Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
+1 záró OFFAlcantara írta: Viszont, ha utánanéztél a VV topicnak, akkor látnod kellett volna amiről írtam. Nem kívánom újra pörgetni ezt a lejárt lemezt, mindenkinek van véleménye valamiről, attól, hogy különbözőek az álláspontok még lehet értelmesen beszélgetni. Én tudomásom szerint soha nem provokáltam senkit, ha kritikusan fogalmaztam, akkor az azért volt, mert úgymond megtaláltak, erre reflektáltam. Szerintem láttad már, hogy értelmes hozzászólásokat szoktam tenni, sok ember itt ehhez képest inkább "gügyög", de nem lehet senkit elítélni fogalmazásbeli, gondolkodásbeli hiányosságok miatt, egészen addig, hogy meg nem találnak. Nincs üldözési mániám veled kapcsolatban sem, de amit gondoltam azt le kellett írnom úgy éreztem.
Csak a BARCA!
Igen, itt én sem hibáztatnám. Évtized gólja lett volna, ha sikerül belőnie valahogy.Lionelm301 írta:Szeretett volna gólt szerezni. Ezt most megértem.shutterisland írta:tényleg nem ment neki tegnap, van ilyen.
viszont ez a helyzete nagyon felidegesített.
nem csak az, hogy elszórakozta, hanem az is, hogy nem ütötte le valakinek.
Szeretett volna gólt szerezni. Ezt most megértem.shutterisland írta:tényleg nem ment neki tegnap, van ilyen.
viszont ez a helyzete nagyon felidegesített.
nem csak az, hogy elszórakozta, hanem az is, hogy nem ütötte le valakinek.
Elment az önbizalma. Jót tenne neki egy igazán jó meccs. Görcsös a befejezéseknél. Azt miért nem vetted észre, mikor labdát szerzett? Messi nem bírna 70 meccset végigjátszani, ha 10-011 kilométereket kellene futnia. Nem is megy neki olyan jól a letámadás neki, meg a labdaszerzés. Biztos vagyok benne, hogy sokat szabálytalankodna. Tegnap én is mérges voltam, de csak azért mert szerettem volna, ha a nou campben ünnepelte volna a gyermeke születését. Ezt ő is szerette volna. Nem is kicsit. Sajnálom, hogy sokan csak akkor írnak ide, ha nem sikerül jól játszania.Barcelonakappa írta:Sokáig valóban mentegettem Messit a lazsálása miatt, de amit tegnap is csinált, az én szememben botrányos. A mérkőzés nagy részében valóban csak őt figyeltem, és elképesztő, hogy mások megszakadnak, ez a pali meg csak sétál a pályán.Sajnos Tito sem fogja lekapni, ha nem megy neki, ennél nagyobb bajnak látom, hogy szerintem nincs minden rendben csapaton belül, bizonyos emberek között nagy a feszültség, ami nem sok jót fog szülni.
Azért ennek az ellenpéldáját is láthatjuk. Nem mondom, hogy nekem sem szúrta még ki a szememet, de amíg így játszik és így termel, addig egy rossz szót sem lehet a srácra szólni. Aztán ez a meccs meg tényleg olyan volt, hogy semmi sem jött össze. A helyzetek kimaradtak, ráadásul a csapat a 2. félidőben nem igazán akart már nagyon támadni, ráadásul a végén le is rúgták. Vannak ilyen meccsek.Barcelonakappa írta:Sokáig valóban mentegettem Messit a lazsálása miatt, de amit tegnap is csinált, az én szememben botrányos. A mérkőzés nagy részében valóban csak őt figyeltem, és elképesztő, hogy mások megszakadnak, ez a pali meg csak sétál a pályán.Sajnos Tito sem fogja lekapni, ha nem megy neki, ennél nagyobb bajnak látom, hogy szerintem nincs minden rendben csapaton belül, bizonyos emberek között nagy a feszültség, ami nem sok jót fog szülni.

előre ne mondjunk semmit, majd kiderül, hogy Thiago mit szeret csinálni, mekkora tehetség lesz a fociban.Ordog írta:Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Kis Thiago-t meg isten hozta, nem hiszem h ugyan olyan nagy tehetség lesz mint az apja, de a lényeg, h megvan a baba és egészséges, így Messi továbbra is hozhatja a 100%-os formáját

Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Ha őmaga nem is jön, a csemetét elzavarhatná, hogy gurítson helyette egy párat. Ha csak fele olyan jól tolja majd a zsugát, mint a fater, akkor már adhatjuk neki a szerződést.Deus írta:Kíváncsi leszek rá, hogy holnap játszani fog -e Messi vagy inkább a családdal marad.