Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
TT
Capitá del Barça

2012.10.21. 00:52:03

Rinku írta:
ktm írta:Jó meccs volt, jól játszott a csapat.
Az ilyen lényegre törő, hozzászólásszám-növelő kommentekért érdemes idejárni... :lol:
úgy bizony, a tiedé is az... :lol:

Valdes topik ismét ég, már vártam. sokan direkt ugratok és kifejezetten akarjátok, hogy hibázzon majd nyávoghassatok. én ma se láttam ordító hibákat, a sorfalnál rosszul helyezkedett, kicsit jobban lép a baloldal felé TALÁN fogható is lett volna. másik hiba mi volt? mikor a lecsorgó labdát elvágták izomból 15-ről? nem sok mindent láthatott, letérdelni volt ideje. a sport1-es közvetítést nem láttam hál Isten, mert kikötötték végre, de feltételezem ott is lepkékről beszélgethetett horváth ferike, azért vagytok ennyire háborodottak.

ahogy indult a meccs azt hittem nagy gála lesz kb. félórányi játékkal, de váratlanul fordult a kocka. jobb is, legalább izgalmassá vált. Fabregas nemcsak a mai meccs alapján, de végre felébredt. Song lassú, nem a védelembe való, nem ártana bedobni végre Bartrát.

11est nem értettem, piros lapot se (bár elvileg két sárgás kiállítás volt, de mikor kapta az elsőt? -így talán jogos), a szabadrúgás gól előtt meg nem volt semmi.
horybazs
Barça B

2012.10.21. 00:49:45

Szegény Barcát még az ág is húzza! De még a bíró sem bírt minket megverni!! Összességében szerintem jól játszottunk, nincs Fifa-vírus. De várom, hogy legyen egy sima meccs, amikor nem azon kell izgulni, hogy öngól, kiállítás, kamu-tizi vagy éppen csak "rúgjunk többet mint az ellenfél" típusú győzelem.

Jó lenne már egyszer simán nyerni, mert ez idegileg kikészítő.
Unom már ezt a "mindenki minket akar megverni" effektust! Hogy tudnak a csapatok ellenünk így felpörögni és 0-3-ról visszajönni a meccsbe???
Egy Real ellen erre nem képesek a kiscsapatok, ellenünk miért képesek erre????
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.21. 00:39:51

Pavel írta:A bírókhoz egy kis adalék.
Ki figyelte, hogy mennyi volt a szabálytalanságok száma a 30.-ik perc körül.
A válasz 8-1 nekünk.
Úgy, hogy szinte végig nálunk volt a labda.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.10.21. 00:37:30

A bírókhoz egy kis adalék.
Ki figyelte, hogy mennyi volt a szabálytalanságok száma a 30.-ik perc körül.
A válasz 8-1 nekünk.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.21. 00:31:58

Most láttam megint a szabadot. Valdes a rúgás pillanatában valamiért ellépett a másik irányba, és ezért nem érte el. Szóval ebben egy kissé benne van. Elsőre azt mondta, hogy védhetetlen. De így.....
Miért lépett vissza?
A tizi az kamu volt, a kiállítás méginkább.

Számomra MoM: Messi: 3 gól, 1 gólpassz, Fabre 3 gólpassz.
Ha ők nincsenek......

A bírót meg a stadionok 50 km-es körzetéből is el kéne tiltani.
Hihetetlen volt, amit művelt: tolta előre a Depor szekerét rendesen.
Aztán a végén mintha észbe kapott volna, és el kezdett lefújni nekik mindent. Egy eszement barom volt. Kb egy Leslie Nielsen-féle alakítás volt ez, a Csupasz pisztolyból.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.21. 00:11:52

Védelem mi lesz a következő meccsen? Adriano-Song kettős? Mert akkor vagy -2 -ről indulunk. Kérdés Messi mikor unja meg, hogy bármennyit rúg, hátul szórakoznak. 3:0 után azt hittem 5-ig meg sem állunk, de nem úgy, hogy négyet benyelünk!
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.21. 00:08:14

ktm írta:Jó meccs volt, jól játszott a csapat.
Az ilyen lényegre törő, hozzászólásszám-növelő kommentekért érdemes idejárni... :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
ktm
Capitá del Barça

2012.10.21. 00:07:04

Jó meccs volt, jól játszott a csapat.
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.21. 00:05:53

Azt csináljátok, mintha Pinto jobb lenne... Ha Valdes egy szerencsétlen ..., akkor Pintora mit mondjunk?! Ez van, ezt kell szeretni, sajnos. Nincs elérhető jobb kapus náluk a piacon. Mondanám én Diego Alvest, de még leírni is oly mindegy, bár én szívesen látnám őt, legalább a padon. Amúgy meg felemás értékelést kap nálam Victor. Hol kihúz minket a szrból, hol belerak. Most csak egyetlen egy gólról tehetett kimondottam, de elég meleg lett a meccs hirtelen azzal az eggyel is. Vele is gond van, igen, de a nemlétező védelmünk miatt jobban hisztérikázok...
Football, bloody hell. /SAF/
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.21. 00:05:26

sjd írta:Amúgy a második félidőben az a labdaszedő srác Valdes kapuja mögött nem Bartra volt? :roll:
Nem láttam ugyan, de ha ő volt az jó hír. Pep is így kezdte.... :mrgreen:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.21. 00:03:35

Nyertünk ez a lényeg, de továbbra sem tetszik amit látok.Ezt a meccset főleg 3:0 után higgadtan le kellett volna hozni, rendben közrejátszott egy 11es (ami adható is volt meg nem is, ha vonalnak ítélte a spori akkor 11es) meg kiállítás (nem hagyják a kemény játékot a bírók :? testtel beállok, óhatatlanul evezőket kiteszem csatár meg "belehajolt" ) de egyszerűen megint totál megzavarodtunk, s hiába rúgtunk 5öt ami mindig megsüvegelendő,de 4et nem szabad kapni, tökéletesen mutatja hogy vannak gondok, továbbra is szélen nagyon sebezhetőek vagyunk :? Most az hogy Alba bebénázza az még hab a tortán, de alapból nem jöhetne befelé a labda szélről, de megint elcsúszunk védekezésben.

Mindegy nyertünk 3 pont :D
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.21. 00:02:52

Nem kis meccs volt, az biztos. :shock: :shock: :shock:
MoM: Cesc
Az első három gólon jó volt látni, hogy mennyire direkt, gyors támadásból születtek, el fogom tudni viselni, ha ilyen játékot nyújt majd a csapat.
A bíró szokásosan tragikus volt (gondolom a madridistáknak most sem lesz semmi hozzáfűznivalójuk, mint ahogy az a Sevilla meccsnél is történt), de azért a kamutizi előtt két olyan vak becsúszást láthattunk Busquetstől és Masch-tól, hogy elrettentésképpen kéne mutogatni.
Valdesnek bár nehéz lövést kellett védenie, alaposan benézte, Alba meg elfeledkezett a térfélcseréről, és rúgott ugyanoda még egyet. Egyébként viszont utóbbi részéről elképesztő volt, amit lehozott, azon gondolkodtam, hogy ha összekerülünk az Arsenallal idén is, akkor végre van esély, hogy Walcott egyedül nem tartja majd meccsben őket.
Megint dicséretes, hogy hatalmas küzdelemben meglett a meccs, csak lassan már abbahagyhatná a csapat a széllel szemben vizelést.... Szó sem lett volna itt küzdelemről, ha mindenki rendesen teszi a dolgát. (A játékvezetőt is beleértve)
Amúgy a második félidőben az a labdaszedő srác Valdes kapuja mögött nem Bartra volt? :roll:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.21. 00:02:43

8 meccs alatt kapott 11 gól mindent elmond a védelemről és Valdes teljesítményéről. Deportól 4 gólt kapni. Még mindig nem térek magamhoz. Hirtelen nem is jut eszembe, kitől kaptunk utoljára négyet.
Deus
Boixos Nois

2012.10.20. 23:59:37

csababarca írta:
Deus írta: Valdes meg szerencsétlen, de nagyon.... Nagyon nem oké vele.
Le kéne ültetni szerintem,ő érdeke is,mert neki sem tesz jót,hogy ilyeneket csinál. Szedje össze magát fejben nagyon gyorsan,mert kabaré amit csinál,nem hozzá méltó.
szuperkupa óta volt neki lehetősége "összeszednie" magát, de eddig nem tette meg. Ennyit erről... Pintot a kezdőbe :!:
KépKép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.20. 23:58:08

Szerintem ez óriási volt. Ezen a meccsen minden volt! Ha egy kisgyerekkel meg akarod szerettetni a futballt, akkor ezt a meccset kell vele megnézetni. Unalmas perce ennek a találkozónak nem volt. Volt bombagól, remek akciógólok, potya, tizenegyes, öngól, csodás szabadrúgásgól, kiállítás, harc... mi kell még? :D Nagyon élveztem, persze a legfontosabb azért az, hogy végül az eredményjelző jobb oldalán állt nagyobb szám. De hogy ezt a meccset jó darabig nem felejtjük el, az tuti biztos :D Kedden folytatás. Nem lennék szomorú, ha hasonlóan izgalmas lenne, persze hasonló forgatókönyvvel is. Pintóval a kapuban.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.20. 23:57:29

Deus írta: Valdes meg szerencsétlen, de nagyon.... Nagyon nem oké vele.
Le kéne ültetni szerintem,ő érdeke is,mert neki sem tesz jót,hogy ilyeneket csinál. Szedje össze magát fejben nagyon gyorsan,mert kabaré amit csinál,nem hozzá méltó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.20. 23:57:24

Én nem értem mi van ezzel a csapattal. A támadás az megy, okés, termelik a fiúk a gólókat, Messi remekel, Tito Fabre helyét is megtalálta, ez ma is bizonyította. Iniesta nagyon halovány az utóbbi időben (válogatott meccseken is).
És ami hátul van, azt megírigyelhetné egy NBI-es csapat is. Ekkora bénázásokat még sosem láttam a Barcánál, mint ebben az idényben, pedig 30 éve nézem őket. Nevetséges, na. Valdes majd minden meccsen bemutat egy hatalmas lepkét, vagy valami más bénázást, a védelmi hibák tömkelege az valami hihetetlen.
Ma erre rájött még a bíró is, de ez csak a mai meccs volt.

nem tudom mi van ott hátul, de ezt ne fogjuk Puyi és Piqué kiesésére.
Azokat a potyákat nem lenne szabad bekapni.

Az öngólról meg annyit: az egy hihetetlen nagy Alba hiba volt. Inkább rúgta volna szögletre. De ő ott mit akart.....?
Gokuci
Jugador del Barça

2012.10.20. 23:57:22

Azt hiszem az egész védelemből egy ember van, aki kiemelhető, az pedig Montoya.
Az első félidőben volt egy elfutása, aminek a végén Aranzubia bravúrja kellett, hogy ne rúgjon gólt Messi.
Song nekem továbbra is borzasztó lassú a középhátvéd szerepkörben.
nem érzi a társakat, nem tud maradandót alkotni.
Masc ugye összehozott egy tizit (lehet vitatni, megadták, és páros lábbal csúszott...)
Alba meg az utolsó 20 percre lefagyott.

A középpályán Fabre ma nagyon jól ment, de Xavi labdatartó játéka is jót tett a csapatnak a kiállítás után.
Elől Messit lehet kiemelni (nem is kicsit), Pedro nem jól állt be, nem tudta átvenni a ritmust, Villa pedig kicsit elveszett volt, remélem magára talál.
Valdésnál el kell gondolkozni egy alternatíván.
Személy szerint Akinfeev-nek örülnék.
Sztem eljönne a padra és Valdésnak is ösztönző lenne, hogy nem egy közel 40 éves váltója van.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Danka00792
Director del Fútbol

2012.10.20. 23:57:06

A Depor nagyot játszott, de biró és Barca segédlet nélkül nem lettek volna versenyképesek. Egyébként pedig kicsit örülök is, hogy igy alakult, a multkori sevillai meccs után.
Nyertünk ez a lényeg? Na ne már! Négy, azaz négy gólt kaptunk egy olyan csapattól, amelynek kb. egy meccs/egy gól az átlaga. Mi folyik itt kérem?
Emiatt pedig nem aggódnék, nem szeretem mondani, hogy soha, de azért sanszos hogy nem sürün fog felállni ez a védelem igy ebben a formában, plusz kamu tizi + Valdes potya + szabi + öngól. Megesik, az élet pedig ugy hozta, hogy most egy meccsen történt minden.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2012.10.21. 00:01:13-kor.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.20. 23:56:33

Nyertünk ez a lényeg? Na ne már! Négy, azaz négy gólt kaptunk egy olyan csapattól, amelynek kb. egy meccs/egy gól az átlaga. Mi folyik itt kérem? Most Mascherano barátunktól is elköszönhetünk a védelemben. Ki fog védőt játszani??? Messinek majdnem elgurult a gyógyszere, amit meg is értek. Lezárja a meccset tíz emberrel, erre megint visszahozzuk őket a meccsbe. Ilyen védelemmel nem lehet versenyképesnek lenni.
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2012.10.20. 23:56:26

mahitoo írta:Na ezt beszúrom ide, mert... Nem kell mondanom semmit. Madridistán egy vélemény:
"Második félidő: 3 gól, 6 csere, kiállítás, de csak 3 perc hosszabbítás van.... lehet fújtak a barca kárára is, de ilyen kis apróságokkal mindig kompenzálják nekik."
jó, hát szerencsétlen félkegyelmű vakok írásait nem kell olvasgatni, meg másolgatni, mert megárthat az egészségnek...
Pavel
Entrenador del Barça

2012.10.20. 23:55:57

Ez mi volt. Egy hollywood-i teleregény. Rosszabb volt, mint a péntek 13.
20 perc álomfoci, aztán jött a spori. A tizi egy vicc volt. A szabadrúgásnál, csak én nem láttam, hogy elérte a lábát vagy más is. A kiállítás?
Messi fantasztikus volt félgőzzel is.
Fabre idei legjobb játéka volt.
Masce viszont nagyon nem találta a helyét, a sárgája után gondoltam, hogy ki fogják állítani, de nem így.
Deus
Boixos Nois

2012.10.20. 23:54:34

Ilyen sok gólt bekapni... Azért még egyszer ilyet ne... Szinte az utolsó két percnél már egyszer se vettem levegőt annyira megállt minden itt nálam az idegtől...

Hál istennek, hogy meglett a 3 pont. Pontvesztés egy 5-5 eredménnyel azért kemény lett volna...

Messi egy Isten volt ma megint...
Cesc egy Isten fia volt ma.

Valdes meg szerencsétlen, de nagyon.... Nagyon nem oké vele.
Jordi Alba két gólt lőtt: egyet oda s egyet ide. Maximalista.
KépKép
honda25
Jugador del Barça

2012.10.20. 23:54:15

Az első 20 percben gáláztunk, utána meg, nem is értem, 4 gólt kapni ilyen szitukban, mintha egy amatőr megyei hármas meccset néztem volna részegen, nevetséges, a védelem, a kapusunk, ha nincs ma Messi és Fabre, nincs három pont.
Ha lesérülne Messi, sehol sem lennénk nélküle...
Hajrá Barca! És a Honda!
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.20. 23:53:33

na ilyen hülye meccset még nem láttam!!!! nem is tudom mit lehet erre mondani?? talán azt, ha egy csapat teljes csapatrésze kiesik( védeem ) akkor ez van...
sok az ellentmondásos teljesítmény is... Messi pl. mesterhármas de a mezőnyben sok hiba... Jordi Alba, átjáróház de gólt lő, a bíró kritikán aluli!!!! stb. stb.......
Válasz küldése