visca el barca írta:megnézted a másik két filmet?
A
Schmidt történetét megnéztem, tetszett, köszönöm! Ahogy rádöbbent a filmben, hogy gyakorlatilag elpazarolta az életét, leélt ~70 - már nem emlékszem, hogy mennyi volt a filmben - eseménytelen, semmitmondó, egy a sok közüli, említésre nem való életet, s ahogy egyedül marad, rászakad az egész, hogy mit és hogy kellett volna jobban tennie, az nagyon katartikus volt. Még ha ez nincs kimondva a filmben is, szerintem jórészt erről szól, legalábbis az én szemszögemből. A szereplő gárda Jacken kívül borzalmas volt, a képi megjelenítés is jellegtelen, de a történet a lényeg, az alapján jó kis alkotás.
Az én tetszésemet nagyon az
Elveszett jelentés nyerte meg. Azt hiszem Te írtad ide azt, hogy a film egy suttogás. Nos, ezt én is alá tudom támasztani. Az fogott meg legjobban benne, hogy gyakorlatilag mozdulatlanság uralkodik, lassúság, csend és nyugalom. Én pedig pont azon az estén, amikor megnéztem, erre vágytam, és szívesen néznék még ilyen filmet. A léleknek volt kedves. Egy élmény volt, nagy köszönet az ajánlásáért! A következőt kifehérítem, mert Neked írom, de hátha valaki kedvet kapna hozzá, hogy megnézze, mindenképpen ajánlom én is.
Amikor a szállodában búcsú csók nélkül szakadnak el, na az baromira fájt. Már az elején látszott, hogy valami ilyesminek kell megtörténnie, de elmaradt, és szó szerint rohadtul rossz lett a kedvem. De aztán mégis megtörtént, és csak pozitív lett a kicsengése, aminek nagyon örültem. Szeretem az ilyen filmeket, ha van még hasonló, ne kímélj!

Köszi!
A
Tyrannoszaurusz volt a másik, ha jól emlékszem. Még nem néztem meg, de valamikor erre is sor fog kerülni szerintem. Kezdődik a ZH időszak, meg eléggé mozgalmas hetek lesznek, de igyekszem pótolni!