Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szted nem hasonló okokból szerződtette a MU nemrég? Fiatal, tehetséges és hosszú időre megoldhatja a kapus posztot. Kizárt dolog, h hazacsábítható sztem. A felvetés is reménytelen...Subinho írta: MU-ból "hazacsábítanám" De Gea-t. 22 éves, hosszú távon lehet vele számolni és sztem 1-2 év és valdest kiszorítaná a kezdőből...
valdes 30 éves, 1-2 jó év még lehet esetleg benne. egyébként ő is ennyi idősen került a kezdőbe. ha de gea bevállna, akkor megint megoldott lenne a kapus kérdés 8-10 évig...
szóról szóra így gondolom én is...LG írta: Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
Ebben meg is egyeztünk, a középútbancsababarca írta:Én azt jobban megértem,ha valaki azt mondja,hogy rajta ment el,mint aki azt,hogy nem tehet róla.
De valahol középen állok az SZK-s vitában.
Könnyen lehetséges, de egy kapusnak mégis mi a dolga? Nem az hogy ilyen esetekben védjen? Vagy mi azért tartunk kapust hogy kirúgásnál legyen aki kipasszolja a labdát?18Barca99 írta:Valdesnek a Depor ellen de most se lett volna semmi dolga az egész meccsen ha Piqué és Puyol van előtte és el fejelgették volna a labdákat. Mind ilyen lepattanóból meg rápattanóból kaptuk a gólokat. Ez meg a védelem közepének a sara leginkább szerintem.
csababarca írta:Igazából ugyanazt írtad le most hosszabban mint én.
Én is elmondtam,hogy nem csak rajta ment el,de tevékeny részt vállalt belőle. Szóval ebben egyetértünk valamennyire, még ha nem is akkora súlyt adunk a "hibájának".
A felmentés résznél meg nem konkrétan a Te véleményedre reagáltam,hanem voltak itt olyanok,akik azt mondták,hogy belefér,meg más is csinál ilyet,blabla.
Csak egyszer értelmeznéd normálisan, amit írokcsababarca írta:miihii írta: De mindegy, ez már csak így marad meg sokak fejében, sztem tévesen.
Szerintem meg nem tévesen. Tevéken részt vállalt a szuperkupa PÁRharc elvesztésében, Piquével és Maschal karöltve.
De azért ne mentsük már fel Victort,olyan gólt kapott,amit még sulibajnokságokon sem látni...ráadásul egy olyan meccsen,ahol esélye nem volt a madridnak a gólszerzésre.
Szerintem ezt kár kimagyarázni,óriási bakit követett el,nyilván nem csak azon ment el a kupa,de közrejátszott benne.
miihii írta: De mindegy, ez már csak így marad meg sokak fejében, sztem tévesen.
Ezzel egyetértek, ki is fejtettem hosszabban korábban.gergo9 írta:Hát én csak egy címet tudok mondani ami mondhatni hogy rajta is ment el. Az idei szuperkupa abban azért jócskán szerepet vállalt. Mint ahogy Maschnál illetve Piquénél szintén hasonló kaliberű egyéni hiba csak ugye az említve nincs csak jönnek a demagóg ostobaságok a topikba.Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
Hát én csak egy címet tudok mondani ami mondhatni hogy rajta is ment el. Az idei szuperkupa abban azért jócskán szerepet vállalt. Mint ahogy Maschnál illetve Piquénél szintén hasonló kaliberű egyéni hiba csak ugye az említve nincs csak jönnek a demagóg ostobaságok a topikba.Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
én nem tudom ki dekázni, hogy most holtart, de ha tegnap összevetem akár a Celtic akár mondjuk a a Chelsea cseh kapusával szánalmas az eredmény rá nézve.... az öngólnál is lefagyott mint egy béna kacsa!Mihu írta:Csak azért nem írtam erre valamit egy fb ismerősömnek, mert megfogadtam tavaly óta, hogy leállok a fb-on a Barca vs Világ harccal, és semmihez nem szólok hozzá, nem postolok ki semmi uszítót.
Pedig erre írhattam volna hogy But when we say 3 Champions League - they are SILENT
Úgyhogy ez egy hülyeség szerintem. Örüljenek hogy a világ legjobb kapusa náluk véd, de egy kapussal még nem lehet címeket nyerni. Mi se lennénk sehol se Messivel, ha nem lenne mellette másik 9 klasszis mezőnyjátékos. És egyébként igenis sokat, nagyon sokat köszönhetünk VV-nek. Sok trófeát. Egy peche vankapus. Ha véd egy óriásit, sorsdöntőt, akkor páran emlékeznek rá, de ha bakizik egyet, főleg fontos meccsen, akkor tele van vele a sajtó. Egyelőre még többet köszönhetünk neki, mint amennyi elment rajta.
When we say Iniesta, they are silent. When we say Xavi, they are silent. When we say Dany Alves, they are silent (Arbeola? na persze). When we say Messi, they are SILENT.Deus írta:Ezt most küldte a haver: [/img]
Szerintem is igaz!!!! Sajnos:(krampusz írta:IGAZA VAN!!!!Deus írta:Ezt most küldte a haver:
Alexander Mahone írta:Imádom, hogy a labda még a kapuba sincs, de már vágja a flegma fejeket meg mutogat. Legalább vetődne oda és próbálná meg még ha nincs is esély.