Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt írtad:Alcantara írta:Olvasd újra! Nem azt írtam, hogy jobb, csak gyorsabb, dinamikusabb.Gondolom ez azért nem lehet vitatéma.MichaaBee írta:Azért az meredek, hogy Adriano jobb, mint Mascherano...Songnál tényleg simán jobb középhátvédnek, de Mascherano egyszerűen tanári.
Ezt nem tudom hogyan lehet másképp értelmezni, mint hogy nyugodtabb vagy, ha Adriano a középhátvéd és nem Mascherano. Nyugodtabb meg nyilván attól lehetsz, hogy Adrianót jobbnak tartod, mint Mascheranót.Nekem az ő játéka belső védőként, így másodjára megnyugtatóbb megoldásnak tünik, mint a Song-Mascherano kettős bármelyike.
Olvasd újra! Nem azt írtam, hogy jobb, csak gyorsabb, dinamikusabb.Gondolom ez azért nem lehet vitatéma.MichaaBee írta:Azért az meredek, hogy Adriano jobb, mint Mascherano...Alcantara írta:Egyetértek! Nekem az ő játéka belső védőként, így másodjára megnyugtatóbb megoldásnak tünik, mint a Song-Mascherano kettős bármelyike. Mindkettőnél gyorsabb, dinamikusabb. Ez a fiú azt a kevés pénzt, amit kifizettek érte, sokszorosan megszolgálta már.TT írta:dicséret érdemli! jól szállt be hátra, abba a nem létező védelembe.Songnál tényleg simán jobb középhátvédnek, de Mascherano egyszerűen tanári.
Azért az meredek, hogy Adriano jobb, mint Mascherano...Alcantara írta:Egyetértek! Nekem az ő játéka belső védőként, így másodjára megnyugtatóbb megoldásnak tünik, mint a Song-Mascherano kettős bármelyike. Mindkettőnél gyorsabb, dinamikusabb. Ez a fiú azt a kevés pénzt, amit kifizettek érte, sokszorosan megszolgálta már.TT írta:dicséret érdemli! jól szállt be hátra, abba a nem létező védelembe.
Egyetértek! Nekem az ő játéka belső védőként, így másodjára megnyugtatóbb megoldásnak tünik, mint a Song-Mascherano kettős bármelyike. Mindkettőnél gyorsabb, dinamikusabb. Ez a fiú azt a kevés pénzt, amit kifizettek érte, sokszorosan megszolgálta már.TT írta:dicséret érdemli! jól szállt be hátra, abba a nem létező védelembe.
0:18-nál csak én hittem azt, hogy én kaptam az üzenetet?Gareth Tello írta:Ezzel a góllal nem lehet betelni: http://www.youtube.com/watch?v=kyg0Fsodly8
Alexander Mahone írta:Meccs embere.Ha hozza ezt a formát, akkor jóval több lehetőséghez juthat mint tavaly.
Thiago megmozdulása sem volt sokkal jobb.shutterisland írta:jajj, jut eszembe még a milan elleni visszavágón kihagyott zicceréről...ilyen szinten hogy lehet így rúgni egy zinyót ?
És Piqué lenne szélső védő? Én a Milan ellen mindenképpen Adrianot játszatnám, Puyolt pedig visszatenném középre. Mert a kapitánnyal sajnos teljesen súlytalan a bal szélünk támadásban.Gareth Tello írta:Én a Milan elleni visszavágón is inkább az Alves-Puyol-Mascherano-Piqué védelmet küldeném pályára, de örülök, hogy Adriano megint játszhat!