Valaki tud ajánlani jó sorozatot?
Ha már szitkom, akkor Modern family, mert bár a másik 3-at nem nézem, de nem létezik, hogy ne verje bármelyiket is.sjd írta:Ha már szitkom, akkor Raising Hope. Jelen állás szerint mindkettőt veri
Ha már szitkom, akkor Raising Hope. Jelen állás szerint mindkettőt verizsoly12 írta:Valaki tud ajánlani jó sorozatot?
Nekem is van egy olyan sejtésem.REMY írta:
De a legeslegjobb sorozat akkor is az Odaát !!!![]()
A 8. évadnyitó része hatalmas királyság. Nagy évad elé nézhetünk, bár úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó
Ne viccelj már RemyREMY írta: HIMYM-et kezd el. Tuti nem bánod meg.
REMY írta:HIMYM-et kezd el. Tuti nem bánod meg.zsoly12 írta:
A 8. évadnyitó része hatalmas királyság. Nagy évad elé nézhetünk, bár úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó
Mindkettő zsírkutya.zsoly12 írta:Valaki tud ajánlani jó sorozatot?
HIMYM-et kezd el. Tuti nem bánod meg.zsoly12 írta:Valaki tud ajánlani jó sorozatot?
Mikor lelövi a néger zsarut aztán mutatják, hogy leveszi a csajról a csomagtartóban.Sanama írta:az ukran csavo mikor veszi el a karkotot? egyszeruen lemaradtam rola
amugy fullso kis resz volt :OOOO
ja, DEXTER
Oké, hiszek neked; bár szerintem a Dexter rossz példa volt...sjd írta: Tipikus Showtime-sorozat ebből a szempontból, abszolút a Dexterhez hasonlít ebben is. Az évad végével már sokkal jobban fog tetszeni.