Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
???? most komolyan ???herlius írta:Alexis hozta össze a szögletet amiből a gól lett. Az odavágón is az ő szabálytalanságából kaptuk a gólt, szóval ez mindent elmond. Folyamatosan ugyanazokat a hibákat követi el, rosszul helyezkedik, rosszul passzol. Lehet, hogy 2 ember helyett fut, de ezzel sokra most nem megyünk.BritishKnight írta:Bartra és Alexis hogy játszik eddig?
Énis megijedtemMessidona10 írta:Hát azért amikor Samaras üldözte, és elhasalt, kicsit meghűlt bennem a vérMeggyőződésem, hogy a görög nem nyúlt hozzá, és ha a bíró is így látta, volna, akkor hello.
Telloval sokra nem mennénk. Nem meghúzni kell gyorsan, ha nem kis területen megoldani. Villa kéne meglátásom szerint.Gareth Tello írta:Örülnék egy Song-Fabregas cserének, illetve Tello és Villa is jöhet majd.
Nem életbevágóan fontos a meccs, de jó lenne három pontot elvinni Skóciából.
Visca!
Alexis hozta össze a szögletet amiből a gól lett. Az odavágón is az ő szabálytalanságából kaptuk a gólt, szóval ez mindent elmond. Folyamatosan ugyanazokat a hibákat követi el, rosszul helyezkedik, rosszul passzol. Lehet, hogy 2 ember helyett fut, de ezzel sokra most nem megyünk.BritishKnight írta:Bartra és Alexis hogy játszik eddig?
Hát azért amikor Samaras üldözte, és elhasalt, kicsit meghűlt bennem a vérnagyiibarca írta: Bartra jól játszik amit kell megold de semmi plussz nincs a játékába.
Alexis meg hozza a formáját csak egy kapufa megint nem volt szerencséje.....
szegény srác
a bírót illetően igazad van, én sajna egy kapufát láttam, de sokszor elakad a stream nyilván te láttad jól. amit a fiúk tesznek az viszont szerintem nem minden, főleg ami a minőséget illeti.herlius írta:A szinvonal nem a Barca miatt alacsony, hanem a favágók miatt. A srácok mindent megtesznek (amúgy én 2 kapufát számoltam), és a bírói ellenszél ellenére is simán vezethetnénk.mess2009 írta:az történt, hogy megkaptuk a szokásos szöglet gólunkat, egyébként pedig lassu és körülményes a csapat, egy halovány kapufa és más semmi.
Messit kivették a játékból, olyan védőfal van amin esélyük sincs ilyen lassu passzolgatásokkal átmenni.
ez kevés lesz, valaminek változni kell, ha keresni akarunk valamit. még az is elszomorít, hogy ennek a mecsnek a szinvonala sehol a tegnapi Real meccshez képest...sajnos.
gondoltam meghúzzák a váratlant, vagy esetleg tanultak a múltkori meccsből és nem csak tologatják a labdát, hanem nekik rohannak izomból, hogy később ne kelljen agyvérzést kapnomrecrea írta: Ezt így idén hogyan?Gondolom a magas odds miatt.
Bartrát nehéz megítélni mert a Celticnél akár 2és fél percet is volt a labda 45ből,Alexisnek volt egy kapufája,azonkívül a szokásosBritishKnight írta:Bartra és Alexis hogy játszik eddig?
Bartra jól játszik amit kell megold de semmi plussz nincs a játékába.BritishKnight írta:Bartra és Alexis hogy játszik eddig?
esetleg küldenél meghívókódot a corvyharc@gmail.com -ra? köszönöm szépenmarci6p írta:ha még aktuális én itt nézem:ktm írta:koszi, eddig ez a legjobb.
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=4
Bartranak nincs sok dolga de amúgy jó és Alexis sem olyan szürke mint szokott lenni és volt egy kapufája.BritishKnight írta:Bartra és Alexis hogy játszik eddig?
A szinvonal nem a Barca miatt alacsony, hanem a favágók miatt. A srácok mindent megtesznek (amúgy én 2 kapufát számoltam), és a bírói ellenszél ellenére is simán vezethetnénk.mess2009 írta:az történt, hogy megkaptuk a szokásos szöglet gólunkat, egyébként pedig lassu és körülményes a csapat, egy halovány kapufa és más semmi.
Messit kivették a játékból, olyan védőfal van amin esélyük sincs ilyen lassu passzolgatásokkal átmenni.
ez kevés lesz, valaminek változni kell, ha keresni akarunk valamit. még az is elszomorít, hogy ennek a mecsnek a szinvonala sehol a tegnapi Real meccshez képest...sajnos.
Ezt így idén hogyan?TT írta:ugrott is a mixem, mert félidei vezetésre raktam![]()
leírom. semmiről nem maradtál le! olyan mintha többen lennének a skótokBritishKnight írta:Sajnos csak most tudtam bekapcsolódni a meccsbe.Valaki röviden leírja mi történt eddig a meccsen?
Mert lepattan a buszról amit beparkoltak a kapujuk elé.Vakmacska írta:miért nem próbálkoznak átlövésekkel?