Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
evikem97
Jugador del Barça

2012.10.27. 23:24:45

az igen szép védés volt! Mit nem adnék,ha egész évben így bravúrozna. Ahogy észrevettem,mintha növesztené a haját.Lehet csak az internetes közvetítés hatása. Majd ahogy nő a haja,úgy nő az ereje.Bírnám :D
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.27. 23:19:49

Ha rossz meccsek után betaláljuk, akkor most jöhetünk dicsérni. Elég jókat véd ma. :)

De Gea? Annyira nem megy neki az a hátul passzolgatás, hogy hihetetlen.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
miihii
KHAL

2012.10.27. 11:01:25

Subinho írta: MU-ból "hazacsábítanám" De Gea-t. 22 éves, hosszú távon lehet vele számolni és sztem 1-2 év és valdest kiszorítaná a kezdőből...
valdes 30 éves, 1-2 jó év még lehet esetleg benne. egyébként ő is ennyi idősen került a kezdőbe. ha de gea bevállna, akkor megint megoldott lenne a kapus kérdés 8-10 évig...
Szted nem hasonló okokból szerződtette a MU nemrég? Fiatal, tehetséges és hosszú időre megoldhatja a kapus posztot. Kizárt dolog, h hazacsábítható sztem. A felvetés is reménytelen...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Subinho
Director del Fútbol

2012.10.27. 10:47:07

nagyon örülnék, ha kapna valdes egy jó kis versenytársat pinto helyett...
valami fiatal kapust, aki 1-2 év alatt kiszorítaná a kezdőből és hosszú távon lehetne rá számítani... MU-ból "hazacsábítanám" De Gea-t. 22 éves, hosszú távon lehet vele számolni és sztem 1-2 év és valdest kiszorítaná a kezdőből...
valdes 30 éves, 1-2 jó év még lehet esetleg benne. egyébként ő is ennyi idősen került a kezdőbe. ha de gea bevállna, akkor megint megoldott lenne a kapus kérdés 8-10 évig...
Stoichkov
Jugador d'estrella

2012.10.27. 05:05:47

LG írta: Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
szóról szóra így gondolom én is...

szimpatikus? sportszerű? ... hahaha!!

...én emlékszem még olyanra is, hogy megütött ez a barom valakit mert rászólt a barátnőjére aki rágyújtott a moziban...
az meg hogy ilyen teljesítmény mellé még a fizetését is felverte... akkor kellett volna elküldeni a fenébe!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.10.27. 00:45:13

Látom V.V megint a célkeresztben. nem baj, még szerencse, hogy a vezetők értenek hozzá, és nem titeket kérdeznek meg kapus ügyben. nem láttok az orrotoknál tovább, sőt a többségnek gyakorlatilag semmi köze a kapus poszt megítéléséhez. Ikerrel sem lenne a csapatnak több kupája, több olyan idény volt, amikor VV védett jobban, sőt idén is jó pár pontot bukott a madrid iker bénázása miatt. nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokan háttal ülnek a tvnek...
miihii
KHAL

2012.10.24. 22:29:34

csababarca írta:Én azt jobban megértem,ha valaki azt mondja,hogy rajta ment el,mint aki azt,hogy nem tehet róla.
De valahol középen állok az SZK-s vitában.
Ebben meg is egyeztünk, a középútban :)

Nagyot bénázott, így alaposan beleszólt a SZK alakulásába, de nem (csak) azon ment el.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.10.24. 15:05:21

18Barca99 írta:Valdesnek a Depor ellen de most se lett volna semmi dolga az egész meccsen ha Piqué és Puyol van előtte és el fejelgették volna a labdákat. Mind ilyen lepattanóból meg rápattanóból kaptuk a gólokat. Ez meg a védelem közepének a sara leginkább szerintem.
Könnyen lehetséges, de egy kapusnak mégis mi a dolga? Nem az hogy ilyen esetekben védjen? Vagy mi azért tartunk kapust hogy kirúgásnál legyen aki kipasszolja a labdát? :D Ennyi erővel én is állhatnék ott, vagy Te is.

Mindig védtem őt és mondtam hogy nem kell más kapus nekünk, de idén kezdem megérteni amit itt sokan és sok éve feszegetnek. Rayo ellen gond nélkül leültetném padra.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 13:25:06

Szerintem meg nem mondtam ilyet,hogy csak és kizárólag rajta ment el a kupa.
de lehet mondtam,már nem emlékszem rá. mindenesetre,megközelítés kérdése,hogy hogy gondolja valaki. Én azt jobban megértem,ha valaki azt mondja,hogy rajta ment el,mint aki azt,hogy nem tehet róla.
De valahol középen állok az SZK-s vitában.

Viszont azt tartom,hogy Valdes egy bohóc,és ha nem lenne katalán,már rég nem védene nálunk. De ez egy más téma,úgyhogy ezt hagyjuk is :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.10.24. 13:00:28

csababarca írta:Igazából ugyanazt írtad le most hosszabban mint én.
Én is elmondtam,hogy nem csak rajta ment el,de tevékeny részt vállalt belőle. Szóval ebben egyetértünk valamennyire, még ha nem is akkora súlyt adunk a "hibájának".
A felmentés résznél meg nem konkrétan a Te véleményedre reagáltam,hanem voltak itt olyanok,akik azt mondták,hogy belefér,meg más is csinál ilyet,blabla.
:)

Én meg úgy emlékszem, h éppen azért beszéltük ezt már át többször is, mivel abszolút nem értettünk egyet a dologban, mivel te voltál az egyik, aki rengetegszer leírta, h rajta ment el a SZK. Így, ebben a formában. Erre reflektálva írtam le a szokásost, h sztem nem, illetve NEM CSAK. És ha egyet értenénk, akkor nem reagáltál volna már eleve sem arra, amit gergo post-jára írtam, mivel lényegében abban sem hangzik el más, mint amit korábban és azóta még egyszer kifejtettem, de már jöttél a kimagyarázós, stb... dolgokkal. Aztán utána most azt mondod, h te is így gondolod, ahogy mondom. Akkor miért beszéltük ezt át n+1edszer is? :D

Fenntartom, h szerintem téves az a gondolatmenet, h VV-n ment el a SZK. Nem rajta ment el, bár a hibájával hozzátette a magáét. Azóta a meccs óta ezt szajkózom, több-(bár inkább kevesebb) sikerrel ;)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 12:42:41

Igazából ugyanazt írtad le most hosszabban mint én.
Én is elmondtam,hogy nem csak rajta ment el,de tevékeny részt vállalt belőle. Szóval ebben egyetértünk valamennyire, még ha nem is akkora súlyt adunk a "hibájának".
A felmentés résznél meg nem konkrétan a Te véleményedre reagáltam,hanem voltak itt olyanok,akik azt mondták,hogy belefér,meg más is csinál ilyet,blabla.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.10.24. 12:21:20

csababarca írta:
miihii írta: De mindegy, ez már csak így marad meg sokak fejében, sztem tévesen.

Szerintem meg nem tévesen. Tevéken részt vállalt a szuperkupa PÁRharc elvesztésében, Piquével és Maschal karöltve.
De azért ne mentsük már fel Victort,olyan gólt kapott,amit még sulibajnokságokon sem látni...ráadásul egy olyan meccsen,ahol esélye nem volt a madridnak a gólszerzésre.
Szerintem ezt kár kimagyarázni,óriási bakit követett el,nyilván nem csak azon ment el a kupa,de közrejátszott benne.
Csak egyszer értelmeznéd normálisan, amit írok :)

Nem kimagyaráztam, felmentettem, mivel egy szóval nem mondtam, h nem hibázott nagyot! Viszont amit én írtam, az az, h nem értek egyet azzal az állásponttal, h RAJTA ment el a SZK. Mivel tulajdonképpen annak az egy hibának tudjátok be az egészet, ami közel sincs így. Erre mondtam, h azzal együtt még mindig mi álltunk nyerésre és ezt tetézték meg a LEGALÁBB ennyire végeredményt befolyásoló védelmi hibákkal a második meccsen! Amiket nem VV követett el, így nem kellene talán ráhúzni a dolgot. Illetve nem KIFEJEZETTEN CSAK rá. Ja, tudom, a védők hibáztak, ami által kiszolgáltatott helyzetbe hozták, de ugye az ő hibája, h így alakult és nem tudott védeni...

Némi különbséget érzek aközött, amit mondok, meg aközött, amit ismét leszűrsz belőle ;)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 10:14:07

miihii írta: De mindegy, ez már csak így marad meg sokak fejében, sztem tévesen.

Szerintem meg nem tévesen. Tevéken részt vállalt a szuperkupa PÁRharc elvesztésében, Piquével és Maschal karöltve.
De azért ne mentsük már fel Victort,olyan gólt kapott,amit még sulibajnokságokon sem látni...ráadásul egy olyan meccsen,ahol esélye nem volt a madridnak a gólszerzésre.
Szerintem ezt kár kimagyarázni,óriási bakit követett el,nyilván nem csak azon ment el a kupa,de közrejátszott benne.
miihii
KHAL

2012.10.24. 10:08:09

gergo9 írta:
Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
Hát én csak egy címet tudok mondani ami mondhatni hogy rajta is ment el. Az idei szuperkupa abban azért jócskán szerepet vállalt. Mint ahogy Maschnál illetve Piquénél szintén hasonló kaliberű egyéni hiba csak ugye az említve nincs csak jönnek a demagóg ostobaságok a topikba. :)
Ezzel egyetértek, ki is fejtettem hosszabban korábban.
Elég vicces, h arra az ominózus gólra fogjuk rá a SZK buktát, amivel még mindig 3:2-re vezettünk :lol: Inkább ment el a Masch hibán, mert azzal lett 3:3, vagy a Piqué hibán, mert azzal 3:4 az összesítés...
De mindegy, ez már csak így marad meg sokak fejében, sztem tévesen.
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.24. 09:17:09

Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
Hát én csak egy címet tudok mondani ami mondhatni hogy rajta is ment el. Az idei szuperkupa abban azért jócskán szerepet vállalt. Mint ahogy Maschnál illetve Piquénél szintén hasonló kaliberű egyéni hiba csak ugye az említve nincs csak jönnek a demagóg ostobaságok a topikba. :)
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.24. 08:50:29

Mihu írta:Csak azért nem írtam erre valamit egy fb ismerősömnek, mert megfogadtam tavaly óta, hogy leállok a fb-on a Barca vs Világ harccal, és semmihez nem szólok hozzá, nem postolok ki semmi uszítót.

Pedig erre írhattam volna hogy But when we say 3 Champions League - they are SILENT

Úgyhogy ez egy hülyeség szerintem. Örüljenek hogy a világ legjobb kapusa náluk véd, de egy kapussal még nem lehet címeket nyerni. Mi se lennénk sehol se Messivel, ha nem lenne mellette másik 9 klasszis mezőnyjátékos. És egyébként igenis sokat, nagyon sokat köszönhetünk VV-nek. Sok trófeát. Egy peche van :arrow: kapus. Ha véd egy óriásit, sorsdöntőt, akkor páran emlékeznek rá, de ha bakizik egyet, főleg fontos meccsen, akkor tele van vele a sajtó. Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
én nem tudom ki dekázni, hogy most holtart, de ha tegnap összevetem akár a Celtic akár mondjuk a a Chelsea cseh kapusával szánalmas az eredmény rá nézve.... az öngólnál is lefagyott mint egy béna kacsa!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.24. 08:29:58

Srácok nyugi már :D Akármennyire is madrid ellenszenvesek vagytok, ez igaz.
Ha kapus összevetés a téma, nem tudunk mit mondani, Iker fényévekkel jobb, pont, kész.
Pedro
Jugador d'estrella

2012.10.24. 07:59:31

Deus írta:Ezt most küldte a haver: [/img]
When we say Iniesta, they are silent. When we say Xavi, they are silent. When we say Dany Alves, they are silent (Arbeola? na persze). When we say Messi, they are SILENT.

Megy ez visszafele is.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 00:47:57

Csak azért nem írtam erre valamit egy fb ismerősömnek, mert megfogadtam tavaly óta, hogy leállok a fb-on a Barca vs Világ harccal, és semmihez nem szólok hozzá, nem postolok ki semmi uszítót.

Pedig erre írhattam volna hogy But when we say 3 Champions League - they are SILENT

Úgyhogy ez egy hülyeség szerintem. Örüljenek hogy a világ legjobb kapusa náluk véd, de egy kapussal még nem lehet címeket nyerni. Mi se lennénk sehol se Messivel, ha nem lenne mellette másik 9 klasszis mezőnyjátékos. És egyébként igenis sokat, nagyon sokat köszönhetünk VV-nek. Sok trófeát. Egy peche van :arrow: kapus. Ha véd egy óriásit, sorsdöntőt, akkor páran emlékeznek rá, de ha bakizik egyet, főleg fontos meccsen, akkor tele van vele a sajtó. Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
Kép
parafa
Barça C

2012.10.24. 00:38:35

krampusz írta:IGAZA VAN!!!!
Deus írta:Ezt most küldte a haver:

Kép
Szerintem is igaz!!!! Sajnos:(
Én már nem szapulom, de egy jól fejelő csapat elleni beadásoknál miért nem ugrik és tarol,mint más? Inkább elindulás, majd vissza a biztonságos gólvonalra.... 1-1 nél 4 skót is fejelhetett volna...
Viszont volt egy szögletre tartó labda megmentése, becsúszva! Visca Valdes, Visca Barca!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.23. 23:28:40

na, ma jól védett. :D :D :D
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.23. 22:56:32

Valdesnek a Depor ellen de most se lett volna semmi dolga az egész meccsen ha Piqué és Puyol van előtte és el fejelgették volna a labdákat. Mind ilyen lepattanóból meg rápattanóból kaptuk a gólokat. Ez meg a védelem közepének a sara leginkább szerintem.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
XCsabesz11
Barça B

2012.10.23. 22:00:44

Védelmünk közepe nincs rendben ! Lehet hogy Valdésnál jobb Cassilas DE nincs fényév a kettő között csak ti már rá vagytok szálva Valdésra mert mikor Egyből mindenki csicska Valdés meg ilyenek mennek FOGJÁTOK MÁR AZT FEL HOGY NEM EGY MECCSET KÖSZÖNHETÜNK NEKI TALÁN TÖBBET MINT AMIT RONTOTT !!! CSAK OLYANKOR NEM VALDÉS A JÓFIÚ HANEM A CSAPAT ÉS MIKOR VALDÉS HIBÁZIK EGYET UGYANÚGY A CSAPAT BUKJA EL A MÉRKŐZÉST ! Ez a játék csapatról szól !!! és a mi csapatunk ebben a legerősebb !!!
krampusz
Jugador d'estrella

2012.10.23. 21:31:38

Már bocs,de hogy vágná a flegma fejeket, ő sajnos nem Iker. Ég és föld a kettő....
Alexander Mahone írta:Imádom, hogy a labda még a kapuba sincs, de már vágja a flegma fejeket meg mutogat. Legalább vetődne oda és próbálná meg még ha nincs is esély.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.23. 21:05:12

Imádom, hogy a labda még a kapuba sincs, de már vágja a flegma fejeket meg mutogat. Legalább vetődne oda és próbálná meg még ha nincs is esély.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Lezárt