Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.16. 18:00:53

Nem igazán vagyok képben a válogatottakkal, de nagy elvárás lenne ezt a sérülésektől megfogyatkozott, nevek alapján hulla gyenge török válogatottat megverni?
Részben megválaszolom: látva a pénteki nézhetetlen játékot, igen. Ha ma is olyan lesz, rögtön kapcsolok a spanyol-franciára.
PCsabi
aka Game90

2012.10.16. 17:21:09

Bob_Marley írta:egész nap esik
Lesz mire fogni a vereséget :mrgreen: :-#

Ma láttam a török válogatott egy részét az egyik hotel előtt. Vagyis szerintem ők voltak azok, 10-15 férfi 'Turkey' feliratú melegítőben. Bár lehet, hogy csak a török kebabosok éves gyűlésébe futottam bele.

Ebből a török kezdőből 7 játékost ismerek névről, mondjuk közülük csak 4-et láttam többször is játszani. Dzsudzsák és Juhász nélkül a szokásosnál is gyengébb ez a válogatott, de azért egy izzadtságszagú döntetlent jó lenne összehozni. Abdul haverom is döntetlent jósolt, szerinte ez a török válogatott most egyáltalán nem erős.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.16. 17:02:27

Én 3t nem ismerek, többiekkel már "találkoztam" :D

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... or-2182889

Ez meg azért a Huszti ügyre kicsit más világítást ad...
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.16. 16:42:05

Nézve a török kezdőt, 4 játékost ismerek belőle...
Nem látom őket olyan erősnek, hogy megszórjanak minket. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.16. 16:26:25

Várható kezdőcsapatok:

MAGYARORSZÁG: Bogdán - Varga J., Mészáros, Korcsmár, Kádár - Pintér - Koman, Hajnal, Koltai - Gera - Szalai.
TÖRÖKORSZÁG: Volkan - Hamit Altintop, Toprak, Korkmaz, Kaldirim - Sahin, Emre, Torun, Ekici, Caner - Erdinc.

A győzelmet nem gondolom reálisnak, egy iksz összejöhet, ha Koltai és társai nem puskáznak el akkora helyzeteket, mint az észtek ellen.
A legnagyobb problémának én most a csatár posztját érzem,
- Szalai nagyon gyenge volt múltkor
- Németh egy csiribiri fospörgettyű, mint mindig
- Szabics meg ugyan rutinos, meg minden, de lassul, gyengül (erőnlétileg), inkább csereként jöjjön be
Akár Gerát is be lehetne rakni centerbe, bár ez esetben nem aknáznánk ki játékszervezési képességeit.
Patkánykastélyi úr úgyis Szalait fogja játszatni, aki remélhetőleg felszívja magát, és hint egy mesterhármast. :twisted:
Arda Turan sem játszik majd, ami nekünk jó hír, tekintve, hogy nagy formában nyomja az Atléticóban.

Hajrá, magyarok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.10.16. 19:29:23-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.16. 16:03:08

Alexander Mahone írta:Szokás szerint nagy szerencsétlenkedések közepette kikapunk, ahogy kell, aztán pedig megmagyarázzuk a vereséget és igazság szerint nekünk kellett volna nyerni 3-0-ra, csakhát sosincs szerencsénk. Milyen meglepő fordulat :lol: :lol:
Ha mindenki így állna hozzá, biztosan... :roll:
X-et még reálisnak látom ma, remélem sikerül!
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.16. 15:45:43

Szokás szerint nagy szerencsétlenkedések közepette kikapunk, ahogy kell, aztán pedig megmagyarázzuk a vereséget és igazság szerint nekünk kellett volna nyerni 3-0-ra, csakhát sosincs szerencsénk. Milyen meglepő fordulat :lol: :lol:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.16. 15:23:15

Ma iszonyat fontos meccs, kikapni nem szabad, minimum ikszet hozni kellene.De nagyon bízom a srácokban, meg ezzel hogy egész nap esik, előnyt is szerezhetünk, s engem aztán nem érdekel ha 15 emberen megpattan, vagy amolyan Sebők Vilis góllal vagy bármivel csak nyerjünk.
Törököknek is égető a 3 pont a múltkori románok elleni vereség után, úgyhogy élet halál meccs lesz, de a 150 évért is kijár most nekünk ez a 3 pont :D
HAJRÁ MAGYAROK
Kép
Kép
Kép
Gergolino
Jugador del Barça

2012.10.14. 17:10:23

Gergolino írta:Olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlenül valaki, aki Szegedről vagy Hódmezővásárhelyről utazik fel a keddi magyar-török meccsre, meccs után pedig vissza?
Jelen állás szerint 2en megyünk, de az utazás módján még gondolkodunk.
Szívesen csatlakoznánk valakihez, vagy az is megoldható, ha mások csatlakoznának hozzánk, ez esetben lenne rendelkezésre álló kocsi.
De minden lehetőség érdekel, segítsetek légyszi, ez lesz az első válogatott meccsem, ezért nem vagyok túl tájékozott ezen a téren. :oops:
Még egy próba, valaki esetleg? :roll:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.13. 08:25:56

Hollandia nem Albánia, hanem Andorra ellen játszott, Albánokkal Izland játszott, és meg is verték a balkániakat.
messideco
Presidente del Barça

2012.10.13. 05:39:53

D-csoport

Törökország - Románia 0-1
Gólszerző Grozav (Astra Ploitesti). Úgy látszik, hogy Piturca rendet rakott a fejekben a csúfos EB-selejtezők után. Érzésem szerint Törökország legyőzése idegenben hatalmas fegyvertény, ebből lehet merítkezni. Elképzelem, hogy mi van most a török táborban, kétszeres erővel fognak játszani Budapesten. Románia eddig száz százalékos teljesítményt nyújt (Észtország,Andorra és Törökország ellen nyertek.)

Hollandia - Andorra 3-0
Gólszerzők Huntelaar, van der Vaart és Schaken. Utóbbi játékos most debütált az Oranjében, mindjárt góllal. A Feyenoordban játszik szélsőt. Amúgy több gólt vártam volna a hollandoktól, a San Marino elleni 11-0 után :D

Észtország - Magyarország 0-1
Gólszerző ugye Hajnal, aki a meccs egyik legjobbja volt magyar részről. Sejtettem, hogy gyenge meccs volt, a végén az észtek nagyot hajráztak, de Bogdán a helyén volt. Nem akarom elkiabálni, de meg van erre az évtizedre a válogatott kapusa :D
Volt pár nagy helyzete a mienknek is, pl. a második félidőben Dzsudzsi vagy Gyurcsó, és hogy a végén Szalai zicceréről ne beszéljünk. Szabics becserélése is jó döntés volt, visszajárt védekezni, és jól tartotta a labdát, ami vezetésnél szükséges. Hajrá Magyarok!

A csoport sorrendje:
1. Hollandia 9 pont
2. Románia 9 pont
3. MAGYARORSZÁG 6 pont
4. Törökország 3 pont
5. Észtország 0 pont
6. Andorra 3 0 pont

Következik:
2012. október 16. Andorra–Észtország
2012. október 16. Magyarország–Törökország
2012. október 16. Románia–Hollandia

Majd szünet március 22-ig :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.10.13. 09:03:28-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.12. 19:54:23

Bogdán Ádám - Varga József, Juhász Roland, Mészáros Norbert, Kádár Tamás - Korcsmár Zsolt - Koltai Tamás, Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám.
Ez a védelem finoman szólva is érdekes lesz, Juhász jó ideje padozik az Anderlechtben, Kádár nem egy életbiztosítás, Mészáros meg szerintem nem válogatott szintű játékos. Talán Varga feljavítja egy kicsit a hátsó alakzatot, ha jó napot fog ki.
Ezt a 4-1-4-1-et jó ötletnek tartom, Korcsmár azért csak vékápé eredetileg, ha jól tudom, remélhetőleg jobban fog menni neki a játék, mint amikor középhátvédként játszott.
Meg azért az észt támadósor sem hiszem, hogy olyan acélos, hogy főként védekező szellemű játékosokkal kellene teletömni a csapatot.
Koltai szerintem jó húzás lesz, az ETO-ban elég jó formában nyomja mostanság, ideje volt már betenni, szvsz többet tud majd hozzátenni a játékhoz, mint például Koman.

Pareiko – Sisov, Rähn, Morozov, Kruglov – Puri, Vassiljev, Lindpere, Kink – Ojamaa, Oper.
Kink anno a Győrben játszott, aztán megfordult a Middlesbroughban is, nem rossz játékos, oda kell majd figyelni rá.

Nyilván csak a győzelem az elfogadható, ha nem nyerünk, annyi a kijutásnak. (Nem mintha egyébként annyi esély lenne rá...)

Hajrá, magyarok!
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.10.12. 19:29:38

A mai kezdőnk:
Bogdán Ádám - Varga József, Juhász Roland, Mészáros Norbert, Kádár Tamás - Korcsmár Zsolt - Koltai Tamás, Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám.
Nemtudom mit várjak a meccstől az a kezdő már megint egy nagy nulla nem
hiszem hogy amíg ilyen vkp-k vannak mint Tőzsér,Vass addig minek Korcsmár
játszik.Remélem nyerünk legalább valami biztató játékkal mert eddig még
játékról nem lehetett beszélni.Ha kikapunk a dalnak vége......
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.10.11. 19:31:44

kristop írta:én husztit annyira nem sajnálom, ha nem mondta volna le a válogatottságot, akkor se férne be a kezdőbe dzsudzsáktól. a keretbe viszont elférne, csakúgy mint tőzsér, meg vass ádi.
Próbálok nem elfogult lenni,de azért megkérdezném, hogy dzsudzsáknak mikor volt olyan "fantasztikus" a teljesítménye, hogy egyértelműen helye kell legyen a válogatottban? :roll: Másrészről: Dzsudzsák formája közel se olyan,mint Husztié. Ráadásul Dzsudzsákra nem lehet a védekezésben se számítani,Husztira igen. a nyúlfogú gyerek mellett csak az szól,hogy régen jó volt a PSV-ben és sok pénzért elvitte egy pénzzel nem törődő klub (ahonnan gyorsan el is küldték). Nem akarom bántani,de ő a tipikus túlsztárolt magyarok egyike,aki addig hajtott a pályán,míg nem hullott az ölébe egy rakat pénz meg egy buta szőke modell.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.11. 18:57:27

én husztit annyira nem sajnálom, ha nem mondta volna le a válogatottságot, akkor se férne be a kezdőbe dzsudzsáktól. a keretbe viszont elférne, csakúgy mint tőzsér, meg vass ádi.

bogdán - varga, korcsmár, juhász, ? - pintér, koman - dzsudzsák, ?, ? - szalai

nálam ők biztos pontok lennének. ez egy jó alap, balhátvéddel kérdéssel kell valamit kezdeni, vagy kádárt beépíteni oda, most végre játszik rendszeresen a rodában. és eldönteni, hogy a gera, hajnal, szabics szintű múltból mennyit akarunk megtartani. az egyébként jó, de harminchárom éves gerára akarunk csapatot építeni? vagy a bundesligában rendszeresen jól játszó, de válogatottban már kitudja mióta normális mozdulatot nem mutató hajnalra?

ha tőzsér lenne, akkor lehetne egy ilyen fiatalos, lendületes csapatot kiállítani:
bogdán - varga, korcsmár, juhász, kádár - pintér, tőzsér - dzsudzsák, koman, gyurcsó - szalai
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.11. 18:26:15

Alcantara, köszönöm, hogy leírtad helyettem is, remek meglátások. Húsz éves vagyok, de nem hiszem, hogy látok még valaha is fele olyan jó csapatot, mint pl. a Tichy-féle válogatott, Puskásékat már nem is írom... Tichyéket igaz én nem láttam, még nem éltem akkor, de bőven elég nagyapámra hivatkozni, az ő szava tökéletesen megteszi viszonyítási alapnak.

A magyar körülmények, kilátások katasztrofálisak. Utánpótlás majdnem hogy nincs, mindenki hirtelen, egyből, máról holnapra szeretne meggazdagodni, a kemény munka és szorgalom ismeretlen fogalmak, aki megérzi a pénz illatát, egyből vérszemet kap és elballag a halál nemi szerve utáni második sziklaperemre is a juhászok közé, hogy aztán félév alatt szépen elmerüljön nem csak nyakig, de a feje búbjától mérve két méterig... Itt van a nagy ezüstcipős Koman Vladimir, aki volt akkora értelem, hogy a csillogó Monacóból(!) elmenjen valahova a Kaukázus egyik koszfészkébe, csak mert a Monaco a francia másodosztályban volt... Kérem jelezze már nekem az az illető, aki egy ilyen festői szépségű helyről csak azért kiköltözne a keleti pusztába, csak mert cserepadon van! Köszönöm! Monaco, jó ég, Monaco! Mit meg nem adnék, ha legalább turistaként oda mehetnék, erre ő meg lelép onnan... Ez jellemzi az itthoni labdarúgókat. Buták és mohók. A kettő együtt igen veszélyes párosítás...

Korrupció, pocsék gazdasági helyzet, még pocsékabb népi mentalitás, és ennél is pocsékabb morál. A magyar gyerekek olyan körülmények között nőnek fel, ahol soha nem lesz alkalmuk ahhoz, hogy focisták legyenek. Ha a családtól meg is kapnak mindent, a többi ember visszahúzza őket. Itt valakiból csak akkor lehet nagy játékos, ha eleve más országban kezdi bontogatni a szárnyait. Németország, Hollandia, stb. De még Szlovákia is bőven elég, legalább azok a maguk kb. 4 millió emberével tovább jutnak a VB-csoportkörből... Ennél nagyobb szégyen ránk nézve kevés lehetne.

Amíg fent állnak a felsorolt körülmények, addig ne is reménykedjünk. Nincs miben, nem adnak rá okot. Ilyen emberekkel nem lehet, mint amilyenek a magyar labdarúgók. Ezt az országot kollektíven kellene gatyába rázni, aztán talán lehetne kezdeni valamit a magyar focival. Addig kikapcsolt tv, ha meccs megy, szurkolnék én, de nem bírok. Nincs gyomrom és türelmem hozzá...
Football, bloody hell. /SAF/
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.11. 17:40:05

Sajnálom azokat a mai fiatalokat, akiknek nem adatott meg, hogy a magyar labdarúgó válogatottat világeseményen lássák.
Volt szerencsém (vagy sajnos, hogy ennyi a korom?), hogy 3 világbajnokságon láthattam televízión keresztül a magyar válogatottat. Ráadásul kettőn kifejezetten jó csapat volt, a szerény eredmények ellenére is. Ez semmihez nem hasonlítható érzés, lehet napestig manapság minden meccset nézni, de olyan érzést nem hoz az embernek, mint amikor a magyar válogatottért kell szorítania!

Ezt a dolgot egyszerűen ellopták az emberektől a tehetségtelen, dilettáns edzők, vezetők és a mindenkori politika.

Elnézve ezt a sz.rt, ami 20 éve zajlik foci címén ebben az országban, nagy a valószínűsége, hogy sokan nem is fogják azt megérni, hogy komoly világeseményre kijussunk.Lehet itt Husztin, Tőzséren,Dzsudzsákon mazsolázni, de a valóság az, hogy egyre jobban leszakadtunk az európai középmezőnytől is. Egy olyan ország, mint pld. Bosznia-Hercegovina 20 éve nem is létezett, de ma már sokkal nagyobb az esélye kijutni egy-egy eseményre, mint nekünk valaha lesz. Nem beszélve a Szlovénokról, akik szintén nem léteztek 20 éve, azóta voltak világeseményen a csapatukkal.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.11. 15:34:00

Van benne igazság abban, amit írsz.
Husztit én sem értem.
Sajnos az a legnagyobb baj, hogy lehet, hogy fizikálisan jól fel vannak a játékosaink készítve (ezt több külföldi neves szakember is elismerte), de sajnos hiába tud futni 90 percen át, ha képtelen egy egyeneset a labdába rúgni.
Sajnos a magyar fiatalok abszolúte nem nyitottak a foci irányába, aki meg igen, az nagyon kevés. Kevés játékosból lehet meríteni.
Aki tényleg nagy tehetség, az az első ajánlatra elmegy külföldre, mert az jó pénz, és ott általában elkallódik. Egy-két kivételtől eltekintve.

Itthon meg marad a sallang.
A megélhetési focisták.
És a játékosok adás-vételén meg jókat lehet keresni. Más nem számít.

Anno, mikor 20 évvel ezelőtt kiesett az MTK az NBI-ből, akkor a Verebes kifakadt, hogy "ezek falábúak, kutyaütők, nem tudnak focizni!"
El is tüntették egyből.

Neki volt igaza: ezek semmit nem érnek.

Én megnézem minden meccsüket, szurkolok nekik, de mindig rá kell jönnöm, hogy csalódtam bennük.

Legalább a küzdeni akarás látszódna rajtuk, ahogy egy San Marino-n, vagy egy Lichtensteinen.

De még az sem.... és ez a legnagyobb csalódás.

Husztira meg haragszanak, azért nem hívják. Fáj az igazság nekik.
Huszti meg nagy ívben lesz...ja az egészet. Él, mint hal a vízben, egy olyan csapatnál játszik, ahol megbecsülik, és szeretik. Minek jöjjön haza, ha itthon nem bírják a képét?

TÖKÖLI: az az ember egy vicc. Emlékszem, h annó állandóan minden ziccerét eltökölte.
KABÁT: az egy vadbarom. Anno a szomszédunk volt (ha jól emlékszem Vasasban rontotta a levegőt, mielőtt kiment volna törökökhöz).
Minden héten legalább egy dajdajt csapott (volt, hogy többet), és nem lehetett tőle pihenni. És mikor megkértük, hogy csituljon picikét, olyan részegen jött ki a haverjaival, hogy alig állt a lábán. És ez egészen addig így ment, míg ki nem ment a törökökhöz.
Kutyából nem lesz szalonna.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.10.11. 14:57:10

Szerintem még jó ideig nem fog világversenyre kijutni a válogatottunk, és már most lemerem fogadni, hogy az elkövetkezendő két meccsen végérvényesen el is szállnak majd az esélyeink a csoportunk második helyére (a törökök és az észtek is ütni fognak minket). Már most a szemem előtt van, ahogy teli gatyával mennek fel a játékosok a pályára a törökök ellen, mint hogyan a hollandok ellen is tették.

Egyébként nem is értem, mit akarunk ilyen kerettel? Mit keres a keretben például Vanczák, Mészáros, Lipták, Elek vagy Németh? Egyszerűen nem értem. Lipták és Elek elég rendesen benne voltak a hollandok elleni vereségbe (függetlenül attól, hogy gyakorlatilag mindenkin látszott, hogy már a meccs előtt feladták).

Mindeközben pedig az olyan játékosok nem kerülnek be a keretbe, mint Huszti vagy Tőzsér. Előbbi játékos hétről-hétre nagyszerű teljesítménnyel rukkol elő a Hannover színeiben, legyen az bajnoki vagy El mérkőzés (gyakorlatilag minden meccsen van gólja vagy gólpassza). Tőzsér pedig előbb Belgiumba bizonyított, ahol csapatkapitány is volt, most pedig a Serie A-ban játszik hétről-hétre. Persze ők nem kellenek, előbbi mert nem kért bocsánatot az igazáért (egész Németország szerintem rajtunk röhög, hogy nincs beválogatva), másik pedig mert "nem illik bele a válogatott játékrendszerébe, és taktikájába."

Na de könyörgöm, miféle játékrendszerről beszélünk? Komolyan mondom három normális passzt nem tudok megszámolni egymás után a magyar válogatott játékosaitól, és csodálkozunk, hogy itt tartunk. Meg olyan röhejes helyezkedési hibákat követünk el, amelyekért megyeibe leordítják a játékosokat. És akkor ilyeneket hallunk, azért nem tudunk összeállni, mert keves az egy v két hét, plussz a játékosok több futball kulturából jönnek. Na de könyörgöm, a többi válogatottnak hogy-hogy sikerül? Aztán megverünk egy andorrai válogatottat 5-0-ra, az 5-0 ellenére is gyötrelmes játékkal, és már a közvetítők és a média istenít minket. Aztán jön a hollandok elleni meccs, és ismét a valóság, semmit sem léptünk előre. Persze a magyarázatok mennek a játékosoktól is, hogy ezek a hollandok vb ezüstérmesek voltak... Csak sajna nem ezek a hollandok voltak azok. A mostani holland válogatottat gyakorlatilag a holland bajnokság legtehetségesebb játékosai alkotják per pill, pár nagy névvel kiegészítve.

A válogatottnál pedig lehet bármint mondani, már most látszik, hogy kezd megbomlani az Egervári féle, úton-útfélen emlegetett remek öltözői hangulat. Már Szalai is kiakadt a hollandok elleni meccs után, és állítólag egy válogatott játékos is mondta már, nem kell megbuktatni Egervárit a médiának, Egervári megbuktatja magát. Adná az Isten, hogy más legyen a szövetségi kapitány. Akkor pl Huszti is ismét válogatott lehetne.

Én most reálisan azt mondom, hogy ha egy pontot (azt is az észtek ellen) elhozunk a két meccsen, már elégedettek lehetünk. De szerintem az az egy sem fog összejönni.
Gergolino
Jugador del Barça

2012.10.11. 13:25:09

Olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlenül valaki, aki Szegedről vagy Hódmezővásárhelyről utazik fel a keddi magyar-török meccsre, meccs után pedig vissza?
Jelen állás szerint 2en megyünk, de az utazás módján még gondolkodunk.
Szívesen csatlakoznánk valakihez, vagy az is megoldható, ha mások csatlakoznának hozzánk, ez esetben lenne rendelkezésre álló kocsi.
De minden lehetőség érdekel, segítsetek légyszi, ez lesz az első válogatott meccsem, ezért nem vagyok túl tájékozott ezen a téren. :oops:
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.02. 20:16:33

Nem adtam anno igazat Husztinak a levélügyben, ám hiába az ellenszenv, el kell ismerni, hogy kumma jó formában van. És ezt nem lehet nem kihasználni a válogatottnál! Egervárit egy nagy büdös pisztránggal kéne tarkón verni, amiért nem emberli meg magát és nem akar jót a magyar szurkolóknak. Márpedig Huszti beválogatásával jót tenne!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.01. 16:59:12

nzxtpo írta: Ez azért eléggé nincs így... Amikor odateszik magukat a játékosaink, mindent beleadnak meccsről meccsre, és a jobb válogatottak jutnak tovább akkor azért nem lehet azt mondani, hogy nulla a csapatunk, maximum azt, hogy sajnos csak ennyire voltak képesek, de gratulálni kell nekik, hogy megtették azt amire képesek. Amikor úgy álltunk, hogy továbbjutásra álltunk az EB selejtezőn mindenhol csak azt lehetett olvasni, hogy mekkora sztár ez meg az, most meg rossz játékkal kikapunk az amúgy toronymagasan favorit hollandoktól, és már is a legrosszabb képet vetíted le.
Azt azért nem mondanám, hogy nincs egy épkézláb játékosunk sem, ott van Dzsuzsák aki egy elég jó szélső,
Ott van Huszti aki mindig is egy jó játékos volt, csak nem kapta meg a Zenitnél azt a játékmennyiséget ami alapján meg tudta mutatni a foga fehérjét,
Mikor álltunk továbbjutásra? Mikor 1 meccsel többet játszottunk, mint a svédek és a hollandok ellen nem játszottunk... Aztán a svédek a legjobb csoport másodikként kimentek az EB-re. Megjegyzem, hogy az EB-n, mind a minket alázó hollandok, mind a minket megelőző svédek simán kipottyantok a csoportból. Erre vagyunk büszkék? Az meg már piszkosul unalmas, hogy ember emlékezet óta nem jutunk ki sehova, sőt a játékunk nézhetetlen. Akárhányszor nézek magyar válogatott meccset, egyszer nem láttam 1 (tét)meccset, ahol nézhető lett volna a játékunk. És erre akarunk mi büszkék lenni...? De már látom az arcom előtt, hogy mikor már Andorrán és Feröer-szigeteken kívül mindenki bejut az EB csoportkörbe, akkor a kiváló szövetségi kapitányunk büszkén fogja verni a mellét, csak tudnám mire...?

Huszti, Dzsudzsák? Még viccnek is rossz. Huszti sosem volt jó játékos (legalábbis nemzetközi szinten). Emlékszem akárhova ment ott mindig kiestek, majd elment a Zenitbe, ahol bajnokságokat nyertek, de még a padra sem ülhetett le. Erre legyünk büszkék, hogy van 1 jó emberünk? Dzsudzsák meg végre úgy nézett ki, hogy hátha lesz végre vki, erre ezzel a 2 igazolásával tönkre is tett mindent.

Csodálkozom, hogy még mindig vannak olyanok, akiknek a gyomra beveszi ezt a mocskosan nagy hazugságokat, téveszméket, megvezetéseket. Ajánlom mindenki figyelmébe a 3 holland meccset és majd a 4.-et is. Ha egyszer tudunk elérni ellenünk vmilyen eredményt, vagy játékban vmit tudunk mutatni, akkor talán...? De hogy már 1,5 éve a hollandok elleni 2. félidőre építünk, ahol konkrétan 4 gólt kaptunk és szintén égtünk, az gáz. Ismétlem magam, jó játékosok nélkül nem lehet. Nincs 1 jó játékosunk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nzxtpo
Capitá del Barça

2012.10.01. 16:45:30

Barcaman1993 írta: A magyar válogatottról csak fülig érő szájjal, vagy síró szemekkel lehet beszélni. Ez egy ugyanolyan 0 csapat, egy 0 edzővel, mint a korábbi években. Figyelj csak! 99%-ra mondom, hogy a törökök ellen égni fogunk, az észteket talán megverhetjük, de abban sem vagyok egyáltalán biztos. Az meg röhej, hogy már nem is tudja az ember, hogy hány éve, de 1 futballozni tudó játékosunk sincsen. Úgy meg nehéz.
Ez azért eléggé nincs így... Amikor odateszik magukat a játékosaink, mindent beleadnak meccsről meccsre, és a jobb válogatottak jutnak tovább akkor azért nem lehet azt mondani, hogy nulla a csapatunk, maximum azt, hogy sajnos csak ennyire voltak képesek, de gratulálni kell nekik, hogy megtették azt amire képesek. Amikor úgy álltunk, hogy továbbjutásra álltunk az EB selejtezőn mindenhol csak azt lehetett olvasni, hogy mekkora sztár ez meg az, most meg rossz játékkal kikapunk az amúgy toronymagasan favorit hollandoktól, és már is a legrosszabb képet vetíted le.
Azt azért nem mondanám, hogy nincs egy épkézláb játékosunk sem, ott van Dzsuzsák aki egy elég jó szélső, az már más kérdés, hogy nem az oroszokhoz kellett volna igazolnia, hanem egy olyan ligába ami jobban fekszik neki, de sérülések is tarkítottak az ottani szereplését, most meg úgy néz ki, hogy kezd formába lendülni.
Ott van Huszti aki mindig is egy jó játékos volt, csak nem kapta meg a Zenitnél azt a játékmennyiséget ami alapján meg tudta mutatni a foga fehérjét, vagy csupán jobban fekszik neki a német liga, de az, hogy nem hívja vissza a válogatottba Egervári, az megint megérne egy misét..
És lehetne sorolni a játékosokat...

Fel kellene fogni, hogy nem vagyunk egy világverő alakulat, és addig nem is lesz javulás amíg az utánpótlásba nem fektetünk több pénzt. Meg lehet nézni, hogy az NB I-ben kinek van normális akadémiája...
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.01. 16:30:18

nagyiibarca írta:
Mezner2 írta:A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

Védők: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Takács Ákos (Győri ETO), Varga József (DVSC-Teva)

Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK) Gera Zoltán (WBA), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Pátkai Máté (Győri ETO) Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva)

Támadók: Németh Krisztián, (Roda) Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

Egervári edzőbá(b) ismét nem rakta be Huszit (tudom,hogy lemondta már egyszer,de ha Gera esetében kb. könyörgött neki a vén ember,akkor ugyanezt a szívességet megtehetné,egy élete formájában lévő játékos esetében is) Örülhetünk ha 2 meccsen összejön 2pont,az észtek nem véletlen pótselejteztek,a törökök meg egyszerűen jobbak mint mi...persze a remény hal meg utoljára,de vhol remélem,hogy ez a poshadt magyar kula még előbb,amit mi válogatottnak gúnyolunk,mert akkor hátha lesz egy kis változás,és Elek meg Vanczák szintű bohócok,nemhogy a kezdőben,de a keretben sem lesznek,mert a hányinger fog el ha meglátom őket a csapat közelében...egyébiránt az jó,hogy Tőzsért beválogatta a f*szrajzoló...ja várjunk csak,mégsem...grat...

VISZONT KUMMA SZERETHETŐ A CSAPAT!!!!!! vagy mégsem..
Könyörgöm mit keres egy Németh Krisztián nevü fiatalember a keretbe.
Szökőévente lő egy gólt.Vicc.....Inkább egy Lencse László vagy egy Kabát
Péter is jobban helyt állna.Végülis Tökölit is behívta akkor Kabátot miért ne.
Amúgy én a középpályán csak Tőzsért hiányolom.
Am persze hogy most ha nem máskor meglehetett volna verni a hollandok
at legalább döntetelen.De egyy ilyen csoportba miért is Hollandiát kellene
vernünk akik szinte biztos csoportelsők.
A két meccsen 4 pontra számítok.
A magyar válogatottról csak fülig érő szájjal, vagy síró szemekkel lehet beszélni. Ez egy ugyanolyan 0 csapat, egy 0 edzővel, mint a korábbi években. Figyelj csak! 99%-ra mondom, hogy a törökök ellen égni fogunk, az észteket talán megverhetjük, de abban sem vagyok egyáltalán biztos. Az meg röhej, hogy már nem is tudja az ember, hogy hány éve, de 1 futballozni tudó játékosunk sincsen. Úgy meg nehéz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.10.01. 16:14:41

Mezner2 írta:A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

Védők: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Takács Ákos (Győri ETO), Varga József (DVSC-Teva)

Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK) Gera Zoltán (WBA), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Pátkai Máté (Győri ETO) Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva)

Támadók: Németh Krisztián, (Roda) Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

Egervári edzőbá(b) ismét nem rakta be Huszit (tudom,hogy lemondta már egyszer,de ha Gera esetében kb. könyörgött neki a vén ember,akkor ugyanezt a szívességet megtehetné,egy élete formájában lévő játékos esetében is) Örülhetünk ha 2 meccsen összejön 2pont,az észtek nem véletlen pótselejteztek,a törökök meg egyszerűen jobbak mint mi...persze a remény hal meg utoljára,de vhol remélem,hogy ez a poshadt magyar kula még előbb,amit mi válogatottnak gúnyolunk,mert akkor hátha lesz egy kis változás,és Elek meg Vanczák szintű bohócok,nemhogy a kezdőben,de a keretben sem lesznek,mert a hányinger fog el ha meglátom őket a csapat közelében...egyébiránt az jó,hogy Tőzsért beválogatta a f*szrajzoló...ja várjunk csak,mégsem...grat...

VISZONT KUMMA SZERETHETŐ A CSAPAT!!!!!! vagy mégsem..
Könyörgöm mit keres egy Németh Krisztián nevü fiatalember a keretbe.
Szökőévente lő egy gólt.Vicc.....Inkább egy Lencse László vagy egy Kabát
Péter is jobban helyt állna.Végülis Tökölit is behívta akkor Kabátot miért ne.
Amúgy én a középpályán csak Tőzsért hiányolom.
Am persze hogy most ha nem máskor meglehetett volna verni a hollandok
at legalább döntetelen.De egyy ilyen csoportba miért is Hollandiát kellene
vernünk akik szinte biztos csoportelsők.
A két meccsen 4 pontra számítok.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Válasz küldése