Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kérlek arra majd ligaszervezők figyeljetek oda, hogy ne essenek egy időpontba a draftok...Slither írta:NBA: szerdaig lehet szavazni, utana fixaljuk a draft idopontot.
Hasonló, mint a 4. körben Cumbee ellenem...Tocy írta:Na de, hogy 123 ponttal h lehet kikapni...mondhatni csúcsrangadót játszottunk
Úgy látom ebből jövő hét vasárnap lesz. Én azért voltam a 21. mellett, mert így lett volna még 1 hetünk a szezon kezdetéig és tudtunk volna már cserélgetniSlither írta:NBA: szerdaig lehet szavazni, utana fixaljuk a draft idopontot.
Na alakul a keret, jelenleg 14-en vagyunk- még 2 ember jól jönne. Szóval ha tudtok valakit akit érdekel, akkor szóljatok!Melkor írta:Sziasztok,
Itt vannak részletes infók a bajnokságról. Elvileg reg nélkül is látnotok kell a beállításokat:
http://games.espn.go.com/fba/leaguesetu ... ueId=15836
Ha valami nagyon nem tetszik a többségnek, még lehet finomhangolni
Eddigi csatlakozók:
Bob
Cumbee
kanty
Neobarca
Na most ebbe nem mennék bele, hogy megvitassuk, mert ez nem ilyen egyszerűBob_Marley írta:Jó de azért fontos hogy kinél melyik csapat az ellenfél.Szóval hiába mondod, hogy xy-tól ennyi várható el, ha azon a héten erős csapat ellen vannak.
Meg másnál is ez van, ha egyszerre 3-4 embere jó lenne akkor nem lenne para, akkor sima 100+ pont a hétre
Ezen a héten nagy csaták vannak/voltak
Tocy "undorító" módon fordítottCumbee-Xanthor se lefutott még (3 ember hozhat 60 pontot), s én meg Slitherrel küzdök 1-1 ember hátra vezetek 18 századdal
De pl visszatérve mennyin múlik 1-1 hét tegnap ha a Texans elkapó nem botlik meg beviszi TD-re így 1yardról jött a Houston és Foster befutott vele, ami számomra annyira nem volt jó
De fordítva is igaz, hogy Ryan pont az Oakland ellen bénázott, ezek azért kiegyenlítik egymást, s a végén nagyjából úgyis az erősebb csapatok nyernek, van meglepetés de már most látszik ki az a 4 csapat aki megy a rájátszásáért.
Szóval Eazzy, nyugi más is szenved, csak nem nyafog annyit mint te
Én is kezdem így érezniBob_Marley írta:NFL nem a te sportod
Ezt már nem mertem beírniEazzy írta:
Közben még az Eagles is lenyalatja magát, szóval megint zseniális egy NFL év ez nekem...
Persze, nyugodtan rúgj még belémBob_Marley írta:S hogy odaszúrjakEazzy írta:Na persze, Maclin most nyom egy 20 pontos meccset, amikor leültetem először idén...ennyire nem lehet valaki szerencsétlen már, mint én...totál kuka egy szezon...megyek a jövő évi 1/1-reIlyen ember elemezgetett minket szezon előtt, aki lehet 1-5el fog állni
Mintha egy hajléktalantól kérnél befektetési tanácsot
S hogy odaszúrjakEazzy írta:Na persze, Maclin most nyom egy 20 pontos meccset, amikor leültetem először idén...ennyire nem lehet valaki szerencsétlen már, mint én...totál kuka egy szezon...megyek a jövő évi 1/1-re
Ahhpz nem kell szavazás, mert eddig csak te akartál aukciósat.Cumbee írta: Viszont kéne egy szavazás a keeper liga draftjához, hogy milyen fajtát nyomjunk. Standard, vagy aukciós?
Én nem szavaztam, de nem is akarok, mert nekem mind1. Ha vasárnap van és tudom legalább 1-1,5 héttel előre, akkor meg tudom valszeg oldani. Döntsétek el, hogy mikor legyen és azt is, hogy 2 külön nap, vagy egy nap alatt menjen-e le a 2 liga draftja.kanty írta:Srácok!
Aki nem szavazott azt megkérem, hogy tegye meg. Nekem nagyon fontos lenne tudnom, hogy mikor lesz a draft. Egy hónapja nem volt aktuális még, de így egy vagy két héttel a draft előtt már jó lenne tisztázni.
Köszönöm.
Valami gáz van...Melkor írta:Ment a meghívó, szólj he véletlenül nem érkezne meg.neobarca írta:senator48@freemail.huMelkor írta:ui:
Aki biztosan jön az küldje el valahogy az email címét, és majd megy az invite
Ugyanazok a beállítások vannak.Bob_Marley írta:yahoon a keeper liga és a sima liga is, ugyanazokkal a beállításokkal van???Ezt még nem kérdeztem, s hátha az egyik nem olyan mint a másik.
Mert keepert szívesen kipróbálnék, csak ugye a beállítások fontosak lennének.
Okés, ráér még, de azért a draft előtt 1 nappal legyél készBob_Marley írta: Game amúgy nem felejtettem el, neki állok majd a "biznisznek" még azért kis idő van hogy meglegyen.
Az is live és online, csak licitálsz minden játékosra.MichaaBee írta:Keeperben nem nagyon támogatom az aukciós draftot.Live online draft legyen szerintem mindenhol.
Ment a meghívó, szólj he véletlenül nem érkezne meg.neobarca írta:senator48@freemail.huMelkor írta:ui:
Aki biztosan jön az küldje el valahogy az email címét, és majd megy az invite