Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy szóval sem mondtam, hogy nem jogos. (Talán a smiley miatt gondolhattátok.)shutterisland írta:most ezzel nem azt akarom mondani, hogy Busquets kapjon aranylabdát, mert azért az lírai túlzás, de az, hogy a 23-as listán van, szerintem simán jogos.
attól függ, honnan nézed.Busquets is a 23-as Aranylabda-listán.
Szerintem nem volt rossz idénye..., de lehet az Oscar jelölés is sokat tesz hozzáBusquets is a 23-as Aranylabda-listán. Laughing
Jó Ozsi, hagyjuk, nem értem mi értelme van már megint csípkelődni. Leírom,hogy elismerem a mai játékát, erre csak oda kell szólni, vicces.ozsimiki írta:nem kell bírni, csak elismerni.Sanama írta:Ma talán a mezőny legjobbja volt, nem bírom a srácot,de ma oktatott.
a szezon 95%ban folyamatosan oktat, szóval nem lepett meg
szép volt Busi!
nem kell bírni, csak elismerni.Sanama írta:Ma talán a mezőny legjobbja volt, nem bírom a srácot,de ma oktatott.
Abszolút egyet értek, remekül segít be Ronaldora, s játékba ahogy kell fellép, higgadtan nem cifrázza túl (na néha azért 1-1 testcselt megenged magánaklui1698 írta:Ma eddig piszok nagy tanár.
Murcia ellen? Jelenleg a másodosztályban harcolnakImperial írta: A Getafe, a Sociedad és a Murcia ellen is kifejezetten jó teljesítménnyel rukkolt elő, egyedül az Osasuna elleni teljesítménye után fogtam a fejem, de pl. a Spartak ellen meg a kevés jó teljesítményt nyújtó játékos közé tartozott.
Gondoltam, hogy előkerül a Sevilla-meccs is, de szerintem azt leszámítva, hogy az ő hibájából rúgott Negredo egy gólt, kifejezetten jól játszott. Azon a meccsen keményen letámadott a Sevilla ameddig csak bírta, és emiatt a támadásainkat nehezen tudtuk felépíteni. Rengeteg játékos bizonytalankodott, és adta el a labdát a nagy nyomás következtében, de Sergio szerintem inkább a kreatívabbak közé tartozott, és többször nyert párharcot a meccs során. A Getafe, a Sociedad és a Murcia ellen is kifejezetten jó teljesítménnyel rukkolt elő, egyedül az Osasuna elleni teljesítménye után fogtam a fejem, de pl. a Spartak ellen meg a kevés jó teljesítményt nyújtó játékos közé tartozott.herlius írta:
Az "utóbbi időben"-t úgy kell érteni, hogy tegnap este? Mert pl szombaton a Sevilla ellen szvsz élete egyik leggyengébb meccsét produkálta, rengeteg labdaeladása, ütemtelen passza és szerelési kísérlete volt, ezen kívül összehozott egy gólpasszt az ellenfélnek és egy erősen pirosszagú sárgát magának. A tegnap este tényleg jó volt, de ez nem menti fel a szombati bohóckodása alól.
Te nyugodt szívvel bíznád a védelmet Bartrára? Mert én nem... Rendben, fiatal, érett gyerek, az előszezont én is láttam, hogy remek volt, de egyik se volt Real-szintű csapat. Az El Clásico másik bolygó. Ha ott hibáz, elmehet az önbizalma is. Azért erőlteti Songot Tito, mert nagyobb a rutinja, bár nem védő, de agyban át tud állni a védekező posztra. Ha higgadt marad, szerintem le tudja jól hozni a meccset. Ehhez az egész csapat jó játéka kell. A többieknek is segíteni kell majd a védekezésben. Pl. Busquets időnkénti visszahúzódására gondolok.Rinku írta:Igaz, hogy nem Busquetshez tartozik, de én sem értem, hogy miért Songot kell erőltetni a védelemben... Rábízni a védői feladatot egy olyan srácra, aki egy hónapja van itt, sosem volt védő életében, csak vkp-ra jó, ellentétben egy olyan sráccal, aki néhány éve már a Barcában tölti be a védői szerepkört, töviről hegyire ismeri a stílust, pont az padozik... Nem értem, hogy miért jó ez Titonak, komolyan nem...
Ezek után tényleg nem tudom Bartra meg Fontás mikor játsszon... Évente 2x az Alcorcón ellen a kupában? Inkább hagyta volna őket a B-ben...maister6000cm3 írta:Csak akkor fog Song az ő helyén játszani, ha Piqué felépül a következő BL meccsre. Nem fogja bedobni Bartrat a védelembe a Celtic ellen.StickyFingaz írta:Kövezzetek meg... de Én egy kicsit örülök hogy pirosat kapott.Remélem így a következő meccsen Song megmutathatja hogy mit tud az igazi posztján.
Mondjuk ezt se értem... Szerintem ha a BL-ben valahol, akkor a Celtic ellen játszhat Bartra. Arról nem is beszélve, hogy ha Song hátvédet játszana ott is, akkor vkp nélkül kéne felállnunk, ami legalább akkora kockázat, mint Bartra.maister6000cm3 írta:Csak akkor fog Song az ő helyén játszani, ha Piqué felépül a következő BL meccsre. Nem fogja bedobni Bartrat a védelembe a Celtic ellen.StickyFingaz írta:Kövezzetek meg... de Én egy kicsit örülök hogy pirosat kapott.Remélem így a következő meccsen Song megmutathatja hogy mit tud az igazi posztján.