2012.11.07. 23:10:15
Hát igen: nevetséges gólokat kapunk.
Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk.
Semmi elképzelés nem volt ma a játékunkban. Kényelmes passzolgatás, majdcsak sikerül valami. De nem sikerült. És egyre tanácstalanabbak lettek a fiúk. Nem mert senki lőni távolról. AMikor meg igen, akkor azok elég gyatrák voltak.
A kapus remekelt, bár olyan sok védenivalója nem volt sajnos. Volt 3 kapufánk, 3-4 nagy bravúrja.
A cselszkijt tavaly jobban megizzasztottuk.
Sajnos én azt éreztem a 2. félidőben, hogy ők sem hittek abban, hogy itt lehet még valamit tenni.
Akkor ébredtek fel, mikor Messi betalált.
Ha végig úgy fociztak volna, mint az uccsó 5 percben, akkor simán nyerünk.
Én fél éve mondogatom: hol vannak az átlövések? Miért nem próbálkoznak?
Betömörülés ellen a kicsalogatás a jó fegyver. Hiába volt nálunk a labda, ők nem jöttek ki.
Kitoltuk a szélre, na és? Ha beadjuk kifejelik, ők a nagyobbak. És ők ott lehetnek nyolcan is a kapujuk előtt, mi nem. Ezzel tisztában voltak.
Ergo: marad az, hogy lekontrázzuk őket.
Egy-két próbálkozás volt ebből.
Egy volt Alvesnál, mikor ippeg hogy lemaradt róla, egy meg Messi felé. Ezekre emlékszem. És elég veszélyesek is voltak.
Akárhogy is: valamit ki kell találni a bunkerfoci ellenszeréül. Mert ez így harmatgyenge lesz. És lehet nálunk 80%-ban a laszti, meg passzolhatunk 5000-ret egy meccsen, ha csak 5-6 kapralövésünk van, az ellen meg 3-ból kettőt berúg.