2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
viszont ha letáborozhat a real a kapu előtt,akkor mibe fáradna el?csababarca írta: Sokszor gondolkoztam,hogy mit lehetne csinálni a madrid ellen az első fél órában,amikor tudnak menni. Szerintem be kéne seggelnünk a kapu elé,és hagyni hagy jöjjenek. felállt védelem ellen (akármilyen is az),ritkán rúgnak gólt. kihúznánk max 1 kapottal,onnan meg be tudnánk húzni a második félidőben.
ezzel a védekezéssel amit idén unbloc produkálunk,sajnos benne van a pakliban,hogy ma is csinálunk dolgokat hátul. meglepne ha nem. de két középpályás lesz a két belső védőnk,nehéz lesz.socio66 írta: és könyörgöm ne ajándékozzunk több gólt a madridnak, mert baromi idegesítő már.
van jó bíró?Gareth Tello írta: Már itt megbukott a dolog, Delgado Ferreiro lesz a bíró.
Már itt megbukott a dolog, Delgado Ferreiro lesz a bíró.visca el barca írta:1. normalis jatekvezetés
Azért durvaság és durvaság között van különbség.daffy írta:a színészkedésre nem gondoltam,nem is szándékoztam még csak burkoltan sem utalni rá. szó szerint kell érteni,amit leírtam. úgy gondolom,hogy pl:pepe durva és időnként minősíthetetlen viselkedése 10 évvel ezelőtt angliában vagy olaszországban nem kapott volna ekkora sajtót. igen,leírják,hogy taposott,de ennyi.
a színészkedésre nem gondoltam,nem is szándékoztam még csak burkoltan sem utalni rá. szó szerint kell érteni,amit leírtam. úgy gondolom,hogy pl:pepe durva és időnként minősíthetetlen viselkedése 10 évvel ezelőtt angliában vagy olaszországban nem kapott volna ekkora sajtót. igen,leírják,hogy taposott,de ennyi. hónapokkal később senki nem beszélt volna róla. ott egy bizonyos gattuso,akit tisztelnek az emberek,pedig a durvaság alapeleme a játékának. egy roy keane,aki játékost is tett a foci hatáskörén kívülre,manchesteri legenda. egy jaap stam,gravesen és lehetne sorolni még,semmivel sem volt finomabb,mint pepe. ezzel nem megvédem,mert 10 éve is elítélendő lett volna,csak ez ma kivétel,akkor nem lett volna az. a színészkedés fordítva,az akkor volt kivétel,ma nem. mindkét dolog szomorú és mindkettőre épülnek önálló ágazatok,így nem teljesen értem,hogy akinek olyan ambíciói vannak,az miért nem megy mma versenyekre vagy filmes castingokra.Maxi írta: "megvédted"a durvaságot azaz burkoltan elítélted, hogy színészkedünk, hasonlóan jártam el én is, csupán fordítva.és csupán a klasszikusra kihegyezve.
De nem támadlak, általában élvezettel olvasom írásod.Peace
a világon semmiben nem cáfoltad meg az állításom,de még csak nem is kapcsolódik hozzá[/quote]daffy írta:[quote="Maxi"
Igazad is van és nem is.
De aki nem veszi azt észre, hogy azóta beszélünk, durvaságról és színészkedésről egy klasszikus esetében, mióta El Unikum az edzőtök, az vagy vak, vagy szimplán elvakult Madrid drukker...Ez az ember tönkretette a legnagyobb fociünnepet ami létezett...Ti favágók letettek, holott az egyik legjobb csapat vagytok, mi meg színészkedünk holott a legjobbcsapat vagyunk.
Viszont egyet elfelejt minden Madrid drukker, HA El Unikum nem úgy menne be meccs előtt az öltözőbe, hogy márpedig most, ha máshogy nem megy, rúgjátok agyon őket, elhihetitek, hogy mi nem színészkednénk(akármennyire is nem tettszik)...kicsit le van sarkítva, de így van.
De a világ legjobb edzőjétől ez telik.Ok-okozat.
a világon semmiben nem cáfoltad meg az állításom,de még csak nem is kapcsolódik hozzáMaxi írta:Igazad is van és nem is.daffy írta:természetesen,de én azt gondolom,hogy ha ezek az esetek a roy keane,materazzi,jaap stam időben történnek,akkor fele ekkora ügyet nem csinálna belőle senki.de most,hogy a primadonnák korát éljük,így ezek nagy jelentőséggel bírnak.
De aki nem veszi azt észre, hogy azóta beszélünk, durvaságról és színészkedésről egy klasszikus esetében, mióta El Unikum az edzőtök, az vagy vak, vagy szimplán elvakult Madrid drukker...Ez az ember tönkretette a legnagyobb fociünnepet ami létezett...Ti favágók letettek, holott az egyik legjobb csapat vagytok, mi meg színészkedünk holott a legjobbcsapat vagyunk.
Viszont egyet elfelejt minden Madrid drukker, HA El Unikum nem úgy menne be meccs előtt az öltözőbe, hogy márpedig most, ha máshogy nem megy, rúgjátok agyon őket, elhihetitek, hogy mi nem színészkednénk(akármennyire is nem tettszik)...kicsit le van sarkítva, de így van.
De a világ legjobb edzőjétől ez telik.Ok-okozat.
Én azok közé tartozom, akiknek mélyen él a szívében a legutóbbi meccs. Tanulnunk kell a hibáinkból! Most nem is arra gondolok, hogy az Adriano-Mascherano-Piqué 3-as, amit összehozott, mert ilyen van, még ha szökő évente is, de előfordul. A probléma okát ott látom, hogy ha a gólokon kívül 5 ziccert nem hagytak ki, akkor 1-et sem, nálunk meg érdemileg nem volt a labda, max. hátul guríztunk. Azt pedig biztosra lehet venni, hogy ugyanilyen taktikával fognak játszani. Egyrészt bejött már nekik, másrészt nekik mindenképpen nyerniük kell, a 8 pont mindenképpen sok. Amit írsz, hogy nyugodtabban kell alkalmazni bátrabb fölállást, akkor ilyen taktikával már meg is bukott. A 2 szélsőnk nem segített hátra, a Xavi-Iniesta duó védekezés szempontjából majdnem a 0-át karistolja. Így lenne 4 emberünk+Sergio. Ezért gondoltam azt, hogy Fabregast játszatni kéne (aki nem mellesleg bombaformában játszik mostanság) és Piqué felépülése esetén még Songot is betenném. Ez nem félelem, ez szimplán megelőzés. A meccs eleje azzal fog telni, hogy védekeznünk kell. Viszont, ha 5 emberünk védekezés szempontjából alkalmatlan, akkor esélyünk sincs. Ott azt a 25-30 percet kibírjuk, akkor a mi kezünkben lesz a meccs. Ha nem akkor a forgatókönyv hasonló lesz a legutóbbi vereségünkhöz. Nem kérdés, hogy ki a jobb csapat és tavaly sem volt, de nem igazán tudtuk kihasználni a dolgot. A kulcskérdés az lesz, hogy mi lőjük-e az elsőt, vagy sem. Ha mi akár sima győzelem is benne lehet, ha nem, akkor viszont szívhatjuk a fogunkat rendesen.Bestbarca írta: ÉS amúgy látszik a felállásaidból is hogy rossz az előérzeted a meccsel kapcsolatban...Nem kell félni ez a Real nem valami nagy szám...Igen figyelni kell nagyon ellenük,végig figyelni kell,de ha középpályán nem szórjuk el a labdákat,simán megesszük őket...Akárhogy feszülnek,meg arcoznak,egy felállt védelem ellen semmit nem érnek...A kontráikból élnek,amik meg hibákból lehetségesek...De azért mi nem Depor vagy Ajax vagyunk,annál "kicsit" jobban tartjuk a labdát...Csak rajtunk múlik,nem rajtuk...Ha odafigyelnük megfeszülnek se tudnak semmit kezdeni velünk,egyszerűen minden poszton jobb játékosokkal rendelkezünk,és egységesebbek is vagyunk...Szal nyugi...Visca el Barca!
Igazad is van és nem is.daffy írta:természetesen,de én azt gondolom,hogy ha ezek az esetek a roy keane,materazzi,jaap stam időben történnek,akkor fele ekkora ügyet nem csinálna belőle senki.de most,hogy a primadonnák korát éljük,így ezek nagy jelentőséggel bírnak.Motaro írta:
Azért láthattunk jópár olyan durva jelenetet az elmúlt klasszikusokon, ami nem mindennapi volt, gondolom ezzel egyetértesz.
Inkább ez, mint az agyatlan favágók. Bár pl Ramos Messi aprítása simán nem lógna ki a Keane-Materazzi vonalból.daffy írta:természetesen,de én azt gondolom,hogy ha ezek az esetek a roy keane,materazzi,jaap stam időben történnek,akkor fele ekkora ügyet nem csinálna belőle senki.de most,hogy a primadonnák korát éljük,így ezek nagy jelentőséggel bírnak.
természetesen,de én azt gondolom,hogy ha ezek az esetek a roy keane,materazzi,jaap stam időben történnek,akkor fele ekkora ügyet nem csinálna belőle senki.de most,hogy a primadonnák korát éljük,így ezek nagy jelentőséggel bírnak.Motaro írta:Azért láthattunk jópár olyan durva jelenetet az elmúlt klasszikusokon, ami nem mindennapi volt, gondolom ezzel egyetértesz.daffy írta: és ez más meccsen tán nem így van? esetleg a durvaság máshol nem így van? DE
No ezen az alapon mindenki felmenthető....Batigól79 írta: Ronaldo színézkedik??Reklamál??KIt érdekel ha lövi a gólokat.?!A portugálok ilyenek..Más ország,más kultúra,más habitus..
Azért láthattunk jópár olyan durva jelenetet az elmúlt klasszikusokon, ami nem mindennapi volt, gondolom ezzel egyetértesz.daffy írta: és ez más meccsen tán nem így van? esetleg a durvaság máshol nem így van? DE