Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi CIB-es internetkártyával vásároltunk.Kártyát minden esetben elkérik,hogy leellenőrizzék a számát és hogy tényleg történt e jegyvásárlás. Ha kaptál emailt a vásárlásról mindenképp nyomtasd ki és mutasd be nekik.Az otp-be pedig minél előbb menj be,hogy adjanak egy igazolást a vásárlásról,nyomtatványt vagy bármit. Mikor mi kértük a jegyet a terminálnál akkor elkérte a jegykiadó hölgy a kártyát,hogy azt a tizenvalahány jegyű számot beirja a számítógépbe és úgy rögtön adta is a jegyet. Úgyhogy az OTP-nél még érdeklődd meg ezt! És a kártyának a számát is vidd magaddal plusz mindenféle nyomtatványt,mert sose lehet tudnilogo98 írta:Segítség jegy vásárlással kapcsolatban.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata, jegyátvétellel kapcsolatban.
mi a Ticketmaster.es oldalon vásároltunk jegyet a Barca-Celta Vigó meccsre, le is vették a számláról a pénzt kaptunk visszaigazolást is a rendelésről, a probléma az hogy a jegyet olyan termináloknál lehet átvenni ahova kell a vásárláshoz használt bankkártya - ezzel van a probléma, mert ez egy OTP webkártya amihez nincs fizikai card) igy talán a Nou campnál lehetne átvenni, kérdés hogy ha ott kérik a kártyát és nem tudjuk bemutatni akkor nem kapjuk meg a jegyet? volt már valakinek hasonló problémája? vagy milyen emailcimre lehetne irni a Barca-nál? a ticketmasternak már irtam, de nem válaszoltak.
Szerintem jobban borzolja az idegeiket az, hogy a hőn szeretett és istenített CR 50 szabadjából akaszt be egy ilyet, pedig őt az ilyen lövései miatt szeretik. Meg lehet nézni, hogy CR szabadjai egyáltalán hányszor találják el a kaput, nem hogy gól lesz belőle.Capon írta:Mihu írta:S.Agüero írta: Ez igaz, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a sorfalnak is előrébb kell-e tolódnia.
Ezt szerintem még ők sem gondolják komolyan, csak most bosszantja őket Messi szabigólja, ami rövid időn belül a második ilyen nagy gólja volt Casillas kapujába. Így dolgozzák fel szegény szerencsétlenek.
Ezt szerintem még ők sem gondolják komolyan, csak most bosszantja őket Messi szabigólja, ami rövid időn belül a második ilyen nagy gólja volt Casillas kapujába. Így dolgozzák fel szegény szerencsétlenek.Mihu írta:A sorfalnak a labdától kell 9 méter távolságba lenni. Egyébként megnéztem, és tényleg hátrébb vitte vagy 1 méterrel. De most ilyen alapon mindenbe bele lehetne kötni. Abba is, hogy a sorfal állandó jelleggel előre lépeget, hogy a kapus a 11-esnél nem marad az alapvonalon, Özil a szuperkupa meccsen állandó jelleggel úgy végezte el a szögletet, hogy a kis körív elé rakta le a labdát vagy 10-20 centivel, stb. De hát meg se lepődök már ilyeneken. Real szurkolók...mit lehet várni. Nem is értem hogy daffy meg REMY hogy lehet madridista...tök normálisak és jól látják a dolgokat. Totál nem rendelkeznek a madridista szurkolók stílusjegyeivel.S.Agüero írta: Ez igaz, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a sorfalnak is előrébb kell-e tolódnia.
ehhez sajna nem tudok segítséget, mi egy magyar jegyirodánál vettük, a szállodában kaptuk meg és oda is kellett vissza adni...!? így utólag: ez egy spanyol barcás bérlete lehetett(arcképes igazolvánnyal, névvel címmel) amit "átengedett" gondolom szép felárral. a beléptető simán "vette" semmi gondunk nem volt vele!logo98 írta:Segítség jegy vásárlással kapcsolatban.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata, jegyátvétellel kapcsolatban.
mi a Ticketmaster.es oldalon vásároltunk jegyet a Barca-Celta Vigó meccsre, le is vették a számláról a pénzt kaptunk visszaigazolást is a rendelésről, a probléma az hogy a jegyet olyan termináloknál lehet átvenni ahova kell a vásárláshoz használt bankkártya - ezzel van a probléma, mert ez egy OTP webkártya amihez nincs fizikai card) igy talán a Nou campnál lehetne átvenni, kérdés hogy ha ott kérik a kártyát és nem tudjuk bemutatni akkor nem kapjuk meg a jegyet? volt már valakinek hasonló problémája? vagy milyen emailcimre lehetne irni a Barca-nál? a ticketmasternak már irtam, de nem válaszoltak.
A sorfalnak a labdától kell 9 méter távolságba lenni. Egyébként megnéztem, és tényleg hátrébb vitte vagy 1 méterrel. De most ilyen alapon mindenbe bele lehetne kötni. Abba is, hogy a sorfal állandó jelleggel előre lépeget, hogy a kapus a 11-esnél nem marad az alapvonalon, Özil a szuperkupa meccsen állandó jelleggel úgy végezte el a szögletet, hogy a kis körív elé rakta le a labdát vagy 10-20 centivel, stb. De hát meg se lepődök már ilyeneken. Real szurkolók...mit lehet várni. Nem is értem hogy daffy meg REMY hogy lehet madridista...tök normálisak és jól látják a dolgokat. Totál nem rendelkeznek a madridista szurkolók stílusjegyeivel.S.Agüero írta: Ez igaz, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a sorfalnak is előrébb kell-e tolódnia.
Ez igaz, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a sorfalnak is előrébb kell-e tolódnia.Initom írta:csak hogy tisztázzuk így az elején...TrogAir írta:Ki mit tud ezzel a "gyanúsítással" kapcsolatban, hogy Messi elvileg HÁTRÉBB vitte a labdát a szabadrúgásos gólja előtt. Ezt olvasom a madridisták összes oldalán kb...és nem értem ebben mi a gond? Nem előre szokták tologatni a bogyót?
a szabadrúgást hátrábbról el lehet végezni !
csak hogy tisztázzuk így az elején...TrogAir írta:Ki mit tud ezzel a "gyanúsítással" kapcsolatban, hogy Messi elvileg HÁTRÉBB vitte a labdát a szabadrúgásos gólja előtt. Ezt olvasom a madridisták összes oldalán kb...és nem értem ebben mi a gond? Nem előre szokták tologatni a bogyót?
Ezt annyira undorítónak tartom, ez a vádaskodás...a meccs maga jó volt és nem is láttam ordító bajokat...de a szurkolok ismét bizonyítottak.csababarca írta:Vicces. az nem baj,hogy a LFP logó esetleg északkeletnek nézett?TrogAir írta:Ki mit tud ezzel a "gyanúsítással" kapcsolatban, hogy Messi elvileg HÁTRÉBB vitte a labdát a szabadrúgásos gólja előtt. Ezt olvasom a madridisták összes oldalán kb...és nem értem ebben mi a gond? Nem előre szokták tologatni a bogyót?![]()
Egyébként,még Casillast is betalálták,hogy védhető szabadrúgás volt,de nem tett meg mindent..
Vicces. az nem baj,hogy a LFP logó esetleg északkeletnek nézett?TrogAir írta:Ki mit tud ezzel a "gyanúsítással" kapcsolatban, hogy Messi elvileg HÁTRÉBB vitte a labdát a szabadrúgásos gólja előtt. Ezt olvasom a madridisták összes oldalán kb...és nem értem ebben mi a gond? Nem előre szokták tologatni a bogyót?
A szezon eddig meccseit nézve nem játszott olyan defenzív játékot a csapat, mint most vasárnap. Lehet, hogy volt szerencséje a kisebb csapatok ellen, de a győzelemért többet is tettek Messiék, mint most. Az akarás eddig is és most is megvolt, de a hibák most kamatostul ütöttek vissza.Zozzy 5 írta:a 8 pontos előnyt nem real madrid elleni győzelmekkel hoztuk össze...a játék eddig is döcögött, de kisebb csapatok nem mindig tudták kihasználni a hibákat. a real igen. ne misztifikáljuk túl ezt a 8 pontot, ez a mértékű előny inkább a real harmatgyenge szezonkezdetének tudható be, amin megjegyzem a tegnapi meccs előtt már túl voltak...Lionel85 írta:Megnéztem volna a csapatot, ha tényleg az igazi arcát mutatja, azt, amivel létrehozta a 8 pontos előnyt. Mert ez most nem az volt.
Igen, Song egy KVK, aki remekül tud támadásokba belépni. Egy jó felépítésű játékos, aki jól tud ütközni.MichaaBee írta: Songot meg felejtsük el hátul, őt úgy kell kezelni, mint Keitát.
a 8 pontos előnyt nem real madrid elleni győzelmekkel hoztuk össze...a játék eddig is döcögött, de kisebb csapatok nem mindig tudták kihasználni a hibákat. a real igen. ne misztifikáljuk túl ezt a 8 pontot, ez a mértékű előny inkább a real harmatgyenge szezonkezdetének tudható be, amin megjegyzem a tegnapi meccs előtt már túl voltak...Lionel85 írta:Megnéztem volna a csapatot, ha tényleg az igazi arcát mutatja, azt, amivel létrehozta a 8 pontos előnyt. Mert ez most nem az volt.
Így igaz, a legtöbben megfeledkeznek az Atletico-ról. Az utóbbi években a két óriás párharca kicsit elterelte a figyelmet a többiekről, pedig ez az Atletico már több, mint erős középcsapat, aki néha kellemetlenséget tud okozni. Simeone nagyon komolyan rendbe rakta a csapatot, vannak minőségi játékosaik és Falcao személyében egy igazi zsenijük, aki ontja a gólokat, csakúgy mint Messi és CR. Egyáltalán nem lepne meg, ha az idén a Real mellett már az ATMA-val is számolni kellene. Amíg a 2 nagy folyamatosan egymásra figyel, addig ők az esélytelenek nyugalmával játszanak és a surranópályán bizony könnyen meglepetést okozhatnak.kristop írta:edit: ja, és rohadtul zavar, hogy mindenki, még a játékosok is nyolc pontról beszélnek miközben az atmának is ugyanannyi pontja van, mint nekünk. nézzétek meg az el csoportjukat és láthatjátok, hogy ott mindenkit pihentethetnek a bajnokságra egészen decemberig, szóval addig nem nagyon fognak leszakadni. és pont akkor jön majd az egymás elleni meccs is, amik megintcsak nem lesznek simák.