2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennél jobb jelenleg nincs.neobarca írta:Nem... Én valami másra emléxem... :Sdaffy írta:ezt?neobarca írta: Bob linkelt mindig valami oldalt ahol fent szoktak lenni. De nem találom.
De igazából nekem bármilyen oldal jó, ahonnan le tudom szedni.
Nem... Én valami másra emléxem... :Sdaffy írta:ezt?neobarca írta: Bob linkelt mindig valami oldalt ahol fent szoktak lenni. De nem találom.
ezt?neobarca írta: Bob linkelt mindig valami oldalt ahol fent szoktak lenni. De nem találom.
Még nincs fent sajnos...Tocy írta:Én ncore-ról szoktam letölteni, de ajánlom megnézésreneobarca írta:Srácok! Bob! Honnan is lehet leszedni a meccseket? volt egy oldal, de már nem emlékszem rá...![]()
Még nem néztem a Miami ellen mennyire kaptunk ki, cse nagyon nehéz megállnom. Inkább megnézném. Valaki?
Én ncore-ról szoktam letölteni, de ajánlom megnézésreneobarca írta:Srácok! Bob! Honnan is lehet leszedni a meccseket? volt egy oldal, de már nem emlékszem rá...![]()
Még nem néztem a Miami ellen mennyire kaptunk ki, cse nagyon nehéz megállnom. Inkább megnézném. Valaki?
2. meccs: 40 perc, 14/19 FG, 2/4 tripla, 15/17 FT, 45 pont, 7 lepattanó, 2 assist, 5 TO. Elmebeteg.Game90 írta:Harden bemutatkozott, mint 1st option: 44 perc, 14/25 FG, 4/10 tripla, 37 pont, 6 lepattanó, 12 assist, 4 steal, 1 block, 4 TO. Kezdésnek azért nem rossz.
+13 assistBob_Marley írta: Jennings azért tényleg nagy meccset hozott karriercsúcs 6 labdaszerzés.
Bár továbbra sem vagyok benne biztos hogy az IQ-ja eléri a 70et![]()
Ahogy Cumbee mondaná a kosárról alkotott képünk másEazzy írta:45 öcsém...45....
Én is ránéztem, rajta meg Brandon Knighton gondolkoztam az egyik fantasyban, éppen Slither ellen vagyok ezen a héten amúgy, s persze Kembát padra tettemGame90 írta:
Nem csak Harden állatkodik, hanem Kemba Walker is, 3. negyed vége, 9/13, 28 pont.