Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lou Ellisért?Bob_Marley írta:kanty engem Lou érdeklne
Meg majd ESPN-t át fogom nyálazni West meg nagyon érdekelneESPN-t megnézem de idén yahoon nem akarok annyit agyalni cseréken, de Lou amúgy vihető??
De adott esetben a KG vagy PP páros egyike is, bár nem tudom kinél tanyáznak
Igazából cserélnék, de ránézek a csapatomra s olyan jónak tűnikNem akarom nagyon megbolygatni
Akkor ezek szerint egyik ligában sem lesz alsóházi? Mintha tegnap azt beszéltük, hogy valamelyikben lesz, csak nem emléxem melyikben. Sry.Slither írta:Már fél hónapja át lett rakva 9-re a draft.neobarca írta: Ha jól latom ma 9kor lesz a régi-ben a Drfat. Csak én emlékeztem 8ra tévesen? Slither, akkor lesz ott alsóházi rangadó is ugye?
És nem lesz alsóházi, mert akkor csak 6 PO csapat lehet, ráadásul abból az első 2. helyezettnek szabad kártyája lenne az első körben.
Már fél hónapja át lett rakva 9-re a draft.neobarca írta: Ha jól latom ma 9kor lesz a régi-ben a Drfat. Csak én emlékeztem 8ra tévesen? Slither, akkor lesz ott alsóházi rangadó is ugye?
Bob_Marley írta:neobarca
Nem fogsz tudni megfogni Rondoval, mert ebben a fantasy ligában kevés az értéke, s egy jó üzletember nem érzelmek alapján dönt
Persze ha úgy alakul meg írtam is hogy vinném Rondot, de hogy Anthonyért vagy Anthony körüli tradeben nem az biztos.
Nem szeretem Anthonyt de fantasyban sokat számít hogy scorer.
S Bass-szel sem, mert ha megfigyelted egy C's játékosom sincs, ez nem véletlen nagyon tág a rotáció Bostonban, Bass ma kezd holnap pad, ez meg nekem kockázatos.
Úgyhogy ez patthelyzet
Én amúgy ez vagyok:
Bawstun Havhad Cahs
Kanty! Meg tudod nézni a Draft Centralban a Draft Results fül alatt.kanty írta:Beállítottam, hogy ne kapjak semmiféle emailt, de most jó lenne az egész draft sorrendjét megnézzem, de sehol sem találom. Ha valaki elküldi, egyrészt megköszönöm, másrészt pár csapatról a véleményemet is leírom.
Ok, annyira nem sürgős a dolog, mert amíg Rubio nem tér vissza addig Ridnour is elég jó számokat fog produkálni. De azért előre jelzem, hogy kint van még másik 3 hasonló csereajánlatom.MichaaBee írta:Slither, tetszik az ajánlatod, de még nem fogadnám el. Game is egy hasonlóan érdekes elképzeléssel keresett meg, s az most talán picit prioritást élvez nálam. Értsd: másképp állnék a te ajánlatodhoz, ha zöldágra vergődnék Game-mel.
Köszönöm az értékelést, nagyjából hasonlóan gondolkodunk, de pár dolgot leírok mit miért. Gasolt, ahogy írtad is azért húztam be, mert a magas állományon lehet nyerni, és bár Rondo kivételes játékos, Parker meghozza azt, amit irányító poszton hozhatok be.Game90 írta:megfigyeltem, hogy szívesen választottál egymás utáni körökben ugyanabból a csapatból (Gasol - Conley, Nelson - Harrington, Barnes - Jack, most is Belinelli - Nate). Csak véletlen vagy ilyen "az egyikük csak bejön majd" taktika?
NBA fantasy és yahoo-n játszunk.dekor írta:Melyik fantasy játékról folyik itt a beszélgetés?Esetleg tudna valaki egy kis összefoglalót írni róla hogy mi szerint kell játszani? Köszi!
Mivel én főleg a fiatalabb játékosokra mentem rá, ezért én az 5-öt támogatom, pozíció megkötés meg ne legyen.Cumbee írta:Én a pozícióhoz kötést nagyon rossz ötletnek tartom. Had tartsa meg mindenki a legértékesebbjeit, szerintem nem szoktak ilyen megkötéseket alkalmazni. Amúgy én vagy 3-at, vagy 5-öt mondanék, attól függően, hogy mennyire akarunk minden évben más keretet.Slither írta:Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).
Én azt javaslom, hogy minden pozícióban 1 játékos lehessen/kelljen megtartani.
Ha már így belejöttem, a tiédről szívesen írok, ha nem bajkamaj írta: Van olyan aki mer írni meglátásokat a csapatokról?
Én a pozícióhoz kötést nagyon rossz ötletnek tartom. Had tartsa meg mindenki a legértékesebbjeit, szerintem nem szoktak ilyen megkötéseket alkalmazni. Amúgy én vagy 3-at, vagy 5-öt mondanék, attól függően, hogy mennyire akarunk minden évben más keretet.Slither írta:Meg kéne majd beszélni, hogy hány keeper játékos legyen, hogy annak megfelelően lehessen taktikázni (jobb lett volna még a draft előtt leszögezni).
Én azt javaslom, hogy minden pozícióban 1 játékos lehessen/kelljen megtartani.
Amúgy tény, hogy nem. Nem kaptam annyira használhatatlan játékosokat, csak mivel elég aktívnak éreztem magam a szezon előtt ki akartam próbálni azt, hogy szimpatikus fiatal tehetségeket szedek össze, ehhez képest kb mindenki veterán.Bob_Marley írta:Azért annyira nem tragikus a helyzeted, főleg hogy vannak aranybányák még az FA-n is, pl ValencsúnászÚgyhogy remélhetőleg aktív leszel.