Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben a játékrendszerben csakis Giuly helyén tud játszani. 1edüli csatárként nem állná meg sztem a helyét, bár ne legyen igazam..Lujo írta:Tacchinardinál korábban kölcsönszerződésről volt szó. Carew is csak kölcsönbe kellene, hisz jövőre lesz nélküle is 4 jó csatárunk (Eto'o, Saviola, Larsson, S. Garcia). Bár Saviolával kapcsolatban egyre inkább az az érzésem, hogy ő Giuly posztán fog játszani nálunk, vagy végleg eladjuk (ami hiba lenne).
Tehát szokásos pletykaEnrique írta:Tacc.-t és Carew-et hogy megvegye(ék) őket. De gondolom ez nem a teljes szöveg, csak 1 részlet.Szakacs írta:Tacchinardi y Carew
A por ellos
e mit jelent ?
Öreg kutya nem harap! Katar már nagyon levezetés jellegű...Rapika írta:Nekem nagyon nem tetszenek ezek az új csatárjelöltek!
1edül Batigól szimpi,még így 36 évesen is!
Batigól már bizonyított és sztem fél évre nyugodtan le lehet szerződtetni!
Én is azt mondom, de Batistuta még sz*rabb mint CarewEnrique írta:Mind2 $z@r...Badi írta:Szerinted Bati jobb mint Carew?antiimperialista írta: Hú de jó! Így legalább van esély arra, hogy Carew jöjjön((((((((
De azért te örülj neki...![]()
![]()
Mind2 $z@r...Badi írta:Szerinted Bati jobb mint Carew?antiimperialista írta:Hú de jó! Így legalább van esély arra, hogy Carew jöjjönBadi írta:Bati kilőve -> szerencsére((((((((
De azért te örülj neki...![]()
Szerinted Bati jobb mint Carew?antiimperialista írta:Hú de jó! Így legalább van esély arra, hogy Carew jöjjönBadi írta:Bati kilőve -> szerencsére((((((((
De azért te örülj neki...
Hú de jó! Így legalább van esély arra, hogy Carew jöjjönBadi írta:Bati kilőve -> szerencsére