Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.23. 13:43:55

mess2009 írta:...
Ha egy támadó lő 20 gólt a szezonban, az már egy nagyon jó szint. Október 23. van, kicsivel több, mint másfél hónapja indult az idény. Hosszú az idő májusig, az hogy Messi egy külön létforma, az nem kérdés, de a többiek is majd meglövöldözik a maguk góljait. Túlzottan haspókok itt egyesek, régen egy 3:0-s győzelemnél magunkból kikelve ugráltunk, most meg ez az elvárt küszöb. Két lábbal a földön, ez a tanácsom...

Az összeesküvés-elmélethez meg inkább nem szólok hozzá... :roll:
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2012.10.23. 12:33:21

Barcaman1993 írta:Ma ismét meccs van, végre. A probléma az, hogy a TV nem adja... Na sebaj az összefoglalót éjszaka talán megnézem.
Felvételről nyomja majd a Digi1 23:40től ;)

Remélem nem okoz semmilyen meglepetést a Celtic és mi is határozottan kezdünk, így a félidőre realizálhatunk egy nagyobb különbséget. Aztán ha minden jól alakul, akkor akár Messit lehetne egy kicsit pihentetni (persze csak ha meglövi a gólját :P ). A többieknek talán annyira nem lesz szükségük erre, mivel azért rotálódott a Pedro-Tello-Alexis-Ini-Xavi-Cesc-Villa fogat.

Mondjuk annyira könnyű meccsre nem számítok, mert harcos és fizikálisan erős csapat a skót, így lehet, h nem lesz sétagalopp feltörni őket. Sőt, ha kapnak egyet, akkor sem valószínű, h kinyílnának.

Meglássuk...
mess2009 írta: van persze ami nem egészen tiszta nekem: elsősorban Pique de talán Alves "sérülése" is. mindkettő gyanúsan körülményes sérülés és nehezen gyógyul!!!??? mintha az urak nem igen erőltetnék(valamiért) a visszatérést -mondjuk ég és föld - Pulyol esetével. lehet persze, hogy képzelődöm, de nem megy ki a fejemből ahogy pl. Piqué lesétált néhány percnyi játék után a legutóbbi úgymond sérülése után....
Azért azt te sem gondolhatod komolyan, h csak megjátszották a sérüléseket és nem akarnak mielőbb visszatérni a pályára :shock: Gondolom ebbe a dokik is be vannak avatva és Shakira térdelve győzte meg őket, h verjék át a klubot és mondják azt, h még sérültek, a srácok meg hávájoznak (vagy dubajoznak :P ) , tojva rá, h a csapatnak mennyire szüksége lenne a védelemre :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.23. 11:57:08

Ma ismét meccs van, végre. A probléma az, hogy a TV nem adja, mocskosul sok tanulni valóm van, és mégis csak okt. 23-át írunk, azért legalább egy kis hazai mozival illene erről megemlékezni. Na sebaj az összefoglalót éjszaka talán megnézem. Kezdőt azért írok, ezt azért mégsem hagyhatom ki.

Valdes-Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano-Xavi, Song, Fabregas-Pedro, Messi, Alexis

Nagyon remélem, hogy Tito végre játszatja már egyszer Bartrát. Mindannyian jól tudjuk, hogy ezek a skótok akkor fognak csak átjönni a térfelükön, amikor mi hátul fogunk gurizni. Ráadásul Song most kp-n lesz, tényleg jó lenne már a srácot kipróbálni. A többi nem hiszem, hogy kérdéses lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.23. 08:47:49

azért érdekesen alakul ez az év....nekem, ugy tűnt hogy a gondok elől a gólszegénységgel az ami aggasztó, Messin kívül nincs egy(sem) garantált gólvágónk. aztán lassan mégis úgy alakult hogy, van rosszabb is mert a védelmünk enyhénszólva leült! de szerencsére(??!) ezzel párhuzamosan elsősorban persze Messi révén feljavulni látszik a támadó szekció! aminek külön örülök, hogy lassan láthatóvá vált Titó kezemunkája éspedig nem is rossz irányba mutatóan!
mire gondolok? : nem adta fel ugyan (középen elsősorban) a sokpasszos filozófiát de a széleket felgyorsította!(Tello, Alba de még Montoya és Adriano is ezt igazolja)
hatékonyan és jól avatkozik be a cserékkel a meccsekbe és eddig az összeállításai is sikeresnek mondhatók, különös tekintettel a hátvédsor kidőlésére.
van persze ami nem egészen tiszta nekem: elsősorban Pique de talán Alves "sérülése" is. mindkettő gyanúsan körülményes sérülés és nehezen gyógyul!!!??? mintha az urak nem igen erőltetnék(valamiért) a visszatérést -mondjuk ég és föld - Pulyol esetével. lehet persze, hogy képzelődöm, de nem megy ki a fejemből ahogy pl. Piqué lesétált néhány percnyi játék után a legutóbbi úgymond sérülése után...
nos ami pedig a mai meccset illeti biztos győzelmet várok elsősorban az ellenfél potenciálja okán, de talán azért is mert a védelemnek sem lehet még egyszer olyan rossz napja, mint legutóbb...
maxilopez
Jugador d'estrella

2012.10.10. 10:14:57

http://www.eurobarca.hu/pic_show.php?gal_id=1
Érdemes végigpörgeti, és a 17. kép beszédes.. meg is lett az eredménye :D .
Meg VV haja is megér egy misét. Young Valdes
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.09. 20:45:47

Most olvasom, hogy Busit két meccsre elmeszelték.
Nevetséges.
Főleg azok fényében, hogy az ellenfél játékosa Alves állba könyökléséért semmit nem kapott. Még egy sárgát sem.
ZolTano
Jugador d'estrella

2012.10.03. 16:50:25

mess2009 írta:
Mezner2 írta:
ZolTano írta:
Messi 2 gólpassz, de nekem eddig(ebben a szezonban) nem tűnik túl acélosnak..sokat reklamál stb....kamaszodik?? :) .
Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értem :D végre nem sétafikált 70percet,saját térfelén szerelt mind2 meccsen nem egyszer..adott 4 gólpasszt ezzel lényegében el is döntve mind2 találkozót,a rúgások 90%tól más egy órát fetrengett volna,ő felállt és ment tovább,több mint nagyszerű a teljesítménye (a Granada ellen volt egy gyengébb meccse) azelőtt és azután is incredible volt a pali :D
OK. nyilván ez (is) igaz, de az is ami nekem feltűnt : a sok flegmán elpöckölt labda, a feltűnően sok sikertelen csel, és ami a fő védjegye(volt?!) elindul és belövi!!! na ez hiányzik nekem. egyébként ettől még zseni, és a kedvencem!
nyílvén nekem is akedvencem!! de , vakság nem észreveni, h sok a szöveg, az eladott labda, és kevés a lövés!!!
ZolTano
Jugador d'estrella

2012.10.03. 16:49:38

mess2009 írta:
Mezner2 írta:
ZolTano írta:
Messi 2 gólpassz, de nekem eddig(ebben a szezonban) nem tűnik túl acélosnak..sokat reklamál stb....kamaszodik?? :) .
Pont az elmúlt 2 meccsen volt példaértékű a hozáállása,úgyhogy ezt nem értem :D végre nem sétafikált 70percet,saját térfelén szerelt mind2 meccsen nem egyszer..adott 4 gólpasszt ezzel lényegében el is döntve mind2 találkozót,a rúgások 90%tól más egy órát fetrengett volna,ő felállt és ment tovább,több mint nagyszerű a teljesítménye (a Granada ellen volt egy gyengébb meccse) azelőtt és azután is incredible volt a pali :D
OK. nyilván ez (is) igaz, de az is ami nekem feltűnt : a sok flegmán elpöckölt labda, a feltűnően sok sikertelen csel, és ami a fő védjegye(volt?!) elindul és belövi!!! na ez hiányzik nekem. egyébként ettől még zseni, és a kedvencem!
nyílvén nekem is akedvencem!! de , vakság nem észreveni, h sok a szöveg, az eladott labda, és kevés a lövés!!!
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.03. 16:37:41

Mezner2 írta:
ZolTano írta:
reni47
Barça C

2012.10.03. 16:14:44

Sziasztok.nem tudjátok hogy holnap a barcának hány órától lesz edzése?
Pavel
Entrenador del Barça

2012.10.03. 15:56:55

blupatrik írta:csak én vagyok a hülye és én látok több színészkedést és alattomos szabálytalanságot mióta Tito az edző?
Igen.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.10.03. 15:54:18

csak én vagyok a hülye és én látok több színészkedést és alattomos szabálytalanságot mióta Tito az edző?
ZolTano
Jugador d'estrella

2012.10.03. 15:16:22

gratula!!!
Puyi Istenem!!!! nem hiszem el basszus!!!!áhh...Classico-t hoztuk volna vele biztosan, így necces lesz, belső védő nélkül...:(
Messi 2 gólpassz, de nekem eddig(ebben a szezonban) nem tűnik túl acélosnak..sokat reklamál stb....kamaszodik?? :) mindenestre azért vert már jopár gólt, meg az asszisztjai ma kíválóak voltak, pláne a második... de mindezek ellenére kcisit fura érzésem van vele kapcsoltban.....
Iniesta meg beállt és máris hülyét csinált mindenkiből!!szép volt fiúk, előre a Classico-ért!!!!!HAJRÁ BARCA!!
jha igen: Busi miért kapott pirosat??? elmondom: semmiért!!! lehet bírózni.mert ugye mindig mindenki minket segít. ehh....
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.10.03. 12:14:18

ZolTano írta:
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.03. 12:07:44

mess2009 írta:tetszett a második gólig a játékunk, ami azután történt nekem, ahogy mondani szokták"nem jön be". feltűnően (idegesítően) passzív a játék, annak ellenére veszélyes is ,hogy most nem jött a szokásosnak mondható - kontra-gól. mások is írták, Messi mostanában valahogy stílust,modort, váltott, végig volt a játékában valami (indokoltlan)lezserség, sok labdát elszórt, gykrabban vitatkozik és ami már kezd feltűnő lenni: elmaradnak a góljai. szó se róla, azért Ő Messi maradt csak valami nem stimmel vele.....
a BL csoportkör úgytűnik ezzel a meccsel behúzva, jöhet a Liga és a Madrid!
Pulyol ...döbbenet! ez a sors iróniája, a Madrid megkapta ismét a maga bónuszát a Clássico-ra!
Busi:?! passz..., de akkor aki Alvest fejbevágta, annak is menni kellett volna!

Valami nem stimmel vele? A gólpasszok már nem számítanak? Elinduláskor 4-5 embert összeránt, mjad ad egy álompasszt, amit csak rutinból be kell rúgni. Szeretném én, ha mindíg így nem stimmelne vele valami!
Zsazsa Jr
Barça B

2012.10.03. 10:44:56

A legtöbb helyen azt írják, h Busi "durva játék miatt" kapott pirosat...was ist?!Én nem láttam mást csak, h harcolt a labdáért és talán a második labda élrúgását minősítette a bíró "veszélyesnek", melyre aztán pirosat kapott...azért ez elég nevetséges, mert volt 1-2 benfica játékos, akiket le lehetett volna zavarni ugyanígy pirossal(Alves arcon könyöklés és hasonlók)!
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.03. 08:19:47

tetszett a második gólig a játékunk, ami azután történt nekem, ahogy mondani szokták"nem jön be". feltűnően (idegesítően) passzív a játék, annak ellenére veszélyes is ,hogy most nem jött a szokásosnak mondható - kontra-gól. mások is írták, Messi mostanában valahogy stílust,modort, váltott, végig volt a játékában valami (indokoltlan)lezserség, sok labdát elszórt, gykrabban vitatkozik és ami már kezd feltűnő lenni: elmaradnak a góljai. szó se róla, azért Ő Messi maradt csak valami nem stimmel vele.....
a BL csoportkör úgytűnik ezzel a meccsel behúzva, jöhet a Liga és a Madrid!
Pulyol ...döbbenet! ez a sors iróniája, a Madrid megkapta ismét a maga bónuszát a Clássico-ra!
Busi:?! passz..., de akkor aki Alvest fejbevágta, annak is menni kellett volna!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.03. 07:37:10

Látom mindenkinek lehalt az oldal, nem csak nekem.

Hihetetlen, hogy Puyol megint lesérült. Ráadásul ilyen csúnyán.
Bármelyik játékossal történt volna (még Pepével is) sajnálnám.

Mindenesetre a meccs remek volt, totál uralták a meccset a fiúk.

Kérdés: Busit miért állították ki? A bíró mutogatott valami ütést.
De ha tényleg ütött, akkor a népművészeti cserépedény Benficast is simán kiállíthatta volna, aki könyökkel arcon vágta Alvest.

A lényeg, hogy könnyed győzelmet arattunk, remélem ez lesz vasárnap is.

Puyolnak meg jobbulást, és mielőbbi felépülést kívánok neki.
margarin
Jugador del Barça

2012.10.02. 23:52:25

Én azt szeretném megköszönni: A" sötét ldalon" vannak nagyon korrekt emberek és Ők is jobbulást kívántak Puyolnak!

Le a kalappal
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.02. 20:34:53

örülnék neki, ha a szünetben vezetnénk.

na meg persze a lefújás pillanatában is.

és jó lenne egy felszabadult, könnyed játékkal nyerni.

élő közvetítések topic nyitva lesz?
Pavel
Entrenador del Barça

2012.10.02. 20:13:13

A kezdő jó lesz.
Remélem Alexis gólcsendje megtörik.
Hajrá fiúk!!!!!!!!!!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.02. 19:59:50

Benfica: Artur - Maxi Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo - Matic, Bruno César, Enzo Pérez - Gaitán, Lima, Salvio.
Nolito és Aimar csak a padon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 19:47:51

Puyol ott van, vigyázzon nagyon.Az ő jelenléte leírhatatlanul fontos a csapatnak.Nem vártam ilyen erős csapatot, okosan kell beosztani az erőket, illetve remélem nem megint szívrohamos meccs lesz, türelmes és ami fontos kapu előtt higgadt pontos játékkal le kell gyűrni a portugálokat, de nem lesz egyszerű, hajrá.
Kép
Kép
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.10.02. 19:43:07

Gareth Tello írta:XI Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Alba; Sergio, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro. :shock:

Banqueta del Barça: Pinto, Villa, Iniesta, Adriano, Song, Tello i Sergi Roberto
Végülis nem rossz. Alexist nem nagyon értem, de tény hogy neki is kell a bizalom, ahogy Cescnek is kellett. Villa meg szupercsere mostanság. Capitano4prez! Visca!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:42:39

Puyol hihetelen, hogy már felépült. Remélem nem sérül rá. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése