USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.12. 22:59:06

miihii írta:
kanty írta:
Semleges nézőknek jó meccs volt. Vick-et sajnálom, remélem sokat nem kell kihagynia. A rookie srác nem volt rossz, sajnáltam is, hogy volt az a szerencsétlen labdavesztése.
A cowgirls pedig behúzta, de szégyen is lett volna, ha ezt nem nyerik meg.
Giants vereségért kár, de még így is vezeti a csoportját a bajnok.
Semleges nem lehetsz, h így hívod őket :?
Am miért lett volna szégyen? Ez a rapszódikus, évek óta csetlő-botló Dallas sajnos nem akkora nagy kaland, h olyan nagyon égő lett volna egy zakó Phillyben.
Most éppen kijött a lépés, mindenből jól jöttünk ki. Legalábbis most a PHI volt a mi szerepünkben, de sztem ez pünkösdi királyság lesz. Egy nagyon fontos győzelem volt, de amik most sikerültek egy meccsen, csak néztem
:shock: Aztán most majd jöhet a szokásos formula, két meccs alatt lenullázzuk a mostani győzelmet a szerencsétlenkedésekkel... :roll:

Mivel Vick a kedvenc játékosom, remélem mielőbb rendben lesz és formába lendül. Mondjuk ettől függetlenül persze kapjanak ki mindig :P
Giants-nek szurkolok.
Csoportrangadó volt, ezért viszonylag semlegesként néztem a meccset.

Vick megsérült, bejön egy újonc irányító, akit harmadik körben drafoltak, plusz még az Eagles-nek idén sem megy annyira, ezért mondtam, hogy szinte kötelező volt behúzni a Dallas-nak. Ha nem nyertek volna, akkor a kritikusok joggal jöhettek volna azzal, hogy egy újabb ki nem használt lehetőség volt vendég szempontból ez a meccs. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.11.12. 22:55:20

Andrew Bynumról ugyanis végre konkrét információk láttak napvilágot. Volt egy kis visszaesés az állapotában, ezért tovább tolódik visszatérése. Egyelőre nagyon könnyű, kondíciót fejlesztő tréningeket végezhet, és egy-két héten belül kezdhet bele komolyabb, de még mindig csak állóképességet adó gyakorlatokba. Ha nem történik további visszaesés az állapotában, akkor december 10-én kezdheti meg a rendes kosáredzéseket. A Philadelpia Sixers hivatalos közleménye szerint innentől számítva 1-4 hét, mire minden szempontból formába hozzák, úgyhogy előreláthatólag csak a következő év januárjában mutatkozik be a középjátékos új csapatában.

Kép
Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.12. 22:54:11

Lassan már én is úgy vagyok vele, hogy kapjunk ki mindig. Ez az év már úgyis ismét kuka, legalább jó helyen draftolnánk, mert szükség is van rá.
De ahogy ismerem a csapatot valahova 8-8 körülre összehozzák a szezont, és valahol a közepén húzunk.

Reid bácsi alighanem kalap kabát 14 év után. Furcsa lesz a dagi nélkül nézni Eagles meccset.
miihii
KHAL

2012.11.12. 22:46:26

kanty írta:
Semleges nézőknek jó meccs volt. Vick-et sajnálom, remélem sokat nem kell kihagynia. A rookie srác nem volt rossz, sajnáltam is, hogy volt az a szerencsétlen labdavesztése.
Semleges nem lehetsz, h így hívod őket :?
Am miért lett volna szégyen? Ez a rapszódikus, évek óta csetlő-botló Dallas sajnos nem akkora nagy kaland, h olyan nagyon égő lett volna egy zakó Phillyben.
Most éppen kijött a lépés, mindenből jól jöttünk ki. Legalábbis most a PHI volt a mi szerepünkben, de sztem ez pünkösdi királyság lesz. Egy nagyon fontos győzelem volt, de amik most sikerültek egy meccsen, csak néztem
:shock: Aztán most majd jöhet a szokásos formula, két meccs alatt lenullázzuk a mostani győzelmet a szerencsétlenkedésekkel... :roll:

Mivel Vick a kedvenc játékosom, remélem mielőbb rendben lesz és formába lendül. Mondjuk ettől függetlenül persze kapjanak ki mindig :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.12. 22:33:49

miihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS 8)

Csoportrangadó, mindkettőnek égető a győzelem, egyik sincs parádés formában, uh minden adott egy kőkemény, harcos meccshez.
Én még egy döntetlent is kinézek ebből 8)

Közben megszakadt a Falcons veretlensége is, a Saints elkente a szájukat :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.11.12. 20:03:33

Asszem idáig november közepéről volt szó...

Kevin Love (hand) is targeting a return in early December, according to Wolves owner Glen Taylor.

Duplán rossz hír:
1. Keeper fantasy.
2. Bírom a Wolves-t, szurkolok nekik, hogy valahogy ott legyenek a PO-ban.
neobarca írta:Friss, ropogós hír:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/12 ... i_lakers_9
Lesz ám itt Sótájm Lékörsz.

Vagy nem :mrgreen:

Mivel nem vagyok Lakers-fan, így örülök, hogy D'Antoni lett az edző, nem azt mondom, hogy lehetetlen, de elég nehéz lesz vele bajnokságot nyerni.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.12. 13:26:24

Bob_Marley írta:Szerintem nincsenek meg az emberek a rendszeréhez, de meglátjuk.
Rohadt hosszú a szezon, eltelik pár meccs lehet valami képet kapni D'Antoni és munkásságáról, én nem nagyon szeretem a csávót, amit ő képvisel, az kb a streetball szint, de az is igaz, hogy NY-ban azért a védelem is javult alatta, de pl LA-ben nem tudom kik fognak le-fel rohangálni?Nash meg Kobe??Vagy Jamison??Nincsenek olyan hú de gyorslábúak a Lakersben, hogy menjen itt a 7-8 mp-s támadás, kíváncsi vagyok mi fog kisülni a dologból.
Igaz, a gyorsaságra nem is gondoltam. Akkor egy lassabb dobjunk miedenhonnan csak több legyen mint amit kapunk szisztéma lesz sztem.
Abban viszont cáfolnálak, hogy összerakta nálunk a védekezést. Lehet 2 éve igen, de előző szezonban többek között amiatt repült. Nézd meg most a Knicks védelmét. Ég és föld...
De az a múlt. Koncentráljunk a jelenre. Kíváncsi vagyok rá, mennyire fogják elfogadni a sztárok... Olimpián állítólag jól osztotta az észt. De ha jól tudom ott csak segédedző volt...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.12. 11:52:09

miihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS 8)

Csoportrangadó, mindkettőnek égető a győzelem, egyik sincs parádés formában, uh minden adott egy kőkemény, harcos meccshez.

Rohadtul nem tudott érdekelni a két unalmas, gyenge csapat meccse, főleg, hogy idén már az 5. Cowboys-meccset adták...

Viszont előtte a Saints-Falcons!!! Wááááá

Aki szereti ezt a sportot, az töltse le, nézze meg, minden volt itt, óriási hangulat, óriási meccs :D Ennyit a veretlen Atlantáról, és a 0-4 után leírt Saintsről...oké, a PO már elment, mert ha most még a Raiders ellen fel is jövünk 5-5-re, de utána 49ers otthon, Falcons idegenben, Giants idegenben, Bucs otthon, Cowboys idegenben, Panthers otthon. Ezekből összesen 1 vereség férne bele, az meg irreális. Javulgat a védelem, a red zone-ban mindenképp, illetve Ivoryvel van futójátékunk is :D Who dat say they gonna beat them Saints? :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.12. 11:42:50

Mondjuk ha Phil Jackson 10-et kért, és az sok, akkor D'antoni hogy kap 12-t, azt nem értem :P
Na de reméljük alkot valamit ezzel a csapattal. Ami valószínű, hogy Nash nem lesz kihasználatlan az ő kezei alatt, de kíváncsi vagyok hogy mi fog ebből kialakulni
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.12. 11:30:48

Hát nagyon kíváncsi vagyok, D1Antoni rendszeréhez megvannak a Lakersben az emberek... Nálunk megbukott, kíváncsi vagyok mire megy a nyugati parton...
Dupla juhúúú.!:D
Egyrészt így kevésbé lesz félelmetes a Lakers. D'Antoni nagy csapatnál még nem bizonyított.
Másrészt fantasy-ban Nash értéke már a hír megjelenésekor minimum másfélszeresére ugrott.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.12. 11:11:51

Hát nagyon kíváncsi vagyok, D1Antoni rendszeréhez megvannak a Lakersben az emberek... Nálunk megbukott, kíváncsi vagyok mire megy a nyugati parton...
Szerintem nincsenek meg az emberek a rendszeréhez, de meglátjuk.
Rohadt hosszú a szezon, eltelik pár meccs lehet valami képet kapni D'Antoni és munkásságáról, én nem nagyon szeretem a csávót, amit ő képvisel, az kb a streetball szint, de az is igaz, hogy NY-ban azért a védelem is javult alatta, de pl LA-ben nem tudom kik fognak le-fel rohangálni?Nash meg Kobe??Vagy Jamison??Nincsenek olyan hú de gyorslábúak a Lakersben, hogy menjen itt a 7-8 mp-s támadás, kíváncsi vagyok mi fog kisülni a dologból.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.12. 09:41:58

Friss, ropogós hír:

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.11. 23:30:03

Helyesen az PHILLY - cowgirls :D

Bár úgy néz ki a 4 falember után Vick is kilőve...szal simán nyerhettek.

Na erre a meccsre most mit tudjak mondani? Egyik csapat rosszabb, mint a másik...kát, hogy mi képesek vagyunk ennek a hulladék Dallasnak is meccset adni, mert még hulladékabbak vagyunk...zseniális.
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.11. 23:01:18

miihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS
Én nagyon várom! Remélem Vick és a támadósor összeszedi magát. :twisted:
Kép
miihii
KHAL

2012.11.11. 22:48:51

Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS 8)

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.11. 14:10:23

Ronaldinho&Barca írta:
REMY írta:Jackson visszatérne !!!

óó jeeee 8)
Bárcsak, adná az ég! :) Vele aztán tényleg egy gyűrű esélyes alakulat lenne a csapat. Milyen szép is lenne, vissza jönne 2-3 évre, amíg itt van Nash, Kobe, Metta, Gasol.. és akkor nyernének 1-2 gyűrűt. :)

Amúgy elég sok helyen lehet olvasni, hogy mi lesz Nashel, ha vissza tér a mester. Szerintem bőven fognak találni olyan taktikát, ahol szerves része lesz Nash, egy olyan játékost, mint őt, hülyék lesznek elpazarolni..
És se hinném, hogy Jakcson nem tudna kitalálni valami olyat, ahol Nash értékeit kihasználná a csapat.
Sokan mondtátok, hogy Bryant miatt ment el Jackson, akkor most hogyhogy visszajönne?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.11.11. 13:57:57

REMY írta:Jackson visszatérne !!!

óó jeeee 8)
Bárcsak, adná az ég! :) Vele aztán tényleg egy gyűrű esélyes alakulat lenne a csapat. Milyen szép is lenne, vissza jönne 2-3 évre, amíg itt van Nash, Kobe, Metta, Gasol.. és akkor nyernének 1-2 gyűrűt. :)

Amúgy elég sok helyen lehet olvasni, hogy mi lesz Nashel, ha vissza tér a mester. Szerintem bőven fognak találni olyan taktikát, ahol szerves része lesz Nash, egy olyan játékost, mint őt, hülyék lesznek elpazarolni..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 13:19:42

Eazzy írta:Bob azért ez komoly, hogy a jövőből írtál egy hszt :D (legalábbis nálam 11. 4h az időpont a hsz-ednél :D )
Kicsit meg is zuhantam anyagilag sokat elvitt a tervezés meg fejlesztés, kénytelen vagyok ebayen árulni a fluxuskondenzátort :lol:

MKG 25 pont 12 pattanó, nincs kérdésem :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ma1lX5c9 ... re=g-all-u
Továbbra sem tud dobni, de ebben az emberben akkora akarat van, s iszonyat atletikus, imádom a csávót, nagyon jól használja a testét, keresi a kontaktot, gyors, remek védő, abszolút all-around játékos.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2012.11.11. 13:10:01

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.11. 12:12:17

Na ahogy gondoltam jött is a rosszabb meccs ET-től. Csak 8 pont, viszont 12 pattanó megint azért ebben a pattanózásban mint 2-es elég brutál számokat hoz...
De egyébként annyira nem vészes ez a 8 pont, mivel mindenki más meg termelt. Holiday és a két Young is 16 pont Wright 15 pont, Hawes dd, 12 ponttal.
Hihetetlen Collins mennyire elosztja a terhelést. Tudja jól, hogy Turnerre nem bízhat meccsenként 20 befejezést, mert abból nyögvenyelés lesz, és szépen elosztja a dolgokat.
Bele se merek gondolni, hogy egy egészséges Bynummal milyen csapatot építene Collins. Nagy mágus az biztos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.11. 03:43:14

off:
Írtam már ott is, de küldtem egy ajánlatot, gondolkozz el rajta :D Én assistot kapok te meg a pontokhoz kapcsolódban nyersz mindenhol :D

On:
Biedrins mire gondolt? :D Nem az hogy rövid volt, hanem konkrétan mellédobta.
Most látom hogy mai játszunk, hell yeah :D
Ma viszont szerintem maradok, valaki még? (nem hiszem hogy a Celtics miatt :P de más miatt ?)
Van egy két jó csörte:
Raptors-Sixers, Bulls-Minny, Blazers-Spurs, GSW-Nuggets

Mi meg nagyon kíváncsi vagyok most mit kezdünk az Ellis-Jennings párossal, plusz múltkor a pattanózás is siralmas volt ellenük.

És hogy Tocynak is tetsszen a dolog, Rondo picit lazán csak annyit mondott, szerinte nem maradna le nagyon Bolt mögött egy futóversenyen :D 100on lehet kikapna de 40en nem :lol:
Barbosával szoktak edzéseken fogadni futóversenyeken, mert csak ő ellenfél :mrgreen: Jó mondjuk mire PP elindul, Rondo már a zuhany alatt van, s leadott 3 interjút :D De Piercet már nem gyorsasága miatt szeretjük.De a többiek se nagyon tudják tartani a lépést vele, s ez az egész NBA mezőnyre igaz.

szerk: Vicces a rendszer, ezt a hsz-t még november 10-én írtam 19 óra magasságában, de ezek szerint kiemelt topik lett az USA 8) és ez van mindig legelől :D Game elintézte, így legalább hasznát vesszük annak hogy 10ezer+ hsz-n keresztül ostobaságokat írt :lol:

Phil Jackson has signed a 3 year contract with the LA Lakers, Sources tell Y! Sports.” Nem :mrgreen:
Mi meg nyertünk a Bucks ellen, Rondonak tovább folytatódott a sorozata, bár rezgett a léc, 10 assist az elég gyenge tőle :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.11. 05:30:55-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.11. 02:27:16

Kalap1988 írta:Ha más nem, legalább annak szurkolok, amíg össze nem áll a csapat, hogy Rajon megdöntse Magic rekordját :D Még 17 meccs...
Milyen rekordot? :)
Bob_Marley írta: Ma viszont szerintem maradok, valaki még? (nem hiszem hogy a Celtics miatt :P de más miatt ?)
Van egy két jó csörte:
Raptors-Sixers, Bulls-Minny, Blazers-Spurs, GSW-Nuggets
Én vagyok, de egyik sem talált :D

Pistons - Rockets meccset nézek, Harden 0/3 FG, megint a büntetőiből él az ember.

76ers - Raptors 2. negyed meg nem lehetett gyenge, 32-7... :D

Bob, hogy a fenébe írtál 3:43kor hsz-t? :-k :mrgreen:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.11. 01:00:17

Bob azért ez komoly, hogy a jövőből írtál egy hszt :D (legalábbis nálam 11. 4h az időpont a hsz-ednél :D )
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.11. 00:49:21

"Phil Jackson met with LAL GM Mitch Kupchak & Exec VP Jim Buss today. They plan to meet again in a couple days."

Na a végén tényleg Phil bácsi lesz :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.10. 21:03:13

Hát futóversenyben Westbrookot azért megnézném Rondo ellen :D Így belegondolva mi kifejezetten lassú csapat vagyunk, egy ilyen versenyszámban talán Cole-t kellene neveznünk :D
Válasz küldése