Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, az is igaz, amit mondasz. Ezen a meccsen voltak Pepénél durvábbak a pályán, uh egy szavunk sem lehetett rájelwaz írta:Igen-igen ezt értem, de az akkor sem helytálló, hogy Pepe durvaságaiból filmet lehetne csinálni (már, ha az aznapira gondolt). Ha meg a régiekre, akkor meg az áll, amit korábban is írtam, részemről.
Igen-igen ezt értem, de az akkor sem helytálló, hogy Pepe durvaságaiból filmet lehetne csinálni (már, ha az aznapira gondolt). Ha meg a régiekre, akkor meg az áll, amit korábban is írtam, részemről.miihii írta:Pepe: „Nagy színészek. Ezt mindenki láthatta. Iniestához nem értem hozzá, de láthatták, hogy fetrengett, ám ehhez már hozzászokhattunk. "jelwaz írta:Én egy helyen olvastam a nyilatkozatát, ez alapján annyit vetnék fel neki, hogy Pepére kitérni teljesen felesleges volt.
Gondolom erre reagálva tért ki külön Pepére.
Gondolom nagy szerepe volt ebben annak, ahogy a hátsó alakzat kinézett. "ZS-terv" belső védőkkel, a támadásokat elkísérő (és olykor fent ragadható) szélső védőkkel, egy villámgyors kontrákat vezető csapat ellen, ahol ráadásul nem voltunk konkrét eredménykényszerben, minek kockáztattunk volna? Így is meleg volt, ha már 3 passzt megcsináltak a fehérek. Inkább zárjunk minél jobban hátul, mint menjünk bele egy adok-kapokba, amiből összehasonlítva az ő helyzetkihasználásukat meg a miénket, nem biztos, h jól jól jövünk ki. Plusz azért alapozhatott arra is, h láthatóan az idő nekünk dolgozik ellenük. A második félidőre menetrendszerűen elfáradnak a labdakergetésben, addig meg azért jó alaposabban figyelni hátul, ismétlem ilyen védelemmel... 8 pont mínusznál nyilván jobban presszionálunk, de az előny birtokában ennyi elég volt ezen a meccsen. Maradt a tisztes távolság és ha addigra kiürül a betegszobánk, idegenben majd....Lionel85 írta:Nem tudom, mire fel küldte védekező taktikával a csapatot a pályára, de nagyon nem a Barcelona sajátja volt az a játék, amit előadott az El Clásicón. Nekem nem tetszett a játékunk, és a kezdőcsapatot elnézve, nem is csoda, hiszen kevésbé volt támadószellemű, mint máskor. Lehetett volna bátrabb is, a meccs végén már a győzelemért hajtottunk, így kellett volna a meccs legelejétől kezdve játszani!
Teljesen jogosan tért ki rá. Elég volt már ebből az álszent eleganciából, amikor bármit fröcsöghettek válasz nélkül Madridból. Nem volt olyan régen, amikor Pepe előadott egy "nagyhalált" a klasszikuson. Neki talán jobb lenne, ha a mészárlásai után meg sem szólalna a sajtóban, hiszen a beszéd nem kifejezetten erőssége, valamint nem is túl hitelesek ezek az ő szájából.miihii írta:Pepe: „Nagy színészek. Ezt mindenki láthatta. Iniestához nem értem hozzá, de láthatták, hogy fetrengett, ám ehhez már hozzászokhattunk. "jelwaz írta:Én egy helyen olvastam a nyilatkozatát, ez alapján annyit vetnék fel neki, hogy Pepére kitérni teljesen felesleges volt.
Gondolom erre reagálva tért ki külön Pepére.
Pepe: „Nagy színészek. Ezt mindenki láthatta. Iniestához nem értem hozzá, de láthatták, hogy fetrengett, ám ehhez már hozzászokhattunk. "jelwaz írta:Én egy helyen olvastam a nyilatkozatát, ez alapján annyit vetnék fel neki, hogy Pepére kitérni teljesen felesleges volt.
Én egy helyen olvastam a nyilatkozatát, ez alapján annyit vetnék fel neki, hogy Pepére kitérni teljesen felesleges volt. Én úgy vagyok vele, hogy a meccs után hozzuk fel a dolgot, ha nem tettük, akkor a jövőben se legyen ez. Amúgy se tartom szerencsésnek kiragadott embereket támadni (hacsak nem szúr oda konkrétan valaki), de azt hiszem Pepe tegnap nem követett el olyat, ami nincs benne a fociban.miihii írta:Ahogy látom, felveszi kicsit a kesztyűt és nem hagyja magát az interjúk során sem, most is reflektált a sötét oldalra. Epedve várom, h azok, akik anno álszentezték Pep-et és oltották, h miért nem mondja ki a véleményét, most mivel találják meg Tito-t. Gondolom azzal, h na tessék, mi is pofázunk, ugyanolyanok vagyunk és stb... Van rajta sapka, nincs rajta sapka...
Ki az a Kis Pista?Bob_Marley írta:Tito féle csapat ismérve:
50-60 perc a mester vakarja a fejét: 'Ma sem megy
Megint kapunk egy elkerülhető gólt, gólokat.
Mester hátra fordul a kispadhoz (természetesen fejét vakarva) :'Na kit hozzak be, hogy megfordítsa a meccset?
Hmm:xy meg Kis Pista jó lesz
90ik perc, meccs lefújva gólszerzők xy meg Kis Pista.
Minden meccsen a cseréink gólt lőnekJó érzékkel lépi meg, s láthatóan olvassa a játékot nem biztos hogy a csapatból gyengébben teljesítőjét hozza le hanem az ellenfél gyenge pontjaira megy rá.
Vannak azért gondok játékban, de "meccseléssel" nincsen gond s az hogy folyamat tudunk meccset fordítani nagyon nagy fegyvertény.
érdekes, hogy a 3 alapember eddig nem játszott még egymás mellett (xavi, busi, ini)Gareth Tello írta:Rotáció Tito-módra