Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz, h a mai világban már nagyon óvatosnak kell lenni, h higgyen e az ember a szemének és a képnek, de ez speciel nem PSTocy írta:
Mondjuk az ilyen képekkel vigyázni kell, mert ki tudja, valósak-e. Itt pl a pálya nekem furának tűnik, mintha lenne benne egy domb...
Mondjuk az ilyen képekkel vigyázni kell, mert ki tudja, valósak-e. Itt pl a pálya nekem furának tűnik, mintha lenne benne egy domb...Deus írta:
Ennyit erről hogy 11-es volt vagy nem... Ez maximum szabadrúgás lett volna.
Reményeim szerint x-elnek majd a Real-al ,mi meg elkalapáljuk őketnagyiibarca írta:Az hogy az Aletico mire lesz igazán képes az majd Decemberben a Real és a Barca elleni meccsekel dől majd el.Látszik rajtuk hogy egy meccsen képesek bárkit megverni eddig hosszútávon is jók majd meglátjuk.Ez a Falcao gyerek valami elképesztő a világ legjobb 9-ese kár hogy már 26-éves jobb lenne ha
pár évvel fiatallab lenne.Egyébként a Matracosok teljesíménye azért egy picit
csalóka hisz a Malagán kívül igazán nagycsapattal még nem találkoztak majd
nekik is jön majd a Valencia,Sevilla.
Biztos úgy kalkulált, h tőlünk is 8ra vannak meg az ATMA is ennyivel megy, tehát 8+8=16Messidona10 írta:Mondjuk ez a képlet érdekelne, amivel kiszámoltadremontada írta:A bajnokságban 8 forduló után 0 pont az előnyünk, a Real hátránya pedig 16 pont! Decemberben jön az ATM-Barca, ATM-Real, addig nem lehet véleményt mondani melyik csapat hol tart.Szerintem nem vontál gyököt valahol, vagy rosszul osztottál
Durva, hogy az Atlético is tartja a lépést, nem gondoltam volna! Kemény meccs lesz ellenük, az fix.
Mondjuk ez a képlet érdekelne, amivel kiszámoltadremontada írta:A bajnokságban 8 forduló után 0 pont az előnyünk, a Real hátránya pedig 16 pont! Decemberben jön az ATM-Barca, ATM-Real, addig nem lehet véleményt mondani melyik csapat hol tart.
Csak én nem vagyok képbe? Azt hiszem, ha 16 pont lenne a hátrányuk már nem Mourinho ülne a padon.remontada írta:A bajnokságban 8 forduló után 0 pont az előnyünk, a Real hátránya pedig 16 pont! Decemberben jön az ATM-Barca, ATM-Real, addig nem lehet véleményt mondani melyik csapat hol tart.