Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonló rúgóra jár az agyunk. Én mondjuk még ezen is finomítanék egy kicsit:nagyiibarca írta: a fiatalokba is fog bízni (Bartra,Montoya).Ami az én elképzelt kezdőmet illeti:
Valdes-Montoya-Mascherano-Adriano-Alba-Song-Fabregas-Iniesta-Pedro-Messi-Villa
Látom képben vagy...Deeperintodark írta:Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.
Kicsit eltévedtem.soadroli írta:Mióta? A Fontás koma ment elDeeperintodark írta: Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
Mióta? A Fontás koma ment elDeeperintodark írta: Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.
Az a baj, hogy ugyanez igaz Bartrára, csak míg benne van potenciál, hogy kezdő középhátvéddé nője ki magát, addig Song sosem lesz az. Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.kristop írta:talán zubi nyilatkozta, hogy tito tényleg középhátvédet kért, és középhátvédet is kerestek, csak aztán bejelentette keita a távozását, amire nem nagyon számítottak. mindkettő pedig már nem fért volna bele az átigazolási keretbe, ezért gondolkoztak el egy olyan opción, aki mindkét helyen tud játszani. (martinez, song stb) nyilván az elsődleges posztja, ahol kiváló az a középpályán van, de ha nem egy fontos bl, vagy a real ellen kell játszani, akkor nem félnék a bevetésétől.
Tito kifejezetten középhátvédet kért, mikor vezetőedző lett. Song nem az, ő középpályás.kristop írta:nem kell túlmagyarázni ezt a nem vettünk védő dolgot. teljesen logikus döntés volt keita távozása után, hogy egy piqué, puyol, mascherano hármas mögé elégnek gondolták songot, meg bartrát tartaléknak és nem hoztak egy drága védőt. nem csak mi, de más csapat se tudná kezelni, ha kiesne a kezdő védőnégyese.
Yess! Éljen az általánosítás, előítélet:D Mintha valami értelem alapján eldöntendő dolog lenne hogy ki kinek szurkol ("jól látják a dolgokat")... fú:DMihu írta:Real szurkolók...mit lehet várni. Nem is értem hogy daffy meg REMY hogy lehet madridista...tök normálisak és jól látják a dolgokat. Totál nem rendelkeznek a madridista szurkolók stílusjegyeivel.
Viszont ő elég ritkán találja el szabadrúgásból a kaput.S.Agüero írta:Viszont ha CR eltalálja a kaput, általában gól. Az meg mindegy, hogy 5 centivel vagy 5 méterrel megy mellé.Szerintem jobban borzolja az idegeiket az, hogy a hőn szeretett és istenített CR 50 szabadjából akaszt be egy ilyet, pedig őt az ilyen lövései miatt szeretik. Meg lehet nézni, hogy CR szabadjai egyáltalán hányszor találják el a kaput, nem hogy gól lesz belőle.
Messi nem áll oda annyiszor, de az ő lövései jóval veszélyesebbek.
Viszont ha CR eltalálja a kaput, általában gól. Az meg mindegy, hogy 5 centivel vagy 5 méterrel megy mellé.Szerintem jobban borzolja az idegeiket az, hogy a hőn szeretett és istenített CR 50 szabadjából akaszt be egy ilyet, pedig őt az ilyen lövései miatt szeretik. Meg lehet nézni, hogy CR szabadjai egyáltalán hányszor találják el a kaput, nem hogy gól lesz belőle.
Messi nem áll oda annyiszor, de az ő lövései jóval veszélyesebbek.