Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aszonta, hogy a tollát rágcsálta, arra nyomott vmi "kimutathatatlant"Deus írta:
btw, Hannah hogy ölte meg Price -t? Nem volt benne méreg a szervezetében...
Imdb-t nagyon sokszor láttam már tévedni (a hivatalos premiert egy héttel későbbre datálták, kavartak, hogy melyik héten nem lesz epizód), szóval nem életbiztosítás az semDeus írta: Én nem a feliratot nézem meg, hanem az IMDB -t, mert ott van kiírva a hivatalos időpont. Ha egy epizód korábban kerül fel a torrentre, mint IMDB időpontja, akkor az tuti hogy kamu.
Én nem a feliratot nézem meg, hanem az IMDB -t, mert ott van kiírva a hivatalos időpont. Ha egy epizód korábban kerül fel a torrentre, mint IMDB időpontja, akkor az tuti hogy kamu.sjd írta: Ilyenkor érdemes előtte csekkolni valamelyik feliratos oldalon, hogy van-e már angol felirat hozzá. (Általában elég gyorsan felkerülnek) Ha nincs, akkor fake.
Egyébként meg gyakorlatilag soha nem szivárog ki előbb egy rész, az új sorozatokból/évadnyitókból szokott felkerülni egy webrip a vártnál korábban.
Ilyenkor érdemes előtte csekkolni valamelyik feliratos oldalon, hogy van-e már angol felirat hozzá. (Általában elég gyorsan felkerülnek) Ha nincs, akkor fake.messideco írta:Nyugi, nem csak te jársz így... Sajnos mindig vannak ilyen tréfás kedvű egyének.
Valóban? Tényleg, bakker, akkor valami kamu 8. részt töltöttem le.messideco írta:IgenEz a legújabb rész.
Köszi, de ez a 7. részhez felirat.Deus írta:http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... emistry-huFernando írta:Dexterhez van már felirat valahol?
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... emistry-huFernando írta:Dexterhez van már felirat valahol?
Nincs, és a WD-hez se. Majd esteFernando írta:Dexterhez van már felirat valahol?
Nagyon sarkítva így is lehet értelmezni, viszont a lényeg sikkad így el a sorok között. Mégpedig az, h az alapvetően sablon részek csak egy váz. Mivel kb epizódonként egy komoly beteg (+család), néhány gyorsan letudott páciens és némi "csapatépítő tréning" House módra. Nagyjából ez a felállás. Viszont amitől mégis érdekes tud lenni és fenntartja az érdeklődést, azt maga a cselekmény eközben. Mivel két egyforma eset nincs és igen komolyakat vajúdnak a megoldásokon, ráadásiul ez alaposan nyakon van öntve az egyedi Ház style-lal és öntörvényű kivitelezéseivel. Vmint ahogy manipulálja az embereket és egyáltalán, ahogy bánik mindenkivel és ezáltal amilyen hatással van a többiekre. Plusz azért a többi szereplő sem csak azért van, h kilegyen a létszám, nekik is megvannak a maguk érdekességei, eseményei. Uh lényegében igen, a részek kb 75%-ának ugyanaz a váza, de mégsem unalmas, mert amivel kitöltik, az önmagáért beszél. És tényleg, a doki karaktere piszokul el van találva és igazán egyedi.Zaen írta:Ezt a House felhajtást sose értettem.
Tehát van benne egy igazán jó, néhány viszonylag jó karakter, és a maradék töltelék, a részek alapvetően sablonosak (amit én láttam a sorozatból ezt vontam le, és ezt többen is megerősítették már), a háttér szál pedig kb. annyiban merül ki, hogy szedi-e a Vicodint vagy sem, illetve, hogy együtt van-e azzal a főorvos csajjal vagy sem (jó persze durván lesarkítva). Ráadásul a sorozat színvonala a végefelé le is esett...
Lehet nincs igazam, meg persze ízlések és pofonok, de több ismerősön is dícsérte, és ezért néhanapján megnéztem belőle pár részt a TV-ben, és ezt sikerült levonnom belőlük.
Basszus, én meg letöltöttem mindet.soadroli írta:Fake, ott írják kommentben. Pedig már kezdtem örülniZaen írta: Szerk.: Miért van már fennt a kalózöbölön a hétvégi Dexter, Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, TWD stb.?
Fake, ott írják kommentben. Pedig már kezdtem örülniZaen írta: Szerk.: Miért van már fennt a kalózöbölön a hétvégi Dexter, Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, TWD stb.?
Egyszer belenéztem az egyik ilyen helyszínelős sorozatba kíváncsi voltam rá.sjd írta:Én eleve utálom az epizodikus sorozatokat, egyszerűen bármennyire is ajánlják a CSI-t...Zaen írta:
100%-ban adom, nekem a Supernatural ami kivétel ez alól (mert azért ott is van egy séma). Egyébként ezért lehet páran megköveznek, de nekem ami az epizodikus sorozatoknak a "legalja", azok a szitkomok. Szinte minimál történet, semmi érdekes fordulat, csak a számomra erőltetett és sokszor kínosan gyenge poénok az idegesítő, előre felvett nevetéssel. Amire nem is tudom miért van szükség, mert ha valaki viccesnek gondolja az adott poént, akkor nevet, nem kell rávezetni, hogy na most ez itt egy vicc volt..sjd írta:Én eleve utálom az epizodikus sorozatokat, egyszerűen bármennyire is ajánlják a CSI-t, Criminal Minds-ot stb., engem lehetetlen rávenni, hogy megnézzek bármit is, amiben részről-részre ugyanazt csinálják gyakorlatilag. Ráadásul ilyenkor a legrosszabb, amikor hasraütésszerűen valami random átívelő szálat beleerőltetnek. (btw, Dexter nem egyszer akart elmenni ebbe az irányba)Zaen írta:
Kész csoda ez alapján, hogy a PoI-t nézem, de abban is inkább a high concept részét szeretem.
House-ból egy részt láttam még iszonyat régen, de annak alapján csodálkozom, hogy oldalakat lehet sárgázni róla.
persze, az sem egy nagy sorozat. lényegében minden rész totál sablonos. jön egy beteg, senki nem tudja mi baja, mindent megcsinának rajta, aztán jön az agy és mindent megold.sjd írta: House-ból egy részt láttam még iszonyat régen, de annak alapján csodálkozom, hogy oldalakat lehet sárgázni róla.