2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így gondolom. Nincs ezzel probléma, de azért az isten óvjon minket tőle, hogy vmiért hosszútávon neki kelljen védenie.Capon írta:Szerintem Pinto jelenléte nem is annyira a pályán számít(hat) sokat, mert ugye védeni ritkán látjuk, hanem az öltözői hangulatban. Jó arcnak tűnik aki mindenkivel jóban lehet és akinek nem kell kétszer mondani ha valakit heccelni kell.
37 éves 2 évet hosszabbított elég nagy a valószínűsége, hogy innen vonul vissza.
Mint karaktert nagyon bírom Pintot, de így továbbra is két nokedli kapusunk lesz.ab1daL írta:Mivel nincs topicja, ezért ide írom: Pinto 2014-ig hosszabbít a klubbal!
Nem hiszem, hogy bárki megszólta volna ha bemegy (ha csak Én nemWolfy11 írta:Ha meg gól, akkor a mai nap is nem másról szólhatna mint VV fikázásáról.Capon írta:Rémesen rossz 11-es volt, oktatófilmbe illően rosszul rúgta a Levante játékos, de még volt egy duplázás is a kipattanóra ami ugyan csak megpattant, de VV-nek ott kellett lennie.![]()
Amúgy meg kezd belejönni az öreg, több ilyet Victor
Ha meg gól, akkor a mai nap is nem másról szólhatna mint VV fikázásáról.Capon írta:Rémesen rossz 11-es volt, oktatófilmbe illően rosszul rúgta a Levante játékos, de még volt egy duplázás is a kipattanóra ami ugyan csak megpattant, de VV-nek ott kellett lennie.
Hisz még nem láttad elégszer leírva hogy miért.Yaya(07-10) írta:azon tűnődöm, hogy szerencsétlen mivel váltott ki ekkora ellenszenvet az emberekből?...
Mint ahogy az általad említetteket sem lehet lemérnishutterisland írta:azért azt, hogy ő a világ legjobbja 1v1-ben, úgysem lehet lemérni.
lehet, hogy mondjuk valdes egy bajnokság alatt 25 gólt kap 1v1-ből, míg mittudomén egy dudu aouate meg 50-et...de valdesre 50x viszik rá ziccerben, dudura meg 100x.
viszont az utóbbi években azért sokkal kevesebb ziccert fog, mint amennyire ez a skillje ki van emelve, általában szerencsénk van, ha telibe lövik.