Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
senator48@freemail.huMelkor írta:ui:
Aki biztosan jön az küldje el valahogy az email címét, és majd megy az invite
Én ezt nem tartom annyira jó ötletnek, egy draft 2-3 óra. Ha a keeperben végül sikerül elfogadtatnom veletek az aukciósat, az még több. Szerintem senkinek nincs 1 nap annyi ideje, se türelme, hogy 2 draftot full odafigyeléssel végigüljön. Én úgy csinálnám, hogy ha a vasárnapok mindenkinek okésak, akkor a keeper lehetne az utolsó vasárnap, a sima meg az uccsó előtti vasárnap. Egymás után szerintem ne.kanty írta: Slither!
Keeper a rendes draft után kéne menjen, ha már összejön a társaság, akkor egyszerre járjon le mindenki.
Remélem végül az utolsó hétvégén lesz, eddig döntetlen az állás, aki nem szavazott azt megkérem, hogy pótolja a hiányosságát.
Max elverni, s nem el***, próbáljunk már disztingválni.Cumbee írta: Hát nem kicsit érdekes egy liga ez. Nem sokban hasonlit egy átlagos fantasy ligához, de még az NBA-hez sem, de kihívás, szóval tetszik! Már csak azért is nevezek, hogy Bob-ot a saját pályáján tudjam elpicsázni, + hogy lássam Kobe-t a 8. körben elkelni.:DD
Hát nem kicsit érdekes egy liga ez. Nem sokban hasonlit egy átlagos fantasy ligához, de még az NBA-hez sem, de kihívás, szóval tetszik! Már csak azért is nevezek, hogy Bob-ot a saját pályáján tudjam elpicsázni, + hogy lássam Kobe-t a 8. körben elkelni.:DD Jó lesz ez. Mondjuk Bob felvetéséhez csatlakoznék, ahogy nézem sok csapat van, és ha ennyi játékos lesz csapatonként, akkor as vége már nagyon selejt lesz.Melkor írta:Sziasztok,
Itt vannak részletes infók a bajnokságról. Elvileg reg nélkül is látnotok kell a beállításokat:
http://games.espn.go.com/fba/leaguesetu ... ueId=15836
Ha valami nagyon nem tetszik a többségnek, még lehet finomhangolni
Eddigi érdeklődők:
Bob
Cumbee
kanty
Azért ne hasonlítsuk össze egy valós meccsel, ott mind a 12 nevezett játékosod rendelkezésre áll. Itt ha mondjuk egy adott nap csak 2-3 meccs van, akkor elég nehéz 7 fős lineupot állítani. Ha sok a cserejátékos, könnyebb miből meríteni, és kevesebbet kell cserélgetni (mondjuk én szeretek cserélni, de aki nem olyan sokat online, annak ez elég nagy hátrány lehet). Ha pedig sok játékosod áll rendelkezésre, akkor az a kihívás, hogy eltaláld az ideális kezdőt, lehet agyalni, hogy ki játszon.Bob_Marley írta:Hopp-hopp ez nagyon szimpatikus beállítású kategóriák így első ránézésre
Viszont a 8 csere játékos baromi sok!!!!Javaslatom az 5, NBA-ben is 12-t lehet nevezni.
Engem is érdekelne a dolog!Melkor írta:Sziasztok,
Itt vannak részletes infók a bajnokságról. Elvileg reg nélkül is látnotok kell a beállításokat:
http://games.espn.go.com/fba/leaguesetu ... ueId=15836
Ha valami nagyon nem tetszik a többségnek, még lehet finomhangolni
Eddigi érdeklődők:
Bob
Cumbee
kanty
Szerintem jó az uccsó hétvége, a keeper legyen a sima után szvsz. Az aukciós draftal akkor mi a helyzet? Én egyre inkább azt preferálnám, mert elnézve az idei mezőnyt, nagyon nagy a szakadék az első és az 5. pick között, viszont 5 és mondjuk 15 között kb hasonló embereket lehet találni, szal nagyon sokat számítana a draftpozíció. Az aukciósat sokkal igazságosabbnak érzem egy keeper liga esetében.Slither írta:NBA fantasyban hetvegen lezarom a szavazast, utana lefixalom a draft idopontot (keeperben is kene vmit egyeztetni, de alapbol az utolso vasarnapra rakom majd).
Out of seasonCumbee írta: Bob bármelyik "nem out off season" játékosomat odaadom a leggyengébb játékosodért.Csak szólj és mehet is a biznisz!!
![]()
Nem kötözködős napom van, de ez is túlzás, hogy írtálCumbee írta:
Melkor írtam a másik topicban is, de a biztonság kedvéért ide is: engem is érdekelne!!!
Bob bármelyik "nem out off season" játékosomat odaadom a leggyengébb játékosodért.Bob_Marley írta:Én úgy tudom csak Williams esett ki egész szezonra, Amendola pár hét, Benson 6-8 szóval ne túlozzunkCumbee írta:Jó kis hét volt ez. Összeszedtem egy nem várt győzelmet és 3 out of season sérülést.A 4. sérültem Brown visszatérhet még idén, de miután lejött a pályáról Bradshaw futott egy laza 200 yardot, szal neki sem sok szerepe lesz már. Áj láv dis gém!:D
![]()
Én úgy tudom csak Williams esett ki egész szezonra, Amendola pár hét, Benson 6-8 szóval ne túlozzunkCumbee írta:Jó kis hét volt ez. Összeszedtem egy nem várt győzelmet és 3 out of season sérülést.A 4. sérültem Brown visszatérhet még idén, de miután lejött a pályáról Bradshaw futott egy laza 200 yardot, szal neki sem sok szerepe lesz már. Áj láv dis gém!:D
Üdv.Melkor írta:Sziasztok,
ESPN-en indítunk egy új NBA fantasy ligát csupa harcedzett, tapasztalt managerrel.
Kb 10-en már biztosan vagyunk, többnyire magyarok, illetve néhány srác egy korábbi fleaflickeres ligából.
Napi lineup állítás, illetve mindenki tiszta lappal indul, mert most lesz az első draft.
Akit érdekel, az jelezzen itt, vagy privátban!
üdv,
Melkor
Biztos?:D:Dmademan írta:(benson jó lett volna back up rb-nek kár volt elengednem) de eddig megy a szekér...
Meg is történt. Mondjuk látva az idei szezonomat ez nem olyan nagy dicsőség, szerintem még húgom is előzne, ha regisztrált volna.Gareth Tello írta: Reszkess, Game, meglehet, hogy beelőzök.
Én örülök ennek, de látva, hogy az utóbbi 3 fordulóban mindig 100+ pont fölött voltál, nem lesz egyszerű forduló, nem én vagyok az esélyesmademan írta: jövő héten sajnos a Chicagoi különítményem (def, forte) pihen, de csak megoldom valahogy!
Ez a kemény amúgy hogy 2 WR-m 6 TD-t hozXanthor írta: Nagy mákom van amúgy, hogy Bobnál volt jó pár gyengélkedő ember, mert ez a Coltson és Cruz 3-3 TD kicsit üt![]()
Hát azért nagyon rossz hetet kell kifognod, hogy kikapj tőlem, ha nem javul a helyzet.Xanthor írta:Azért ebben nem lennék olyan biztos, nekem most jött az első győzelem, hogy Calvin Johnson és DeMarco Murray bye weeken voltCumbee írta: Mondjuk eléggé kellett, mert a köv. Xanthor ellen fix bukó lesz, a 2 kezdő WR-em bye weaken lesz, ráadásul ez a 4 sérült sem segít, szal egyelőre még az sem biztos, hogy össze tudok rakni egy teljes kezdőt, a minőségről meg inkább nem beszélek.:D
Ridley meg remélem nem veszíti el a bizalmat a meccs végi fumbleje miatt, nagy érvágás lenne, mert jó formában van nagyon, csak idegesít amikor végigfutja a pályát és 1 yardról beviszi valaki más
Nagy mákom van amúgy, hogy Bobnál volt jó pár gyengélkedő ember, mert ez a Coltson és Cruz 3-3 TD kicsit üt
Az alsóházi rájátszás a célom, remélem Rivers is alkot végre már valami elfogadhatót lassan, mert nálad Peyton szét fogja szedni a SD secondaryt.
Hát igen...Vettel nyert, Alonso kiesett, Kimi megint pontot szerzett, +1. Eagles-Steelerst néztem 19:00-tól, ott a Pittsburghnek szurkoltam ( sryEazzy írta:Hát ha hozzávesszük, hogy az Eagles is mit művelt Vickel meg az O-fallal az élen, akkor elhiheted, hogy nem kicsit. Csak tetézi a dolgot, hogy koliban nem tudok hálóregelni, mert nem igazolják vissza regiszrácciót, így korlátozott a netem, tehát streamet se tudtam nézni, plusz Alonso is kiesett, iksz lett az El Classico...mit mondjak még? Zseniális volt a tegnapi napomTocy írta:...Eazzy írta:...
Azért ebben nem lennék olyan biztos, nekem most jött az első győzelem, hogy Calvin Johnson és DeMarco Murray bye weeken voltCumbee írta: Mondjuk eléggé kellett, mert a köv. Xanthor ellen fix bukó lesz, a 2 kezdő WR-em bye weaken lesz, ráadásul ez a 4 sérült sem segít, szal egyelőre még az sem biztos, hogy össze tudok rakni egy teljes kezdőt, a minőségről meg inkább nem beszélek.:D