Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne gusztustalankodjuk össze az oldalt, ha megkérhetnélek. köszönöm.barcafan írta:di canionak jobban örülnélBoixos írta:na, del pierot barca mezben... rémálom!
Subinho, ne ijesztegessél má'![]()
![]()
Én egy 10-24-12-es felállást javasolnék. Hátha nem veszik észrejelwaz írta: És tudom, hogy sikeres meg minden ez a mostani felállás, de én javasolnék Rijkaardnak egy 5-5-2-es fellállást...
Ha jól értem, a Pool már ajánlatot is tett érte. Így nem csoda, hogy odavágyik. Nem figyelted még meg, hogy ha egy közepes csapat játékosáért bejelentkezik egy nagycsapat, akkor a játékos máris pont abba a csapatba vágyikRivaldinho írta:ha jól értem egy álom szertefoszlott?!!! (habár még nem)! Alves dreams of Reds transfer most nem forditottam le, de ez azt jelentheti h odavágyik!bár Trappista is idevágyott oszt' hol kötött ki? kútba...
Akkor már szerintem mehetnék 5-7-6-os felállással is...jelwaz írta:És tudom, hogy sikeres meg minden ez a mostani felállás, de én javasolnék Rijkaardnak egy 5-5-2-es fellállást...
Hát nem tudom te meik Cisséről beszélsz, mer hogy nem a liverpooliról az biztosZsolti írta:Cisse????hát ha ő kell nekünk akkor én megeszem a fejemet..egy labdát nem tud levenni.köbö annyi az előnye annak a csávesznek,hogy kumma gyors,de egy cselt nem tud megcsinálni..ilyet meg a B-keretből is tudunk hozni full ingyen.![]()
![]()