csababarca írta:Igazából ugyanazt írtad le most hosszabban mint én.
Én is elmondtam,hogy nem csak rajta ment el,de tevékeny részt vállalt belőle. Szóval ebben egyetértünk valamennyire, még ha nem is akkora súlyt adunk a "hibájának".
A felmentés résznél meg nem konkrétan a Te véleményedre reagáltam,hanem voltak itt olyanok,akik azt mondták,hogy belefér,meg más is csinál ilyet,blabla.
Én meg úgy emlékszem, h éppen azért beszéltük ezt már át többször is, mivel abszolút nem értettünk egyet a dologban, mivel te voltál az egyik, aki rengetegszer leírta, h rajta ment el a SZK. Így, ebben a formában. Erre reflektálva írtam le a szokásost, h sztem nem, illetve NEM CSAK. És ha egyet értenénk, akkor nem reagáltál volna már eleve sem arra, amit gergo post-jára írtam, mivel lényegében abban sem hangzik el más, mint amit korábban és azóta még egyszer kifejtettem, de már jöttél a kimagyarázós, stb... dolgokkal. Aztán utána most azt mondod, h te is így gondolod, ahogy mondom. Akkor miért beszéltük ezt át n+1edszer is?
Fenntartom, h szerintem téves az a gondolatmenet, h VV-n ment el a SZK. Nem rajta ment el, bár a hibájával hozzátette a magáét. Azóta a meccs óta ezt szajkózom, több-(bár inkább kevesebb) sikerrel