Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.10.28. 16:39:23

Fúúúúú gyerekeeek... Ilyen közel még sosem álltunk a drafthoz:DD

Remélem összejön egy Lebron - Durant kiscsatár páros, és akkor én már elégedett leszek:D
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.28. 16:20:02

Bob_Marley írta:kanty engem Lou érdeklne :D
Meg majd ESPN-t át fogom nyálazni West meg nagyon érdekelne :D ESPN-t megnézem de idén yahoon nem akarok annyit agyalni cseréken, de Lou amúgy vihető??
De adott esetben a KG vagy PP páros egyike is, bár nem tudom kinél tanyáznak :D

Igazából cserélnék, de ránézek a csapatomra s olyan jónak tűnik :D Nem akarom nagyon megbolygatni :?
Lou Ellisért?
Amúgy West nem lesz könnyű dió, csak szólok előre. :lol: De ott küldtem Neked egy ajánlatot, amire eddig semmi sem jött.
Dobj össze egy nagyon izmos pakkot amiben Wade és West benne van, aztán meglátjuk. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 16:01:19

kanty engem Lou érdeklne :D
Meg majd ESPN-t át fogom nyálazni West meg nagyon érdekelne :D ESPN-t megnézem de idén yahoon nem akarok annyit agyalni cseréken, de Lou amúgy vihető??
De adott esetben a KG vagy PP páros egyike is, bár nem tudom kinél tanyáznak :D

Igazából cserélnék, de ránézek a csapatomra s olyan jónak tűnik :D Nem akarom nagyon megbolygatni :?
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.28. 15:50:56

Köszi, neo. :)

Nekem az volt a célom, hogy olyan játékosokat válasszak, akik minél többet fognak játszani. Ezért nálam nincsenek játékosok a top csapatokból, s igazán nagy nevek is kimaradtak. Helyettük van jó pár fiatal, köztük egy-kettő, akitől kiugró teljesítmény várok.

1. Deron.
Igazából nem volt kérdés, tőle egy elég erős szezont várok, negyedikként választhattam, szerintem a legerősebbet húztam.

2.Milsap
Pontokat plusz leppatanókat is hoz, plusz melléje még sokat is fog remélhetőleg játszani.

3.Gay.
Nagyon nem csipázom a srácot, de fantasy szempontból szerintem tűrhető.

4. Lee
Szerintem ő is nagyon hasznos lesz, pl egy Boozer-nél, egy Davis-nél idén mindenképp többet tehet a közösbe.

5. Bosh
Nem akartam magasat húzni, mert már előtte is szinte csak azt tettem, de Bosh az ötödik körben, azért nem rossz. Viszont Ő az egyik emberem, akit mindenképp szeretnék cserélni.

6. Gallinari
Ugyanaz, megint nem akartam magasat húzni, de végül úgy éreztem nem lesz rossz cserealap majd, őt is lehet vinni.

7.Thompson
Az egyik titkos favoritom volt már draft előtt is, örülök, hogy sikerült megszerezni. Már jött is ajánlat érte, természetesen cserélhető, de annyit elöljáróban elmondok, hogy nem fogok könnyen elengedni.

8. Thomas
Kellett már alacsony ember is, őt választottam.

9. Lou Williams
Sokoldalú fantasy szempontból, remélhetőleg a perceit is megkapja és külön öröm, hogy valaki nem halászta ki előlem. :D

10. Vucevic
Eggyel előtte kiment Okafor, magasra volt szükségem így öt választottam, de olyan sokat nem várok tőle, de hátha a nem túl acélos Orlandoban hozza majd a statokat.

11. Chalmers
11 körben, azért nem rossz. 10 pont 4-5 gólpasszra szerintem idén is jó lesz, a triplákkal sem áll hadilábon, ezzel a húzásommal megvagyok elégedve.

12.J Crawford.
Nem fiatal, kérdéses, hogy mennyi percet kap majd, de azért benne van egy-két jó teljesítmény.

13. D. Williams
Love sérült, elvileg több percet kell kapjon szezon elején, most igazán felveheti az NBA rítmusát.

14. A Morrow
Tanácstalan voltam ebben a körben, Ő jött, majd meglátjuk.

15.Fileds
Utolsó körben szerintem elég vállalható.

Összességében most MÉG megvagyok elégedve a draftommal, aztán meglátjuk.
Nem tértem ki külön arra, hogy Csabi vagy három embert halászott el az orrom elől, remélem ma majd "kicsit" másként lesz.
8)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.28. 15:28:05

neobarca írta:
Igazából amúgy is a célom a PO-ba jutás... Mint mindenkinek... :lol: :lol: :lol:
A keeperben lesz, azért akartam, hogy 12 játékos összejöjjön a ligában. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.28. 15:27:18

Slither írta:
neobarca írta: Ha jól latom ma 9kor lesz a régi-ben a Drfat. Csak én emlékeztem 8ra tévesen? Slither, akkor lesz ott alsóházi rangadó is ugye?
Már fél hónapja át lett rakva 9-re a draft. :wink:
És nem lesz alsóházi, mert akkor csak 6 PO csapat lehet, ráadásul abból az első 2. helyezettnek szabad kártyája lenne az első körben.
Akkor ezek szerint egyik ligában sem lesz alsóházi? Mintha tegnap azt beszéltük, hogy valamelyikben lesz, csak nem emléxem melyikben. Sry. :oops: :(

Igazából amúgy is a célom a PO-ba jutás... Mint mindenkinek... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.28. 15:23:52

neobarca írta: Ha jól latom ma 9kor lesz a régi-ben a Drfat. Csak én emlékeztem 8ra tévesen? Slither, akkor lesz ott alsóházi rangadó is ugye?
Már fél hónapja át lett rakva 9-re a draft. :wink:
És nem lesz alsóházi, mert akkor csak 6 PO csapat lehet, ráadásul abból az első 2. helyezettnek szabad kártyája lenne az első körben.
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.28. 15:11:04

Bob_Marley írta:neobarca
Nem fogsz tudni megfogni Rondoval :D , mert ebben a fantasy ligában kevés az értéke, s egy jó üzletember nem érzelmek alapján dönt :D Persze ha úgy alakul meg írtam is hogy vinném Rondot, de hogy Anthonyért vagy Anthony körüli tradeben nem az biztos.
Nem szeretem Anthonyt de fantasyban sokat számít hogy scorer.

S Bass-szel sem, mert ha megfigyelted egy C's játékosom sincs, ez nem véletlen nagyon tág a rotáció Bostonban, Bass ma kezd holnap pad, ez meg nekem kockázatos.
Úgyhogy ez patthelyzet :D

Én amúgy ez vagyok:
Bawstun Havhad Cahs
:lol: :lol: :lol: Gondoltam, hogy nem lesz könnyű. De majd meglátjuk mit hoz a sors. Kivételesen én sem az érzelmeimre hagyatkoztam. Nekem sincs NYK-s emberem. (sajnos) Viszont soha se mond, hogy soha! :D
Bízom benne, hogy valahogy majd hozzám kerül. De ha nem, nem dőlök a kardomba.

Viszont lenne egy kérdésem. Csere ajánlatoknál mit jelent a Evaluate Trade? Ahogy látom ez új dolog.

Továbbá mindenki figyeljen arra, amit Bob megjegyzett nekem. Itt a Keeper ligában fontos a Pick hely is. Tavaly így üzengettünk egymásnak, ha üzenetek mennek akkor ne fogadjátok el. Vagy csak akkor ha meg van beszélve és értéket képvisel.

Ha jól latom ma 9kor lesz a régi-ben a Drfat. Csak én emlékeztem 8ra tévesen? Slither, akkor lesz ott alsóházi rangadó is ugye?

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 14:56:49

neobarca
Nem fogsz tudni megfogni Rondoval :D , mert ebben a fantasy ligában kevés az értéke, s egy jó üzletember nem érzelmek alapján dönt :D Persze ha úgy alakul meg írtam is hogy vinném Rondot, de hogy Anthonyért vagy Anthony körüli tradeben nem az biztos.
Nem szeretem Anthonyt de fantasyban sokat számít hogy scorer.

S Bass-szel sem, mert ha megfigyelted egy C's játékosom sincs, ez nem véletlen nagyon tág a rotáció Bostonban, Bass ma kezd holnap pad, ez meg nekem kockázatos.
Úgyhogy ez patthelyzet :D

Én amúgy ez vagyok:
Bawstun Havhad Cahs
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.28. 14:48:23

kanty írta:Beállítottam, hogy ne kapjak semmiféle emailt, de most jó lenne az egész draft sorrendjét megnézzem, de sehol sem találom. Ha valaki elküldi, egyrészt megköszönöm, másrészt pár csapatról a véleményemet is leírom. :)
Kanty! Meg tudod nézni a Draft Centralban a Draft Results fül alatt. :wink:

Slither! Én is egyet értek Bob-bal. szerintem maximum 3 játékost lehessen megtartani de poszttól függetlenül. Ebben az esetben sokkal nagyobb a rizikója annak, hogy kit engedsz el, lehet bele buksz-lehet nem, összességében sokkal izgalmasabb.

Amúgy kérhetnék egy listát, hogy melyik csapat kihez tartozik? Tavaly óta sokat változtak a csapatnevek és 1-2 embert nem tudok beazonosítani.

A csereötleteket köszönöm, de még elutasítom. Meg szeretném várni a rajtot ezzel a kerettel.

És ha már a keretnél tartok, én is írok egy szűkszavú elemzést a saját csapatomról:

1. L.J. nem szeretem a tagot de sztem nem kell részletezni miért lett 1/1

2. Rondo: Kizárólag azért húztam be, mert Bob lenyúlta Melot. Szemet szemért! :lol: De egy jó irányító amúgy is kellett és akire már fájt a fogam rég elvitték.

3. G Dragics: na őt rendesen benéztem, mert nem őt akartam csak kijelölve hagytam és úgy kattintottam. Annyira nem bánom.

4. M Gortat: kellett egy C és sokkal több minőségi választásom nem volt.

5. J Wall: tudom, hogy sérült, de nem bírtam bent hagyni. féltem, hogy valaki lecsap rá és azért egy Wall, mégis csak egy Wall

6. D West: Sokat várok tőle. Már tavaly is húzó ember volt az Indianaban, ráadásul kellett már egy PF

7. DeRozan: sokan úgy gondolják korai vaolt, lehet igazuk is van. Ugyanakkor nagyon jól sikerült a felkészülése és szerettem volna, ha nekem szállítja a pontokat.

8. DeA Jordan: Szimpatikus figura, kellett is a magas, nem volt kérdés.

9. B Knight: Na mellette csak a tanácstalanság és az idő hiánya döntött. Nem nagyon ismerem.

10. Turkoglu: Nem vagyok oda a csókáért, de szerettem volna egy 3 pontozót és ebben az erősen meggyengült Orlando-ban talán húzó ember lesz.

11. B. Bass: Kellett a magas és 11. pick-nek sztem jó választás volt. Ráadásul úgy éreztem Bob is kinézte magának és ugyebár Melo bácsi 3x adja vissza. :lol: (ezzel a 2. os megvolt)

12. N Young: Na innen kezdődött a tanácstalanság. A titkos vágyaim zöme ki lett lőve. A jobb rookie-kat is elhappoltátok. Gondoltam egy shooter jól jöhet. Tavaly nem volt rossz.

13. D Herris: Meglepődtem, hogy még bent van. Rá is csaptam. Szimpatikus srác. Meglátjuk mit alkot.

14. A Gee: Csak a kapkodás szülöttje. Halvány lila gőzöm sincs róla...

15: A Miller: ha hozza azt amit tavaly. 15. picknek tökéletes.

Összességében meg vagyok elégedve a csapattal, bár vannak hiányosságaim. Ezt igyekszem pótolni elsősorban csereügyletekkel. Lett 2 duplikációm is. Rondo-Bass és Dragics-Gortat személyében. Természetesen a párosok egyik tagjától szívesen megválnék.

Első helyen draftoltam, de ez nem feltétlenül volt jó. 1/1 ben L.J. az enyém lett, de utána csak 24.-nek húztam. majd egyből utána és sok sok várakozás megint. Mire rámkerült a sor, szépen ki volt csipegetve a mezőny. Nagyon sajnálom, hogy a 3 titkos favoritomat elhappolták előlem. az egyik nagy kedvenc Lillard lett volna, de ő nagyon hamar kiment. Annyit nem ért meg nekem.

Összességében nagyon várom a rajtot, tetszik a csapatom és idén is szívesen cserélek. :wink:

Sok sikert mindenkinek! Csak összejött végre ez a draft és tetszik, hogy senki sem panaszkodik komolyabban... :wink: 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.28. 14:39:41

Annyit kérhetnék majd, hogy ha valaki elutasítja a csere ajánlataimat, 1-2 szóban reagálja azokat le? Nincs annál idegesítőbb, mint ha valaki csak kinyomja és nem tudok róla semmit, hogy mit gondol a dologról, érdemes-e tovább próbálkoznom. NFL-ben és NBA-ben is volt ilyen tavaly is, most is, 1 countert ilyenkor küldjetek szöveggel, vagy ide jelezzetek legalább annyit, hq egyáltalán nem érdekel titeket pls.

Game megkaptam, sajnálom, hogy gy gondolod, mert én is.:D:D Úgy tűnik elég hasonló elképzeléseink vannak a szezonról, de nem adom fel, még majd zaklatlak, hátha megtörsz. :P Ha lesz majd valami számodra is [auto_cenzúra] ötletem, akkor kereslek.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.28. 13:09:40

MichaaBee írta:Slither, tetszik az ajánlatod, de még nem fogadnám el. Game is egy hasonlóan érdekes elképzeléssel keresett meg, s az most talán picit prioritást élvez nálam. Értsd: másképp állnék a te ajánlatodhoz, ha zöldágra vergődnék Game-mel. :)
Ok, annyira nem sürgős a dolog, mert amíg Rubio nem tér vissza addig Ridnour is elég jó számokat fog produkálni. De azért előre jelzem, hogy kint van még másik 3 hasonló csereajánlatom. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 13:06:16

Oké kamaj NFL-t majd megbeszéljük :D
Amúgy Hinrich fog kezdeni Chicagoban Rose helyén, de Robinson jó pick is lehet, én húztam be Kirk kapitányt, úgyhogy részemről nem bánnám ha az én emberem játszana jobban :D

Egy kis saját analízise
Megint utolsóként nem volt funky, s ráadásul pont Slither után aki szépen húzogatta a kiszemeltjeimet:D Sok esetben a kör lényegtelen miután egymás után voltam
1-2
Kellett egy scorer, ez Anthony személyében adott, s kellett egy elit pattanózó aki pontot is sokat dob, Aldridgenak jobban örültem volna mint Griffinnek csak ugye Slither :evil: Főleg miután Portlandben Aldridge egyedül viszi a hátán a franchise-t, míg Griffin emg főleg a Clippers több lábon áll.
3-4
Bargnani-Ellis
az olasz nagyon él az offseasonben, s tetszik neki ez a szerepkör, hogy Valencsúnász belül brusztol ő meg dobálhat kintről, tavaly sokat volt sérült, idén ez remélem nem fog megtörténni.
Ellis viszont gyengén dob, de ő is igazi scorer ő is, utólag Lowry lehet jobb lett volna, de még az elején iszonyat figyeltem hogy egy csapatba játszót ne nagyon draftoljak.
5-6
Dengtől sokat várok, nyoma sincs a kézsérülésének, Boozer vagy ő kéne pótolja Rose-t ahogy látom inkább Denget preferálják, s sokat is fog játszani, persze ha nem lesz sérült, de úgy érzem 5ik körre ez egy jó pick volt
6ikra meg Stoudamire-t nem akartam bent hagyni, akármennyire szutyok szezonja is lehet (bár sokat edzett és pozitívakat írnak róla) úgy voltam vele mint Game Love-al (igaz koránt sem azonos kategória a két ember jelenleg) 6ik körre STAT nekem ajándék, ha beválik remek, ha csak tavalyi szezonját hozza akkor is jó, ha gyengébb akkor sincs akkora tragédia úgy érzem mert drasztikusan nem hiszem hogy visszaesne az átlaga, mondjuk megint sérült ez gond, s lehet sokszor is lesz az, de na 6ik körre jó, legalábbis szerintem :D
7 Lopez
Nets megerősödött nem fog ő 20 pontokat dobálni, de alapvetően a magas emberállományt szerettem volna úgy kialakítani, hogy ott mindenkivel szemben előnyben legyek, s talán nem lesz ő sem olyan sokat sérült, ha hoz egy 15-7es átlagot már remek egy 7ik körös centertől, s azért szerintem 15 pontnál jobb lesz az átlaga
8.Stuckey
Pistonstól sokat várok, ez a Stuckey-Knight kettős nagyon szimpi, ráadásul Stuckey nyáron sokat gyakorolta a 3asokat, kiugró szezont várok tőle, de ha nem is lesz nagy bumm egy Holiday szintű 15pont körüli átlag 5 assisttal benne van.
9.Ariza
Kicsit még lehet korai is volt, én bírom az embert, ráadásul labdalopásai sokat érhetnek, talán hamar ellőttem rá, de ő egy titkos favoritom ez idényre s szerettem volna megszerezni, valóban Marion is nagyjából azt tudja mint őr, csak Ariza fiatalabb :P és ami fontos hogy a Wizardsban beton biztos a helye.
10.Kaman
Csodálkoztam is, hogy nekem jutott. Lesz ideje játszani, jól blokkol, összeáll a wehrmacht Dallasban erre is előre azt mondom ajándék a 10ik körre, lehetett volna Dalembert is a Bukcsból ő rá gondoltam még, de Kaman szimpibb volt.
11.Marvin Williams
Jó előszezonja van, lehet új csapat, új környezet a mormonok vagy nem tudom de valami felrázza, azért egy 10 pont körüli 4-5 pattanós játékot bármi van tud hozni, s dob 3ast ami meg kell :P
Bízom benne ő meg Ariza új csapatban szépen s ami fontos előző idényhez képest fejlődést bemutatva fog teljesíteni.
11ik kört megért egy kockáztatást nekem.
12.Waiters
Scorer típusú játékos, kezdő lesz, Irvinggel hamar meg is találhatják a közös hangot, gyengén dob ő is az edzőmeccseken, s nagy bust is lehet, úgy voltam itt is hogy ha bejön óriási kasza ha meg nem akkor FA
13-14-15
Itt igazából már csak azt néztem olyan embert húzzak aki várhatóan kezdő lesz, ez Miles-Hinrich-Ross személyében előzetesen adott, bár Ross helyett lehet Fields lesz a kezdő de Ross remek kis SG, utolsónak Valencsúnász is lehetett volna, csak sok volt a centerem így adott volt hogy egy ügyes kis 2est választok.

Aztán majd kiderül mi lesz ebből, meg még mint írtam el kell osztani a dolgokat, de úgy érzem lehetőségeimhez képest jól draftoltam, igazából úgy voltam vele nem nagyon engedhetem meg magamnak hogy esetlegesen féljek egy sérülése hajlamosabb játékostól, mert nem voltam olyan draft helyzetben hogy ezekkel "törődjek". Adott körben a legjobbakat próbáltam megcsípni csak nem lesz mindenki egyszerre sérült :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.10.28. 12:26:27

Game90 írta:megfigyeltem, hogy szívesen választottál egymás utáni körökben ugyanabból a csapatból (Gasol - Conley, Nelson - Harrington, Barnes - Jack, most is Belinelli - Nate). Csak véletlen vagy ilyen "az egyikük csak bejön majd" taktika? :D
Köszönöm az értékelést, nagyjából hasonlóan gondolkodunk, de pár dolgot leírok mit miért. Gasolt, ahogy írtad is azért húztam be, mert a magas állományon lehet nyerni, és bár Rondo kivételes játékos, Parker meghozza azt, amit irányító poszton hozhatok be.
Conley Te azt mondod rossz pick, de én fő maci szurkolóként tudom mit várhatok Tőle. Tavalyi labdalopó "király", aki évről évre fejlődik, nincs rivaldafényben, így nyugodtan végezheti a dolgát. Idén is egy nyugodt, de kiegyensúlyozott szezont várok Tőle (nálam a kiegyensúlyoztsága megérte ezt a helyet, ja és maci :D ).
Parkert tavaly nagyon megszerettem a ligába, így most is be akartam húzni, már jött is érte csereötlet (Slither még gondolkodok rajta :) ).
Harrington lehet rossz pick, de valamiért úgy éreztem, hogy jó lesz, megérzés csupán :D
MKG-nél lejárt az időm, gyorsba rányomtam :D
Bell és Robinsont meg a Bulls formakeresése miatt húztam be, arra számolok, hogy Robinson sok percet kaphat majd amíg Rose sérült, Bell tavaly jó volt nálam, megpróbáltam még egyszer, de lehet hülyeség.
Amúgy én észre se vettem, hogy egymás után draftoltam volna ennyiszer egy csapatból, tényleg érdekes, csak úgy jött :D Mikre nem figyelsz? :D
Amúgy elégedett vagyok, remélem jó kis csapat lesz, főleg úgy, hogy lusta voltam, és nem mockoltam, csak a megérzésre mentem + a tavalyi tapasztalatra.

NFL: Bob küldtél egy cserét, még gondolkozom, ha ezen a héten azt hozzák amit gondolok, akkor nem, de ha mégse, akkor deal, jó? :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 12:20:22

Szerintem sem jó a minden pozícióból való keeper ötlet.És az 5öt is soknak érzem, főleg miután sokan autodraftoltak.3 keeper szerintem a reális s gondolom majd jövő szezon kezdetének elején kell eladni.

Írtam a "topikomba" is, hogy Ellist cserélném adott esetben, meg a magas állományból is akár.
Igazából még át kell látnom a dolgokat, úgy érzem jól draftoltam csak majd el kell osztani a dolgokat hogy minden kategóriára lehessen harcba szállni, most azért sokan vannak akik pattanózók és pontdobók.Bár a sérüléseket belekalkuláltam s Lopez meg STAT tuti nem lesz együtt adott napon egészséges :D De csereötleteket természetesen várok, mindenkire vonatkozóan vannak emberek akiket azért nem szívesen cserélnék de tárgyalni mindig kész vagyok yahoon :D

Ma viszont nagyon kemény lesz a draft.Alapból4el több csapat van így a végső körökben még jobban kell figyelni hogy kit húzzon az ember, meg előtte is jobban kell kalkulálni hogy magasakat hol húz valaki vagy assistolót.
Ráadásul nba1 III. osztályban Slitherrel együtt szintén 9kor draftolunk finom lesz egyszerre ketőt figyelemmel követni, én még előtte 8kor is draftolok, szóval 3 fog menni 9kor :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.28. 11:54:14

dekor írta:Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés? :) Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
NBA fantasy és yahoo-n játszunk.
Itt pedig mindent megtudhatsz róla:
http://hungarianfba.wordpress.com/
dekor
Jugador del Barça

2012.10.28. 11:30:25

Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés? :) Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.28. 11:16:36

Slither, tetszik az ajánlatod, de még nem fogadnám el. Game is egy hasonlóan érdekes elképzeléssel keresett meg, s az most talán picit prioritást élvez nálam. Értsd: másképp állnék a te ajánlatodhoz, ha zöldágra vergődnék Game-mel. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.28. 10:57:47

Beállítottam, hogy ne kapjak semmiféle emailt, de most jó lenne az egész draft sorrendjét megnézzem, de sehol sem találom. Ha valaki elküldi, egyrészt megköszönöm, másrészt pár csapatról a véleményemet is leírom. :)
balinteer
Capitá del Barça

2012.10.28. 09:39:15

Az én draftomat is értékelheti valaki,ha nagyon ráér. 8) :wink:
PCsabi
aka Game90

2012.10.28. 03:32:27

:D :
http://theframjak.hubpages.com/hub/101- ... team-names

Saját csapatomról írnék egy kicsit:
1. Love: tudom, hogy sérült, de meglepődtem, hogy idáig csúszott, top3-as fantasy játékos, rá a jövőben is számítok.
2. Harden: közte és Jennings között vacilláltam, végül Beard-re esett a választásom, ha a tavalyi átlagait hozza, akkor én már elégedett leszek. Bár jobban belegondolva, lehet, hogy Jennings jobb lett volna.
3. George: Monroe túl szép lett volna. Ibaka-t valamiért nem akartam bevállalni, Steph Curry bokája meg porcelánból van, így maradt George, akitől idén nagy fejlődést várok, bár szerintem elég kérdőjeles ez a pick.
4. R. Anderson: A. Davis lett volna a célpont, róla lemaradtam, remélem Anderson nem csak 1 szezonos csoda volt.
5. Jrue Holiday: neki nagyon örülök, jó kis szezont várok tőle és mivel elég fiatal és van benne potenciál, maradhat is a csapatomnál.
6. Tyreke Evans: Kings elég veszélyes csapat, de 15/5/5-re simán jó, sőt, a contract year sokat dobhat rajta.
7. Lillard: csodálkoztam, hogy idáig csúszott, simán top3-as rookie.
8. Beasley: tőle sokat várok a Suns-ban, de lehet, hogy beégek vele.
9. G. Davis: a gyenge Magic-ben jó lehet.
10. Favors: magas kellett.
11. Kirilenko: ne kérdezzétek, hogy miért pont ő.
12. Rivers: elég hullámzó a teljesítménye, de egy próbát megér, ha Gordon esetleg megsérül, akkor be is válhat.
13. J. Green: ő egyáltalán nem volt képben nálam, csak lejjebb nézegettem a játékosokat, aztán ráakadtam :D
14. B. Gordon: csak úgy.
15. Drummond: tőle nem várok olyan sokat, de utolsó körben nem volt már sokkal jobb.

Igazából akiket nagyon akartam, azokat sikerült megszereznem (Jrue - Lillard kettősnek kifejezetten örülök), talán csak Monroe-t sajnálom, fiatal is a csapatom, nagyon nem is akarok mozgolódni, talán csak a Beasley - Kirilenko - Green hármas egyik tagját cserélném szívesen.
Cumbee írta:
Slither írta:Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).

Én azt javaslom, hogy minden pozícióban 1 játékos lehessen/kelljen megtartani. :wink:
Én a pozícióhoz kötést nagyon rossz ötletnek tartom. Had tartsa meg mindenki a legértékesebbjeit, szerintem nem szoktak ilyen megkötéseket alkalmazni. Amúgy én vagy 3-at, vagy 5-öt mondanék, attól függően, hogy mennyire akarunk minden évben más keretet.
Mivel én főleg a fiatalabb játékosokra mentem rá, ezért én az 5-öt támogatom, pozíció megkötés meg ne legyen.
kamaj írta: Van olyan aki mer írni meglátásokat a csapatokról? :D
Ha már így belejöttem, a tiédről szívesen írok, ha nem baj :)

1. Durant: ez nem volt kérdés.
2. M. Gasol: teljesen jó pick, főleg, hogy kevés minőségi magas van, bár én még Rondo-n is nagyon elgondolkodtam volna.
3. Conley: újabb Maci :) Ezt nem érzem annyira jónak, nálam egyértelműen Monroe-ra esett volna a választás.
4. T. Parker: teljesen vállalható pick, bár én lehet, hogy bepróbálkoztam volna Wallal.
5. Matthews: ez jónak tűnik, Blazers-ben futhat egy jó szezont.
6. Nelson: kb. ugyanaz, mint előbb, őt én is kinéztem magamnak :)
7. Al Harrington: őt elkerültem volna, Klay Thompson ezerszer jobb lett volna.
8. Pekovic: nagyon nagyon jó!
9. MKG: tőle még te is félsz :D Én nem tudom megtippelni, hogy mire is lesz képes, de a 9. körben azért vállalható.
10. Hickson: ebben a lyukas Blazers-ben egy korrekt 11/7 benne van.
11. Harrison Barnes: én bírom őt, GSW-től is jó szezont várok, potenciál meg van a srácban.
12. Jack: ha nem is lesz olyan jó éve, mint tavaly, nagy segítség lehet a padról a Warriors-nak, sőt, Curry bokáját ismerve sokat fog a kezdőben is szerepelni. Ez is jó választás.
13. Gooden: tavalyit ő se fogja hozni, Marion vagy G. Henderson szerintem jobb lett volna.
14. Belinellli: triplázni tud és kb. ennyi.
15. Nate Robinson: megfigyeltem, hogy szívesen választottál egymás utáni körökben ugyanabból a csapatból (Gasol - Conley, Nelson - Harrington, Barnes - Jack, most is Belinelli - Nate). Csak véletlen vagy ilyen "az egyikük csak bejön majd" taktika? :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.28. 02:20:17

Slither írta:Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).

Én azt javaslom, hogy minden pozícióban 1 játékos lehessen/kelljen megtartani. :wink:
Én a pozícióhoz kötést nagyon rossz ötletnek tartom. Had tartsa meg mindenki a legértékesebbjeit, szerintem nem szoktak ilyen megkötéseket alkalmazni. Amúgy én vagy 3-at, vagy 5-öt mondanék, attól függően, hogy mennyire akarunk minden évben más keretet.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.28. 01:33:20

Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.28. 01:12:44

Bob_Marley írta:Azért annyira nem tragikus a helyzeted, főleg hogy vannak aranybányák még az FA-n is, pl Valencsúnász :D Úgyhogy remélhetőleg aktív leszel.
Amúgy tény, hogy nem. Nem kaptam annyira használhatatlan játékosokat, csak mivel elég aktívnak éreztem magam a szezon előtt ki akartam próbálni azt, hogy szimpatikus fiatal tehetségeket szedek össze, ehhez képest kb mindenki veterán.:D Az első 4 pick-emen is azért szvsz elég jól látszik, hogy milyennek szerettem volna a csapatom. Aktív leszek amúgy, FA-ról is pótlom a hiányosságaimat és mondom, cserélgetést is tervezek. Jelszó: veteránt fiatalért!:D Kicsit át kell néznem a dolgokat még, de az elsőre feltűnik, hogy a 6 PG az sok.:D Szóval aki esetleg csere PG-t keres, az már most jöhet.

Jah és az előbb túloztam, rájöttem, hogy T. Young-ot már választottam 1*. ;)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.28. 00:39:33

Azért annyira nem tragikus a helyzeted, főleg hogy vannak aranybányák még az FA-n is, pl Valencsúnász :D Úgyhogy remélhetőleg aktív leszel.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése