Óriási kettős mérce Mihu....
Ferrari-Alonso: lehet utánuk csinálni! megbízható kocsi, Alo végigviszi a pályákon, aztán elég amire elég...
RedBull-Vettel: amikor egyeduralkodók: pfejj,csalnak mert gyorsak,és még tönkre se megy. Vettel semmit se tud, a kocsi gyors...
kérdem én:
Ha Alonso maga a császár mert a megbízható kocsival szállítja a pontokat, és nem szerencsés mert kiesnek előle esetleg.
Akkor Vettel miért is nem a császár,amikor a saját kocsija adta lehetőségeket, maximálisan kihasználja?
Szóval Alonso még csak nem is szerencsés, amikor a megbízható kocsival úgy VB esélyes,h a többieknek folyamatosan gondja van, sőt egyenesen parádés amit művel. Ugye erre írtad,hogy lehet utánuk csinálni.
Bezzeg amikor Vettel és a Red Bull van nyeregben, akkor nem ez a mondat hagyja el a "szádat". Sőt egyből jöttök páran és próbáljátok kisebbíteni azt, amit Vettel elér a kocsival. Utánuk nem lehet csinálni? Vettel attól rosszabb pilóta lesz,akár ALonsotól, hogy az ő adott kocsijából hozza ki a maxot.
na ne már...
szerk:
Matyi!
Persze,h lehet máshogy, de most olyan dolgokról vitázunk, amik nem teljesen megfoghatóak, és én leírom, hogy márpedig miért úgy van ahogy én gondolom, többiek leírják, hogy miért úgy ahogy ők. Amíg nem érzem magam megggyőzve, meg ők se, addig folytatódik.
pl a mai büntetésével kapcsolatban nem írtam olyat,h nem jogos, mert az volt. Mivel Hamilton is megkapta ezt korábban, tényekkel szemben nem vitatkozom. De ha valaki azt írja,h Vettelt nem látta még küzdeni, az egyszerűen hazugság

Volt egy jó szériája most a bikáknak, és kb úgy építik fel páran, hogy akkor az egész évben semmit sem kellett csinálnia Vettelnek, csak várnia erre a 4 versenyre...persze...