Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Giants-nek szurkolok.miihii írta:Semleges nem lehetsz, h így hívod őketkanty írta:
Semleges nézőknek jó meccs volt. Vick-et sajnálom, remélem sokat nem kell kihagynia. A rookie srác nem volt rossz, sajnáltam is, hogy volt az a szerencsétlen labdavesztése.
A cowgirls pedig behúzta, de szégyen is lett volna, ha ezt nem nyerik meg.
Giants vereségért kár, de még így is vezeti a csoportját a bajnok.![]()
Am miért lett volna szégyen? Ez a rapszódikus, évek óta csetlő-botló Dallas sajnos nem akkora nagy kaland, h olyan nagyon égő lett volna egy zakó Phillyben.
Most éppen kijött a lépés, mindenből jól jöttünk ki. Legalábbis most a PHI volt a mi szerepünkben, de sztem ez pünkösdi királyság lesz. Egy nagyon fontos győzelem volt, de amik most sikerültek egy meccsen, csak néztem
Aztán most majd jöhet a szokásos formula, két meccs alatt lenullázzuk a mostani győzelmet a szerencsétlenkedésekkel...
![]()
Mivel Vick a kedvenc játékosom, remélem mielőbb rendben lesz és formába lendül. Mondjuk ettől függetlenül persze kapjanak ki mindig
Semleges nem lehetsz, h így hívod őketkanty írta:
Semleges nézőknek jó meccs volt. Vick-et sajnálom, remélem sokat nem kell kihagynia. A rookie srác nem volt rossz, sajnáltam is, hogy volt az a szerencsétlen labdavesztése.
A cowgirls pedig behúzta, de szégyen is lett volna, ha ezt nem nyerik meg.
Giants vereségért kár, de még így is vezeti a csoportját a bajnok.
Semleges nézőknek jó meccs volt. Vick-et sajnálom, remélem sokat nem kell kihagynia. A rookie srác nem volt rossz, sajnáltam is, hogy volt az a szerencsétlen labdavesztése.miihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS
Csoportrangadó, mindkettőnek égető a győzelem, egyik sincs parádés formában, uh minden adott egy kőkemény, harcos meccshez.
Én még egy döntetlent is kinézek ebből
Közben megszakadt a Falcons veretlensége is, a Saints elkente a szájukat
Lesz ám itt Sótájm Lékörsz.neobarca írta:Friss, ropogós hír:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/12 ... i_lakers_9
Igaz, a gyorsaságra nem is gondoltam. Akkor egy lassabb dobjunk miedenhonnan csak több legyen mint amit kapunk szisztéma lesz sztem.Bob_Marley írta:Szerintem nincsenek meg az emberek a rendszeréhez, de meglátjuk.
Rohadt hosszú a szezon, eltelik pár meccs lehet valami képet kapni D'Antoni és munkásságáról, én nem nagyon szeretem a csávót, amit ő képvisel, az kb a streetball szint, de az is igaz, hogy NY-ban azért a védelem is javult alatta, de pl LA-ben nem tudom kik fognak le-fel rohangálni?Nash meg Kobe??Vagy Jamison??Nincsenek olyan hú de gyorslábúak a Lakersben, hogy menjen itt a 7-8 mp-s támadás, kíváncsi vagyok mi fog kisülni a dologból.
Rohadtul nem tudott érdekelni a két unalmas, gyenge csapat meccse, főleg, hogy idén már az 5. Cowboys-meccset adták...miihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS
Csoportrangadó, mindkettőnek égető a győzelem, egyik sincs parádés formában, uh minden adott egy kőkemény, harcos meccshez.
Dupla juhúúú.!:Dneobarca írta:Friss, ropogós hír:
Hát nagyon kíváncsi vagyok, D1Antoni rendszeréhez megvannak a Lakersben az emberek... Nálunk megbukott, kíváncsi vagyok mire megy a nyugati parton...
Szerintem nincsenek meg az emberek a rendszeréhez, de meglátjuk.neobarca írta:Friss, ropogós hír:
Hát nagyon kíváncsi vagyok, D1Antoni rendszeréhez megvannak a Lakersben az emberek... Nálunk megbukott, kíváncsi vagyok mire megy a nyugati parton...
Helyesen az PHILLY - cowgirlsmiihii írta:Remélem minél többen nézitek az amcsifocit, mert igen kemény párosítás van ma estére: Philly- DALLAS
És se hinném, hogy Jakcson nem tudna kitalálni valami olyat, ahol Nash értékeit kihasználná a csapat.Ronaldinho&Barca írta:Bárcsak, adná az ég!Vele aztán tényleg egy gyűrű esélyes alakulat lenne a csapat. Milyen szép is lenne, vissza jönne 2-3 évre, amíg itt van Nash, Kobe, Metta, Gasol.. és akkor nyernének 1-2 gyűrűt.
Amúgy elég sok helyen lehet olvasni, hogy mi lesz Nashel, ha vissza tér a mester. Szerintem bőven fognak találni olyan taktikát, ahol szerves része lesz Nash, egy olyan játékost, mint őt, hülyék lesznek elpazarolni..
Bárcsak, adná az ég!
Kicsit meg is zuhantam anyagilag sokat elvitt a tervezés meg fejlesztés, kénytelen vagyok ebayen árulni a fluxuskondenzátortEazzy írta:Bob azért ez komoly, hogy a jövőből írtál egy hszt(legalábbis nálam 11. 4h az időpont a hsz-ednél
)
Milyen rekordot?Kalap1988 írta:Ha más nem, legalább annak szurkolok, amíg össze nem áll a csapat, hogy Rajon megdöntse Magic rekordjátMég 17 meccs...
Én vagyok, de egyik sem találtBob_Marley írta: Ma viszont szerintem maradok, valaki még? (nem hiszem hogy a Celtics miattde más miatt ?)
Van egy két jó csörte:
Raptors-Sixers, Bulls-Minny, Blazers-Spurs, GSW-Nuggets