Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.14. 18:09:35

Tunce3y írta:Sziasztok!
Valaki aki nézte a Premier League összefoglalót és tudja a heti kérdésre a választ segíthetne nekem!
MELYIK JÁTÉKOS NEM SZERZETT MÉG GÓLT MOSTANI CSAPATÁBAN TÉTMÉRKŐZÉSEN A KORÁBBI KLUBJA ELLEN?
CARLOS TÉVEZ
FERNANDO TORRES
ROBIN VAN PERSIE
KEVIN NOLAN
Köszönöm a segítséget előre is!!!
Torres
Tunce3y
Barça B

2012.11.14. 17:43:41

Sziasztok!
Valaki aki nézte a Premier League összefoglalót és tudja a heti kérdésre a választ segíthetne nekem!
MELYIK JÁTÉKOS NEM SZERZETT MÉG GÓLT MOSTANI CSAPATÁBAN TÉTMÉRKŐZÉSEN A KORÁBBI KLUBJA ELLEN?
CARLOS TÉVEZ
FERNANDO TORRES
ROBIN VAN PERSIE
KEVIN NOLAN
Köszönöm a segítséget előre is!!!
PCsabi
aka Game90

2012.11.13. 22:39:04

Gareth Tello írta: Ha már Walcott: http://www.youtube.com/watch?v=iGIok-Wzlro
Most nézem, hogy összesen 14-et ( :D ) passzolt a meccsen, 93%-os pontossággal, ebből kettő assziszt.
Xavi, who?
:mrgreen:

Hodgson büdös fejét meg szétverném egy vidrával, muszáj volt neki erőltetnie Wilshere-t, állítólag megsérült az angolok edzésén és kihagyja a Spurs elleni meccset.

GT, mondjuk ti is jól álltok a sérültekkel... Főleg Lennon hiányzása jönne jól, ha játszana, tuti, hogy bohócot csinálna Santos-ból/Vermaelen-ből.

GoonerTalk #THFC have injury doubts ahead of Saturday's NLD at the Emirates. Walker, Defoe & Lennon big doubts. Kaboul, Parker & Assou-Ekotto out.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.13. 16:44:23

Game90 írta:Nem szeretem az ilyen összehasonlítgatásokat, de ha már mindenki (köztük én is) elvan ájulva Hazard-tól (ok, Hazard-nak ez az 1. PL szezonja, Walcott statját meg erősen megdobja a Reading elleni meccs):

Eden Hazard: 19 meccs, 4 gól, 7 assziszt (15/38 shot on goal)
Theo Walcott: 14 meccs, 8 gól, 6 assziszt (12/22 shot on goal)

Mondjuk aki nézi a meccseket, az láthatja, hogy mennyivel jobb/hasznosabb játékos a belga.
Ha már Walcott: http://www.youtube.com/watch?v=iGIok-Wzlro
Most nézem, hogy összesen 14-et ( :D ) passzolt a meccsen, 93%-os pontossággal, ebből kettő assziszt.
Beadások: 18. :D
Akárki is lesz a balhátvédünk jövő héten, nem lesz könnyű dolga ellene.

Táblázat: jók vagyunk az 1-gyel. :lol:

És amiről már írtam: Tottenham's pass completion v Man City was their lowest in a PL game since the home fixture v Arsenal in 2009-10. Incomplete.
PCsabi
aka Game90

2012.11.12. 21:47:29

Nem szeretem az ilyen összehasonlítgatásokat, de ha már mindenki (köztük én is) elvan ájulva Hazard-tól (ok, Hazard-nak ez az 1. PL szezonja, Walcott statját meg erősen megdobja a Reading elleni meccs):

Eden Hazard: 19 meccs, 4 gól, 7 assziszt (15/38 shot on goal)
Theo Walcott: 14 meccs, 8 gól, 6 assziszt (12/22 shot on goal)

Mondjuk aki nézi a meccseket, az láthatja, hogy mennyivel jobb/hasznosabb játékos a belga.

ManCity (vagyis Dzeko :D ) nem gyenge.

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.11. 18:53:28

miihii írta:a végén hozd be Dzeko-t és nyersz.
És működik :D
Ne is mondd... :evil:
Látom, bejön Dzeko, mondom, állítsunk rá vagy három embert, nehogy gólt lőjön... :lol: De szerintem ha mindenki őt fogná, akkor is betalálna. Elképesztő.
Six of Dzeko’s seven City goals in all competitions this season have been as substitute. Overall, 10 of Dzeko’s 21 PL goals for Manchester City have been as a substitute.
Dempsey megint nagyon gyenge volt, jó lenne, ha fulhames önmagához képest akár csak 50%-ot nyújtana...
Tottenham pass success: 65%. Hmm...
Game90 írta:Jövő héten meg jön az Emirates-be a Spurs.
Kár, hogy nem lesz Gervinho. :lol:
miihii
KHAL

2012.11.11. 18:10:16

Azért látható, mennyire egyszerű sport ez a foci, főleg Manchesterben.
A Vörös részben az a recept, h adj két gól előnyt az ellenfélnek és nyersz, míg a bugyikék régió formulája: a végén hozd be Dzeko-t és nyersz.
És működik :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2012.11.11. 17:59:40

Gareth Tello írta: Közben Senal is milyet játszott, 0-2-nél szerintem Game szívrohamot kapott, aztán 3-3 lett... Giroud kezdi megtalálni montpellier-es formáját.
A szezon első Arsenal meccse volt, amit nem láttam. De valahogy örülök ennek, az elmúlt meccseken eleget szenvedtem már, most nem tudtam volna elviselni, hogy 2-0ról fordít ellenünk egy Fulham, majd a 93. percben Arteta kihagyja a büntetőt, amivel behúzhattuk volna a 3 pontot.

Chamakh kegyetlen :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=t8y8uMxUZao

Giroud meg tényleg kezd belelendülni, nem egy RvP, de Gervinho-nál (istenem, már ez a szint...) jobb. Giroud: 10 starts, 6 goals, 5 assists.

Jövő héten meg jön az Emirates-be a Spurs.
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.11. 13:34:55

Tegnap egyértelműen nem ment a csapatnak, formán kívül volt szinte mindenki. A bajnokságban rég voltunk ennyire gyengék.
Én sem az egész szezonra kivetítve írtam a szr játékot. Attól függetlenül hogy ritkábban írok már ide követem a csapat dolgait nézem a meccseket . :)
A kép pedig hatalmas.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.11. 12:15:14

Kép

Hát én ezen hangosan felnevettem :mrgreen:
matador
Jugador d'estrella

2012.11.11. 12:12:59

gergo9 írta:Én 2-0nál keltem fel a délutáni sziesztából :D, United meccsen kb ez számít 0-0nak :mrgreen:
Második félidőbe is csak helyenként volt foci a MU-tól sajna. Borsó 16-ason belül komplett életveszély. Mostani keretből őt bírom legjobban a mentalitása az iszonyatosan szimpatikus nem is feltétlenül az amit képvisel a támadók palettáján.
Tegnap egyértelműen nem ment a csapatnak, formán kívül volt szinte mindenki. A bajnokságban rég voltunk ennyire gyengék.

Mindegy, igazából minden csapattal előfordul hasonló, a lényeg, hogy így is meg tudtuk nyerni a meccset. A bajnokság szempontjából pedig ez legalább olyan fontos győzelem volt, mint a Chelsea elleni siker szerintem, a pocsék formában nyert meccseknek kiemelt jelentősége van.
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.11. 11:05:40

Én 2-0nál keltem fel a délutáni sziesztából :D, United meccsen kb ez számít 0-0nak :mrgreen:
Második félidőbe is csak helyenként volt foci a MU-tól sajna. Borsó 16-ason belül komplett életveszély. Mostani keretből őt bírom legjobban a mentalitása az iszonyatosan szimpatikus nem is feltétlenül az amit képvisel a támadók palettáján.
miihii
KHAL

2012.11.11. 08:32:35

matador írta:
miihii írta:Látom a MU megint nem aprózta el :P
2:0-ra vezetett már a Villa, de ismét sikerült visszahozni a meccset 8) Chicharito kettőt vállalt ismét, a győztes gólt is ő szerezte a 87. percben.

Játszanak a tűzzel a srácok, de eddig sikerül eloltani :)

GO MU!
Igazából mind a hármat ő lőtte.

A másodiknál gyönyörűen érkezett, a lövését beljebb segítette Vlaar, támadó szándék miatt simán Hernandeznek kéne adni. Pár hete hasonló esetnél Suáreznek adták a gólt az Everton ellen.

Amúgy megkapta a meccslabdát is Chicha, azt pedig a mesterhármast elérőknek szokták adni. Remélem, hogy végül azt a gólt is neki írják.

Durva formában van, ráadásul rengeteget fejlődött, eddig tiszta Inzaghi volt, nem tudott labdát kezelni, csak mindig bepattant róla, az utóbbi időben viszont mezőnyben is hasznosan és jól teljesít.
Igen, utána már megnéztem az összefoglalót és láttam, h abban is főszereplő volt. Valszeg nem neki fogják írni, mivel a védőn irányt változtatott a labda. De végül is mindegy, a lényeg, h megvan a 3 pont 8)

Am igazad van, tényleg elég mókás volt az elején, ahogy csetlett-botlott, de mégis vhogy bepattant róla. Vmiért ezek miatt is kedveltem meg, h olyan szerencsétlenül szerencsés volt :D Meg persze azért, mert darált, ment előre és ezért ki is érdemelte a malacokat :P (Az egyik legemlékezetesebb az első góljainak egyike, amikor a gólvonalon érkezve kb pofán rúgta magát labdával, de így is bement :D Óriási jelenet volt :P )

Aztán kicsit kikerült a képből, de mostanában bizonyít, h kell és lehet is vele számolni. Most is visszahozta a csapatot, félidőben beállva lényegében mesterhármas 8)

Szal így tovább Chicharito!
matador
Jugador d'estrella

2012.11.11. 01:43:26

2:0-ra vezetett már a Villa, de ismét sikerült visszahozni a meccset 8) Chicharito kettőt vállalt ismét, a győztes gólt is ő szerezte a 87. percben.

GO MU!
Igazából mind a hármat ő lőtte.

A másodiknál gyönyörűen érkezett, a lövését beljebb segítette Vlaar, támadó szándék miatt simán Hernandeznek kéne adni. Pár hete hasonló esetnél Suáreznek adták a gólt az Everton ellen.

Amúgy megkapta a meccslabdát is Chicha, azt pedig a mesterhármast elérőknek szokták adni. Remélem, hogy végül azt a gólt is neki írják.

Durva formában van, ráadásul rengeteget fejlődött, eddig tiszta Inzaghi volt, nem tudott labdát kezelni, csak mindig bepattant róla, az utóbbi időben viszont mezőnyben is hasznosan és jól teljesít.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.10. 20:48:35

Gareth Tello írta: Hihetetlen, hogy nem tudnak kikapni. :D
Ránézek a meccsre, látom, 2-0 a Villának, mondom, nem hiszem el, hogy kikap végre a United. Aszt' visszanézek a végén, 3-2. :shock:
Amatőr vagy még...én láttam 2-0 Villának, mondom, na et is behúzza a MU. Milyen igazam lett :mrgreen:
Tényleg elég röhejes, h már akkor is MU győzelmet könyvelek el, amikor látom, h 2-0ra égnek és most nem viccelek...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.10. 20:40:56

GO MU!
Hihetetlen, hogy nem tudnak kikapni. :D
Ránézek a meccsre, látom, 2-0 a Villának, mondom, nem hiszem el, hogy kikap végre a United. Aszt' visszanézek a végén, 3-2. :shock:
Chicharito elképesztő.
That's seven goals in five games for the Little Pea. :shock:
Rooney kezdőtagsága veszélyben. :lol:
Robin van Persie has hit the woodwork 4 times this season, more than any other player in the PL. Bale and Fellaini are 2nd (3). Szerencsés fickó.

Közben Senal is milyet játszott, 0-2-nél szerintem Game szívrohamot kapott, aztán 3-3 lett... Giroud kezdi megtalálni montpellier-es formáját.
This is Arsenal's worst start to a league season since 1982-83 when they had only 14 points after 11 games.

Fellaini is hihetetlen, megint gól-gólpassz.

Holnap meg City-Tottenham!
miihii
KHAL

2012.11.10. 20:29:32

Látom a MU megint nem aprózta el :P

GO MU!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.10. 16:33:28

Vezet az Arsenal.Giroud nagyon jól fejel.Jöhetne a Barcába,azt' rá mehetnének a magas labdák. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.04. 17:11:22

Liverpool: Jones; Wisdom, Agger, Skrtel, Enrique; Sahin, Gerrard, Allen, Suso; Sterling, Suárez. (Subs: Gulácsi, Henderson, Assaidi, Carragher, Shelvey, Downing, Coates.)
Newcastle: Krul; Anita, S Taylor, Coloccini, Santon; Ben Arfa, Perch, Cabaye, Gutiérrez; Ba, Cissé. (Subs: Harper, Williamson, Ferguson, Bigirimana, Obertan, Sammy Ameobi, Shola Ameobi.)

Liverpool might be short of strikers in the squad, but at least the one they do have is in the form of his life: Luis Suárez has had a hand in 80% of his team's goals this season, even if only one of his last nine goals was scored at home.

Egy Ba-mesterhármas nem lenne rossz a fantasym szempontjából. :lol:

Tottenham 0-1 Wigan
Egy vereség ugyan nem jelenti a világ végét, de ez nagyon csúnya volt.
Friedel és Vertonghen jól játszott, a többiek vagy beleszürkültek a mezőnybe vagy teljesen maguk alatt voltak, esetleg mindkettő.
Adebayor még egy kis színt ( :lol: ) hozott a játékba, de egyébként nulla volt az egész.
Walker egy kalap kaki volt, majdnem a teljes középpálya szintúgy...
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a Wigan erőn felül teljesített a meccsen. Megérdemelték a győzelmet.

Dembélé:
"We want to avoid surgery if we can," Villas-Boas said.
"If there happens to be surgery I think we are looking for one month, one month and a half.
"Hopefully that will not happen because we have some good indications the player will be back in one week or two weeks."

Jó lenne, ha minél hamarabb visszatérne, pláne, hogy Sandro is kidőlt.

Következik:
2012. november 11.
Manchester City - Tottenham.
Initom
Entrenador del Barça

2012.11.03. 22:09:08

Mu-Arsenal.

Hát komolyan ilyen gagyi egy meccset.

Pozitívum...hm... Mannone egész jól végett,Mertesacker sokat szerelt,Cazorla elöl jó volt,csak nagyon magára maradt...egy gólt megérdemelt.

De ezen kívül minden negatívum.
Andre Santos vicc kategória.Valencia 3 szor kötényezte a meccsen.

Giroud,Podolski is vicc volt,Walcott sem tudott pusszt hozzá tenni,egyedül talán Arshavin mutatott valamit.

RAMSEYVEL MIÉRT JÁTSZAT BALSZÉLSŐT WENGER?! :evil:

és az a legbosszantóbb ,hogy egy 20%-on pörgő Mutól kaptunk ki akit simán meglehetett volna fogni.

Ja meg persze az ajándékgól megvolt megint ...by Vermalen
argyelan írta:kipukkantak a chelsea fiataljai. amire számítani is lehetett. volt 1 kis hőemelkedésük és cső. Shaktar megint meglepi őket.
ja mert ugye egyszer nem nyertek és már ki is pukkadtak. sőt szerintem ki is esnek.
Abi & Tito
argyelan
Barça B

2012.11.03. 18:01:59

kipukkantak a chelsea fiataljai. amire számítani is lehetett. volt 1 kis hőemelkedésük és cső. Shaktar megint meglepi őket.
PCsabi
aka Game90

2012.11.03. 16:59:57

ManUnited győzelemre számítottam, ez be is jött. De hiába játszottunk az utóbbi 4 meccsen gyengén, azért ma többet vártam volna, alibizett mindenki, az meg különösen bravúros, hogy gyakorlatilag lehoztunk 90 percet nagyobb helyzet nélkül. 1 percig nem volt esélyünk.

Már kedvem sincs idegeskedni, úgy fs az egész, ahogy van.

Passes exchanged between Podolski & Giroud today -> 0. Cazorla & Giroud -> 2. Rooney & van Persie -> 11.

15 - This is Arsenal's worst start to a Premier League season in the Wenger era, beating the previous low of 16 points in 2011-12. Decline.

@matador:
1. Santos-t én sem értem, tavaly egész jó volt. De már a legutóbbi meccseken is akkora terület volt mögötte, hogy az hihetetlen. Valencia-ék mellett meg teljesen kabaré volt.
2. Kiállításnál pont ez fogalmazódott meg bennem is, hogy ez (is) a különbség a két edző között. SAF azonnal lekapta Cleverley-t, Wilshere-rel ezt nem tette meg Wenger, jött is a kiállítás.
3. Vermaelen-nek meg rég a cserepadon lenne a helye, két szerencséje van, ő a csk ill. Koscielny is borzasztóan gyenge idén.

Azt meg be kell vallani, hogy ő nagyon hiányzik a csapatból:

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.03. 16:54:07

bence-barca írta:
Gareth Tello írta:Lehet kötni a fogadásokat, ki fog büntetőt hibázni. :lol:
A győztes meg is van:
Wayne Rooney
Ja, hogy csapjon bele a tüzes istennyila :D
-2 pont fantasyban :oops: :lol:

Eurosport értékelései:
Manchester United:
De Gea 7, Rafael 7, Ferdinand 6, Evans 6, Evra 7, Valencia 8 (MOM), Cleverley 6, Carrick 7, Young 7, Rooney 8, van Persie 7. (Anderson 7, Nani -)
Arsenal:
Mannone 7, Sagna 7, Mertesacker 7, Vermaelen 4 :lol:, Andrés Santos 4 :lol:, Arteta 6, Wilshere 5, Ramsey 5, Cazorla 7, Podolski 5, Giroud 6. (Walcott 6, Arshavin -)

Közben megy a Tottenham-Wigan is, félidőben 0-0...
Friedel - Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen - Sandro, Huddlestone - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe.
Sandrót le kellett cserélni a félidő derekán, Sigurdsson jött be a helyére.
A Wigan igen jól védekezik sajnos, és támadásban is veszélyesek, ha nincs Friedel, már 0-2 is lehetne.

Többi félidei eredmény:
Fulham 1-0 Everton
Norwich 1-0 Stoke
Swansea 0-0 Chelsea
Sunderland 0-0 Aston Villa
Gólgazdag forduló eddig. :lol:
matador
Jugador d'estrella

2012.11.03. 15:54:50

A vártnál jóval simább volt végül a meccs. Az Arsenal messze a tudása alatt teljesített.

Pár észrevétel:

-Andre Santos mi az istent keres az Arsenalban??? Oké, Valencia remek játékos, de hogy valaki ennyire bója legyen mellette, az durva. Jenkinson sokkal jobb.

- Wenger hibázott, mert Cleverley és Wilshere egész meccsen különpárbajt vívott, várható volt, hogy lesz ott piros. SAF időben lehozta Clevet, Wenger nem tette ezt meg Wilshere-rel.

- Vermaelennel mi az isten van? Tragédia, pedig ő egy remek védő volt valamikor, most meg hibát hibára halmoz. Nálunk Rio az, aki egyre veszélyesebb ott hátul magunkra nézve.

- Wazzát nem szabad tizit rúgni hagyni, viszont mezőnyben hihetetlen munkát végez.

Nem volt egy szoros meccs, a végeredmény nem tükrözi a játék képét. Lehetett volna ez sokkal durvább különbség is, az Ágyúsok ma nem voltak maguknál.
PCsabi
aka Game90

2012.11.03. 14:32:53

Game90 írta: Mannone, Santos, Ramsey... Hármas emberhátrányban azért nehéz lesz.
Vagyis négyes emberhátrányban, Vermaelen azt hitte, hogy RvP még Senal-os. De legalább a holland nem ünnepelte a gólját.

Ez eddig dupla nulla, a játékosok többsége kritikán aluli, semmi elképzelés nincs a játékunkban. Középpályán meg vagyunk zavarodva, középpályás védekezésünk nincs, Cazorla-t kiveszik a játékból, Podolski kevés, Giroud haszontalan, Ramsey meg egyáltalán a pályán van? Santos mögött is akkora terület van, hogy kész csoda, hogy Valencia-ék nem lőtték még onnan 3 gólt.

Jenkinson-t és Walcott-ot már a szünetben hoznám Santos és Ramsey helyett.
messideco írta:Azért a kereteket nézve nincs különbség a posztok között, talán a csatárok és a kapus a Unitednél erősebbek...
Ettől függetlenül csapatként sokkal jobbak.
Gareth Tello írta: Lehet kötni a fogadásokat, ki fog büntetőt hibázni. :lol:
Rooney :)
Válasz küldése