Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A sokk helyett valaki gondolkozik issjd írta:
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
És ki fog szűrni? Én is erre gondoltam először,de a középpályán így nem lesz tipikus védekező ember.sjd írta:Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
ez viszont bátor, középpálya rizikós lehet.Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?
Valdes-Alves, Busquets, Mascherano, Alba - Xavi, Cesc, Iniesta - Pedro, Messi Adriano?TT írta:ez a hivatalos, lol: Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta. Adriano belsővédő?
most szívatsz remélem ... : Dvisca el barca írta:a hivatalos kezdőnk![]()
Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Cesc
érthetelen ez a védelem. pont ma kell probalgatni?
A védelem valóban sarkalatos. Busquetsnek nagyon nagy szerepe lesz ma, és ha másik két kp is becsülettel besegít a védekezésbe akkor szerintem nem lesz gond.Totoék biztos alaposan átrágták a védekezést.csababarca írta:Kezdek izgulni,de még nem jöttem lázba. inkább félelmet érzek,szerintem benne van a pakliban hogy simán kikapunk,az előjeleket tekintve.![]()
egy x-el így látatlanban ki is egyeznék minden további nélkül.
védekezni nem tudunk,itt tényleg az lehet majd,hogy hátha többet lövünk eggyel mint a real. de én most nem bízok benne,mondom,sok gólos madrid győzelem sem lepne meg.
Csalókák a statisztikák! ha nem láttam volna a z öszes meccset azt mondanám bucira verjük a képüket, csak hát a mutatott játék....visca el barca írta:6 bajnoki 18 pont, 2 bl 6 pont.Castiel írta:viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában.!
pepnél mindig jol jatszottunk, csak a kinlodos meccseken nem jöttek a pontok.
titonal akadozik a gépezet, viszont iszonyat küzdés van, az elmult 2 honapban többször fordítottunk mint az elmult 5 évben összesen...
Szerintem tévedsz, bár én is szeretném, hogy mi szerezzünk vezetést. Tudok egy nagyon jó ellen példát, méghozzá a Pep csapat első klasszikusa a bernabeuban: nem tudtuk mit vár ránk, új edző stb... mi kaptuk az első gólt egy beívelésből, emlékszem mi ment itt a fórumon. Mindenki ve volt tojva... nem kell mondanom, hogy az volt a 2-6-os meccsünk. És abban sem értünk egyet, hogy gólszegény meccs lesz, mert a mi védelmünk biztos összehoz 1 gólt, a madrid is meglövi a sajátját, és a nyerni akarnak a srácok akkor a Barcának is rugdosni kell a gólokat.Barca__15 írta:a képlet azt hiszem egyszerű: muszáj, egyszerűen MUSZÁJ LESZ nekünk lőni az elsőt! az elmúlt 4-5 Klasszikuson talán egyszer tudtunk mi vezetést szerezni. Az jól észrevehető, hogy a pár éve tartó magabiztos fölényünk már nincs meg velük szemben, de azt mondom, hogy ha játékra kerül sor még mindig lehet zongorázni a csapatok közötti különbséget. Az első gól rettentően fontos lesz, muszáj h mi lőjük. Amikor mi kaptuk az elsőt, abból általában nem is jöttünk ki jól. Zárásként tényleg döntőnek tartom ezt, főleg hogy most úgy érzem, nem lesz egy gólgazdag meccs. Bár cáfoljatok rám...nee, inkább ne...CSAK NYERJÜK MEG VALAHOGY!
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA!!! <3 <3 <3
Ha a Madrid legjobb felállásbsn kezd, az nem jó...daffy írta:nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6bólvisca el barca írta:áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
kivancsi vagyok mire menne a madrid tratósan mondjuk egy pepe, ramos, özil hiányában...
előttem csak a tavalyi év 46 classicoja van, ahol mindig ugyabban a felállásban játszottatok. hja nem, egyszer di maria majdnem 3 napig sérült voltdaffy írta:nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6ból
nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6bólvisca el barca írta:áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
kivancsi vagyok mire menne a madrid tratósan mondjuk egy pepe, ramos, özil hiányában...
áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?